Şimdi Ara

amd ekran kartı driver yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese öncelikle selamlar.
    Isletim sistemim win10 64bit
    Ekran kartı asus r9 270x
    ıslemci fx 6300
    Derdimi anlatayım dün gece elektrik gitti geldi bende açmadım bilgisayarı tekrardan. bugün öğlen açayım dedim açtimda girdikten 10dk sonra oyuna giriş yaptım fakat oyunun başında siyah ekrana düştü ve bilgisayarın sesi takılı kaldı. Sorun ekran kartı driver dan kaynaklanıyor gibime geliyo amd nin sitesine baktim 6haziranda driver çıkmış büyük ihtimal ben bugün pc açinca windows update driver güncelledikteb sonra yaptı bunu,bilgisayarı resetledigimde windows 10 logosu dönerken donuyor siyah ekrana atıyordu güvenli modda driver i sildim düzeldi eski/yeni driver kurmaya çalışırken her ikisindede siyah ekrana atıyor usb çıkarirken gelen sistem sesi geliyor öylece kalıyor win 8.1 kurdum yine aynı halt siyah ekrana atıyor kalıyor dün saatlerce bilgisayarda bir sıkıntı olmadı çikmadi ama bugün ne olduysa oldu bana yeni gelen driver bozdu gibi gelsede formatlamama rağmen eski driver çalışmıyor. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ha bu arada amd nin autodetect programinda ekran kartım farkli göstermeye başladı kart r9 270x fakat hd 8000series gösteriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İobit driver booster 3 programını kurup tarayın tüm sürücüleri güncelleyin ardından pc yi kapatıp açın bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onuda denedim aynı şekilde ekran kartini guncellemye çalışırken siyah ekrana atıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel, hala sorunu çözemedim türlü türlü driver kurdum yine aynı, driver yüklenirken siyah ekrana atıyor öylece kalıyor. Wifi ışığı yanıp sönüyor 20dk kadar bekledim ama herhangi bir tepki vermedi.
  • Şuan eski ekran kartımı(Nvidia) taktım kurulumunu yaptım kullanıyorum bir sıkıntı yok sanırım sorun ekran kartında veya driver ında kartı kutusuna koydum yarın asusa göndereceğim var mı son öneride bulunacak olan?
  • akindir kullanıcısına yanıt
    forum sitelerini falan hiç kullanmadım tek bu şekilde yazabilmeyi çözdüm o yüzden böyle yazıom strix r7 370 ekran kartım var 2 gün önce bilgisayarımı formatladım ondan sonra ekran kartı driverim dışında herşeyini hallettim ama onu bi türlü kuramıyorum lütfen bi acil el atabilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.