Şimdi Ara

AMD FSR 3, mod sayesinde FSR 2 destekli her oyuna geliyor: Nvidia kartlarda da çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AMD FSR 3, mod sayesinde FSR 2 destekli her oyuna geliyor: Nvidia kartlarda da çalışıyor
    AMD FSR 3 Frame Generation teknolojisi, sızdırılan bir modla artık tüm FSR 2 oyunlarında etkinleştirilebiliyor ve Nvidia hem de AMD ekran kartlarında destekleniyor. Geçtiğimiz günlerde çıkan bir mod ile de FSR 3, DLSS 3 destekli tüm oyunlara getirilmişti. Görünüşe göre AMD’nin FSR 3’ü açık kaynaklı yapması oyunculara fayda sağlıyor.



    FSR 2 oyunlarına FSR 3 getiren mod



    AMD FSR 3, mod sayesinde FSR 2 destekli her oyuna geliyor: Nvidia kartlarda da çalışıyor
    FSR 3 resmi olarak ilk olarak Forspoke ve Immortals of Aveum gibi oyunlara getirilmişti ancak yeşil takımda olduğu kadar hızlı bir yayılma görmemiştik. Öte yandan AMD’nin teknolojiyi açık kaynak haline getirmesi sonrasında çeşitli ücretsiz modlar ortaya çıktı. Hatta geçtiğimiz hafta FSR 3’ü DLSS 3 destekli oyunlara getiren bir mod da gördük.



    Ayrıca Bkz.İddia: God of War üçlemesi Playstation 5’e geliyor



    Şimdi ise yeni bir modun sızdırılması gündemde. Bu yeni mod sayesinde FSR 2 oyunlarını FSR 3'ü destekleyen oyunlara dönüştürebilmek mümkün. Sızdırılan belgelerde LukeFZ, modun Windows ve Linux işletim sistemlerinde hem uyumlu hem de uyumlu olmayan oyunlarda nasıl çalıştırılacağına dair uzun bir kılavuz sunuyor. Bu kılavuza ve mod'a kaynak kısmından ulaşabilirsiniz. Bu arada tıpkı DLSS’den FSR 3’e modunda olduğu gibi FSR 2'den FSR 3'e modu da hem AMD hem de Nvidia kartlarda kare üretimini mümkün kılıyor.




    Kaynak:https://wccftech.com/enable-fsr-3-frame-generation-in-any-fsr-2-game-mod-nvidia-amd-gpus/
    Kaynak:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bGDjgkRahwNvD2XtqiHdZBRc6VB52UKsr1Qn1TmvSHo/edit#gid=0
    Kaynak:https://we.tl/t-qh9g64Msrk







  • Nvidia mecbur rtx 3000 ve 2000 getircek dllss 3
    gtx1050ti bunu beyendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 25 Aralık 2023; 14:45:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güzel gelişme, nvidia'da bir karşılık verirde DLSS3 2000/3000 serisine gelirse harika olur. Parası yetmeyen 2.el'den kart alıp nasiplenir.

  • AMD büyük işler başarıyor 👍

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1660 SuperDeğişip 6700 XT aldım mis gibi kart amd biliyor işini.

  • nedense dlss ide begenmemistim gözlemlerim sonucunda akicilik iyi fakat gecikme hissedilmez diye düşünmeme rağmen optik klavye ile gecikmesi cok dusuk oldugu icin kafaya taktım deneyeyim dedim bi normal msaa ile ve birde dlss ile deneme yaptim.oyumda arabanin frenine bastigim anda kirmizi isikgin yanmasini denedim ve bu teknolojide gecikme oldugunu hissettim ve bunu birilerinin deneyim bana dönüs yapmasını istiyorum farkli metotlarda denerseniz sevinirim.

  • wolferto kullanıcısına yanıt

    Optik klavye ayrıntısı için teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

    Merhaba böyle bir ayrıntıyı yazdığınız için teşekkürler optik mouse duydum ama optik klavye ilk defa sizden duyuyorum ne farkı var diğer klavyelerden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mod olayı çok karışık oyunun fsr sürümü neyse ona bakın şunu yapın felan demiş, çok anlaşılabilir değildi benim için ama belki meraktan bir tane yapılabilir. Oyun üreticileri neden yapmıyor bunu merak ediyorum nvidia'nın bir baskısı mı var nedir?

  • Guhong01 kullanıcısına yanıt

    belirtmemin sebebi aradaki farkı hissetmek icin giris aygitlarinin gecikme degerlerini belirtmek mantıklı gelebilir .optik klavyeler öyle pahalı klavyeler değil yanlış anlama bloodynin 6 7 tusu optik olan klavyeleri var 1ms gecikmeli ucuz tn mobitorlerde var pahalı takılıp teknoloji özürlüsü gbi takılmak iğreti duruyor bende ikiside yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enja kullanıcısına yanıt

    hocam iğneleme değildir diye cevap yazma gereksinimi duydum.gecikme degerleri 0.2 gbi bir duzeyde belli bir mesafe ilerlediginde tuş ışığı kesiyor ve sinyal bu sekilde olusuyor.

    AMD FSR 3, mod sayesinde FSR 2 destekli her oyuna geliyor: Nvidia kartlarda da çalışıyorTechteamGByoutube
    One of the fancy new features you’ll find on the higher end or niche keyboards is optical keyswitches. Mechanical key switches work by mechanically moving a bit of springy metal and either making or breaking an electrical connection. That feels great, but they wear out over time and the springy metal likes to bounce which means keyboards have to delay sending any inputs so they can be sure what you actually pressed. Optical switches on the other hand use beams of light which aren't springy, so reacts much faster. There’s also less to wear out. Some use fancy mirrors or even magnets to know how far you’ve pressed the key which lets you do some really cool features like change how far you have to press for it to register - maybe you only want to nudge it while gaming for lightning fast reactions, but for typing you want to smack those keys. Some even let you have multiple actions per key at different heights! BUY AN OSRTT (Open Source Response Time Tool): https://osrtt.com Become a Youtube Member and get sponsor free videos and access to our private Discord chat: https://www.youtube.com/techteamgb/join Locally Links - Global Short Linking for Creators: https://locally.link/techteamgb Use referral code "techteamgb20" when signing up! Patreon: https://www.patreon.com/techteamgb Donations: https://streamlabs.com/techteamgb OverclockersUK Affiliate link: http://techteamgb.co.uk/ocuk Discord! https://discord.gg/NxFzaWy As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases, using the links below or other Amazon affiliate links here. Want a cool T-Shirt or hoodie? https://teespring.com/en-GB/stores/techteamgb Private Internet Access (VPN): http://techteamgb.co.uk/PIA NordVPN: https://nordvpn.org/techteamgb HUMBLE BUNDLE: https://www.humblebundle.com/monthly?partner=techteamgb Zen Internet - My (UK) ISP: https://locally.link/b3DC WEB HOSTING: http://techteamgb.co.uk/domaincom Check out our awesome website! http://techteamgb.co.uk Bitcoin donations: 1PqsJeJsDbNEECjCKbQ2DsQxJWYqmTvt4E - My PC - AMAZON AFFILIATE LINKS - 5900X on Amazon: https://techteamgb.co.uk/5900x 32GB Corsair 3000MHz on Amazon: https://techteamgb.co.uk/cors32gbrgb GBT X570 Master on Amazon: https://techteamgb.co.uk/gbtx570master RTX 2080 on Amazon: https://techteamgb.co.uk/RTX2080 H100i Pro on Amazon: https://techteamgb.co.uk/h100ipro WD 1TB NVME on Amazon: https://techteamgb.co.uk/wdbl1tb Patriot VP4100 on Amazon: https://techteamgb.co.uk/vp4100 Sabrent Rocket Q 4TB on Amazon: https://techteamgb.co.uk/rocketq4 If you are interested in contacting us, then please email: inbox@techteamgb.com and we will respond as soon as possible.
    https://www.youtube.com/shorts/diedSJ6Taf4?si=Y4RAiYXN_4Dsi9HL

    bu videoda bahsetmis fakat ilerde destekleyeceği teknolojinin daha çok ustunde durmus şimdiki optik switchler sadece tek komut vermek için fakat yakın gelecekten lineer uzaklik ölçerek komut verecek tuşu arac pedali gibi kullanabileceğiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xantiave X kullanıcısına yanıt

    hocam bende yatırım amaçlı rx6800 alsam mı çok kararsızım, fsr3 rx6xxx serisine gelirse çok güzel olurdu...

  • Hocam bu mod sızdırılmadı. AMD kendisi FSR 3'ün kaynak kodlarını yayınladı. Mod yapımcıları da boş durmadı tabii geliştirdiler hemen.

  • AMD FSR 3, mod sayesinde FSR 2 destekli her oyuna geliyor: Nvidia kartlarda da çalışıyor
  • Amd yazılım tarafında geriden geliyor ama FSR 3.0ı açık hake getirerek en iyi işi yaptı. Nvidia gibi herşeyi pahalıya satan bir firma karşısında İntele yaptığı gibi hareket etmesi lazım AMDnin. Yazılım firmaları Cuda tekelinden kurtulmak istiyorlar. Ortak bir yazılım dili ile gelişirse herşey bütün kullanıcıların yararına olacak. Hem FSR hem Dlss hem de cuda tarafında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

    Zaten FSR 3 gelecek o kart serisine

  • Miles Morales ve Ratchet Clank'te denedim, fsr3 to dlss3 modundaki gibi buglar oluyor ama genel olarak iyi. Geliştikçe çok faydası olacaktır. AC Mirage'da çalıştıramadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 27 Aralık 2023; 0:58:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FSR3 de frame generation açılıyormuş, nvidia da içinde geçerli diyolar bir modu var, 40xx altı kartlardada olurmu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

    Oluyor evet. Rtx3060 ile denedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1660ti de bile çalışıyor kapali ve açık hali bu şekilde

    AMD FSR 3, mod sayesinde FSR 2 destekli her oyuna geliyor: Nvidia kartlarda da çalışıyor
    AMD FSR 3, mod sayesinde FSR 2 destekli her oyuna geliyor: Nvidia kartlarda da çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.