Şimdi Ara

AMD LIANO ekran kartı ve işlemci birleşimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Bu amd liano işlemciler ekran kartı işlemcileri gibi işlem yapıyormuş. yani harici bir ekran kartı alınmıyor. bilgisayar servisindeki arkadaş her formattan sonra bunların yazılımsal olarak köprülenmesi gerektiğini söyledi. bu işlem nasıl yapılacak?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskence


    Bu amd liano işlemciler ekran kartı işlemcileri gibi işlem yapıyormuş. yani harici bir ekran kartı alınmıyor. bilgisayar servisindeki arkadaş her formattan sonra bunların yazılımsal olarak köprülenmesi gerektiğini söyledi. bu işlem nasıl yapılacak?

    Köprüleme nedir? Sürücü yüklemekten bahsetmiş olmasın hocam? Bahsettiğiniz APU'dur ayrıca. Araştırmalarınızı buna göre yaparsanız daha rahat sonuç alırsınız.
  • serviscimin söyledği ve benim telefonda anladığım kelime şu şekilde "ati toolsum bridge" böyle bir şey duydunuz mu biliyor musunuz?

    yazdığınız APU kelimesinden birkaç birşey buldum. anakart üretcisinnin sitesinde şöyle bir yazı var. "To enable true dual-core APU support, please download and install ver8.881 (or later) VGA driver." söylediğiniz driver bu mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskence -- 21 Haziran 2013; 19:01:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.