Şimdi Ara

Ameliyatsız Yüz Germe / Cilt Gençleştirme / Yüz Gerdirme Videolu Anlatım | Op. Dr. Aslıhan Çaycı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ameliyatsız Yüz Germe

    Contlex Hifu, HIFU (odaklı ultrason) gibi isimlerle tanımlanan ameliyatsız yüz germe uygulaması; ses dalgalarını kullanarak ciltte sıkılaşma ve lifting oluşturan bir teknolojidir. Ses dalgaları hedeflenen derinlikte nokta atışlar halinde ısı hasarı oluşturur. Doku hasarı sonucu onarım mekanizmaları harekete geçer. Kollajen üretimi, kanlanma artışı sonucu cilt sıkılaşır, toparlanır, çizgiler azalır, parlak ve canlı bir görünüm kazanır.


    http://www.aslihancayci.com/ameliyatsiz-guzellik/15/istanbul-u-therapy.html
    http://www.aslihancayci.com/










    https://www.youtube.com/watch?v=e-JBXCRmy6s
    video



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailix -- 2 Mart 2015; 16:35:05 >







  • http://www.aslihancayci.com/ameliyatsiz-guzellik/15/istanbul-u-therapy.html

    U-THERAPY, HIFU (odaklı ultrason) gibi isimlerle tanımlanan ameliyatsız yüz germe uygulaması; ses dalgalarını kullanarak ciltte sıkılaşma ve lifting oluşturan bir teknolojidir. Ses dalgaları hedeflenen derinlikte nokta atışlar halinde ısı hasarı oluşturur. Doku hasarı sonucu onarım mekanizmaları harekete geçer. Kollajen üretimi, kanlanma artışı sonucu cilt sıkılaşır, toparlanır, çizgiler azalır, parlak ve canlı bir görünüm kazanır.

    1.5 - 3 ve 4.5 mm derinlikte çalışan özel başlıkları vardır. Hastanın yüz yapısı ve sorunlu bölgeler değerlendirildikten sonra atış derinliği ve sayısı planlanır. Genellikle bu üç derinliğin kombinasyonu ile çalışılır. 1.5 ve 3 mm lik derinlikte dermisin yüzeyel ve derin kısmı uyarılarak kollajen üretimi tetiklenirken, 4.5 mm de yüzde sarkmanın asıl gerçekleştiği yer olan SMAS dediğimiz derindeki tabakaya ulaşır. Bu tabakanın uyarılmasıyla mekanik bir sıkılaşma da gerçekleşmiş olur. Mekanizma cildin üst tabakasını içermediği için cilt üzerinde laser uygulamalarında gördüğümüz yanık, kabuk gibi durumlar oluşmaz.

    Uygulama tüm yüz ve boyunda uygulanabilmesinin yanında kaş kaldırma, yanak kaldırma, nasolabial oluklarda, alın çizgileri, gıdı bölgesi gibi alanlarda lokalize de yapılabilir.
     Ameliyatsız Yüz Germe / Cilt Gençleştirme / Yüz Gerdirme Videolu Anlatım | Op. Dr. Aslıhan Çaycı




  • http://www.ameliyatsizyuzgermee.com/


    AMELİYATSIZ YÜZ GERDİRME CİHAZI

    Contlex HIFU (Yüksek Yoğunlukla Odaklanmış Focus Ultrasound) vücudün kendini doğal yoldan iyileştirmesi yöntemini kullanarak ameliyatsız yüz germe kaş kaldırma, sıkılaşma ve tonlamayı sağlayan, yüz, boyun ve göğüs için cerrahi olmayan gençleştirici yöntemdir. Contlex Focus ultrasoundu kullanarak derinin derin yapılarını uyarır, cerrahi ve diğer yöntemlerin aksine, derinin yüzeyini tahriş edici uygulama içermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.