Şimdi Ara

America's Army

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunu oynamaya yeni başladım ama forumda da araştırdığıma göre neredeyse hiç ilgi yok. O kadar aramama rağmen bir tane Türk serverı bile bulamadım. Birçok ülke kendi ordularını oluşturup oynuyorlar ama bizim böyle sönük kalmamız hiç hoşuma gitmedi açıkcası.
    Oyun bir çeşit savaş simulasyonu diyebilirim. M4a1 den tutun Javelin'e kadar birçok silah konusunda uzmanlaşıp kendi alanınızı belirledikten sonra oyuna başlıyorsunuz ancak oyun kesinlikle Cod serisi gibi kahramanlık yapabileceğiniz bir oyun değil. Takım halinde oynayıp görevleri tamamlayıp en iyi sonuçla savaştan ayrılmanızı gerektiriyor. Öyle ki dost ile düşmanı ayırdetmek bile oldukça güç olabiliyor zaman zaman. Uzakta gördüğünüz bir dostu, eğer takımınızın teçhizatını ve kamuflajını iyi bilmiyorsanız düşman sanıp vurabilirsiniz.
    Şu anda sadece ATAK-TR Clan'ının varlığından haberdar olabildim başka klanlar var mı bilmiyorum ama onların sitesinin de en önemli kısımları Almanca olduğundan ve forumları falan bomboş olduğundan klana nasıl katılınır klan üyeleriyle nasıl iletişim sağlanır anlayamadım.
    Eğer siz de America's Army oynamak isterseniz yapmanız gereken çok basit.
    http://games.softpedia.com/get/Tools/America-s-Army-Deploy-Client.shtml bu siteden Deploy Client'i indiriyoruz ve Deploy client i açtığımızda oyunun dosyalarını seçip indirimeye başlıyoruz. Zaten 7 tane dosya var ancak sadece Core dosyasını indirmeniz oynamanız için yeterli. Oyunu kurduktan sonrahttp://www.americasarmy.com/ dan üyelik alıp bu üyelikle oyuna giriyoruz. Temel Trainingleri bitirdikten sonra serverlara girebiliyoruz. Oyuna alışmak 1 hafta kadar alıyor. Benim 2. günüm hala kendi adamlarımı düşmanlarla karıştırabiliyorum zaman zaman. Oyun hakkında daha detaylı inceleme istersenizhttp://www.americasarmy.com/ ya dahttp://www.bilgiportal.com/v1/idx/41/2374/Oyun/makale/Americas-Army-Hakknda-Herey.html a bakabilirsiniz. Oynamak isteyen olursa burada toplanıp serverlarda kendimizi gösterebiliriz arkadaşlar.

    Saygılar...Gökhan...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.