Şimdi Ara

AMERİKA' DA MBA YAPMAK İSTİYORUM. YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle Merhaba,

    İşletme lisans mezunuyum ve bu kasımda askere gidip kısa dönem yapıp inş. Mayıs gibi gelmeyi planlıyorum.

    Sizlerden yardımlarınızı istediğim konu ise, askerden geldiğim gibi Amerika' da Mba alanında yüksek lisans yapmak istiyorum. Ancak İngilizcem Toelf sınavından 90 alacak düzeyde değil. Şuan da özel bir kursta ingilizce eğitimi alıyorum ve seviyem intermediate. Upper' a geçeceğim yakında ancak toefl 90 zor.

    Bu yüzden sizden ricam toefl sınavına girmeden nasıl Amerika' ya giderim nasıl beni okullar kabul ederler bunu öğrenmek.

    Son olarak, bütçe sorunu yok. Teşekkürler.



  • Hocam ben Lise sonum ABD de okumak istiyorum baya araştırdım ama mba hakkında bilgim yok not ortalamanı hangi okulda okuduğunu hedefindeki okulları yazarsan buradaki arkadaşlar yardımcı olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl önlisans bitirdim istanbul aydın universitesi gıda teknolojisi olarak. Lisansımıda Anadolu universitesi işletme bölümünde bitirdim. İntermediate seviyesinde ingilizcem var. Hedefimdeki okullar derken Amerikada' ki herhangi bir okul olabilir. Önemli olan benim için Toefl sınavına girmeden okulun beni kabul etmesi. MBA yapmak istiyorum derken; İngilizce İşletme Yönetimi Yüksek lisans eğitimi almak istiyorum.

    4 yıllık iş tecrübemde var bu yüzden Executive MBA' de yapmak isterim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Amacım Amerikanın en kaliteli üniversitesine gitmek değil Cv' me Amerikada yüksek lisans yaptığımı eklemek istiyorum ve tabikide yurtdışı tecrübesi.

    Yardımcı olucak olanlara şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.