Şimdi Ara

AMERİKA dan İNTERNET ALIŞ-VERİŞİNDE YENİ UYGULAMA http://www.globeshopperturkey.com/

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.globeshopperturkey.com/

    Bu site size amerika adresi veriyor o adrese gelince size dhl veya tnt ile gönderiyorlar

    Citi bank olunca güvenilir gözüküyor.

    ve çok sorulan sprunun cevabıda burada 150euro nun altı gümrüksüz.



    Amerika`dan neler sipariş edebilirim?

    Citi Globeshopper'la, kitaptan DVD'ye, giyim eşyalarından elektronik cihazlara, bebek giysisinden vitamin ve ilaçlara kadar her türlü ürünü evinize getirtebilirsiniz. Kargo maliyetlerini düşürmek için siparişlerinizi birleştirebilir, arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız alışverişinizi toplu halde gönderebilirsiniz.

    Citi Globeshopper'la kimyasal malzemeler, silah, patlayıcı maddeler ve tekrar satılmak üzere ticari nitelikte ürünler sipariş edilemez.
    Siparişlerim gümrükten nasıl geçecek?

    Değeri 150 Euro'nun altında olan ve aynı üründen 3 adet ve daha fazla olmayan siparişleriniz gümrüğe girmez. Gümrüğe giren paketleriniz için gümrük işlemlerini siz yapabilir, ya da taşıyıcı partnerimizden gümrük işlemlerinizi yapmak üzere gümrük komisyonculuğu hizmeti alabilirsiniz.
    Siparişlerim ne kadar zamanda teslim edilir?

    Siparişleriniz, siz `Gönder` emri verdikten sonra 3-5 iş günü içerisinde teslim edilir. Siparişinizin Amerika adresinize ne zaman geldiğini, Türkiye'ye ne zaman yola çıktığını ve size ne zaman ulaşacağını web sitemizden takip edebilirsiniz.
    Amerika adresimi her sipariş için yeniden almam mı gerekiyor?

    Siparişlerinizi tek tek kontrol edebilmeniz ve size paketlerinizle ilgili detaylı bilgi verebilmemiz için yapacağınız her alışverişten önce 'Adres Al' linkine tıklayarak yeni bir kayıt oluşturmanızı öneriyoruz. Citi Globeshopper'da 'Beklediğim Paketler' bölümünde paketlerinizi Amerika adresinize ulaşıncaya kadar da takip edebileceksiniz.
    Siparişlerimi toplu halde göndermek için Amerika adresimde bekletebilir miyim?

    Evet. Citi Globeshopper kullanıcılarının paketlerini 30 gün süre ile ücretsiz depolar. 30 günü aşan beklemelerde kilo (kg.) başına aylık $5 ücret alınır. Paket depolama toplamda 75 günü aşamaz.
    Paketlerimi kargo maliyetini düşürmek için daha küçük paketlere koymanızı isteyebilir miyim?

    Evet. Paketlerinizi istediğiniz takdirde en az kargo maliyeti için yeniden paketleyebiliriz. Böylece gereksiz büyük paketleme için ekstra kargo ücreti ödemezsiniz. Ayrıca yeniden paketleme isteyerek farklı paketlerdeki ürünlerinizi birleştirebilirsiniz.
    Alışveriş ettiğim sitelerden bana gelen katalog, promosyon, bilgi gönderileri ne olacak?

    Sizin verdiğiniz siparişler dışında Amerika adresinize gelen paket, katalog vs. Size e-posta ile bildirilir. Gönder emri vermeniz durumunda, diğer siparişlerinizle ya da ayrı olarak size gönderilir.
    Satın aldığım ürünleri geri gönderebilir miyim?

    Ürün iade ve değişimleri için ürünü satın aldığınız siteyle irtibata geçin. Yapacağınız yazışmalar ve değişimi yapılan ürünlerinizin gönderilmesi için bizden almış olduğunuz Amerika adresinizi kullanabilirsiniz. Ürün değişimi ve iadeler tamamen alışveriş yaptığınız siteyle sizin aranızda olup, Citi Globeshopper bu tür durumlarda sorumluluk kabul etmemektedir ancak satın aldığınız ürünü herhangi bir nedenle iade etmek isterseniz size yardımcı olabiliriz. Paketiniz adresinizden teslim alınıp Amerika adresinize uygun kargo ücretleriyle yönlendirilir ve Amerika ofisimiz paketinizi satıcınıza ürünün faturası ve varsa iade etiketleriyle birlikte kargo yoluyla iade eder. Paketinizle birlikte gelen faturaların kopyaları 1 ay süreyle Amerika ofisimiz tarafından saklanmaktadır. İade etmek istediğiniz ürünlerle ilgili 0212 296 0502 numaralı telefonumuzdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
    Bazı internet siteleri Türk Bankaları Kredi Kartlarını kabul etmiyor, ne yapabilirim?

    Türk bankalarının kredi kartlarını kabul etmeyen sitelerden alışveriş yapabilmek için "Benim İçin Al" servisini kullanabilirsiniz. "Benim İçin Al" servisiyle dilediğiniz internet sitesinden siparişlerinizi sizin için alışveriş asistanlarımız satın alıyor. "Benim İçin Al" siparişlerinizin ödemelerini kredi kartınızla sitemiz üzerinden yapabilirsiniz.
    Gonderilerimi sigortalayabilir miyim?

    Gönderilerinizi DHL ve TNT firmalarının sigorta hizmetlerini kullanarak sigortalayabilirsiniz.

    Gönderileriniz $100 tutarına kadar kaybolma ya da hasar görme karşısında DHL ve TNT firmaları tarafından sigortalanarak gönderilmektedir. Paketinizin hasar görmesi ya da kaybolması durumunda DHL ve TNT Müşteri Hizmetleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra $100 tutarına kadar zararınızı karşılamaktadır.

    Daha yüksek değerdeki paketleriniz için DHL ve TNT sigortalama bedelleri gönderinizdeki ürünlerin toplam değerine göre aşağıdaki şekilde hesaplanmaktadır:
    Değeri $100-$1000 arasında olan gönderiler için sigortalama bedeli $15
    Değeri $1000'ın üzerinde olan gönderiler için paketin değerinin %1'i olarak hesaplanmaktadır.

    Notlar:
    1. Gönderilerinizi en çok 25,000 USD tutarına kadar sigortalatabilirsiniz.
    2. Sigortalama hizmetleri DHL ve TNT firmaları tarafından verilmektedir. Sigortalama hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi için Citi Globeshopper çağrı merkezini arayabilirsiniz.
    Paketim gümrüğe tabi olursa ne olacak?

    Paketinizin gümrük işlemlerine tabi olması durumunda kargo firması size telefonla ulaşıp bilgi verecektir. Dilerseniz kargo firmalarının anlaşmalı olduğu gümrük firmalarına vekalet vererek işlemleri yaptırabilirsiniz. Paketinizin gümrük işlemlerini kendiniz yapmak isterseniz kargo firmasından gerekli belgeleri alarak, gümrük işlemlerini Atatürk Havalimanı gümrük bölümünde yapabilirsiniz. Citi Globeshopper çağrı merkezi gümrük işlemine tabi olan paketleriniz için gerekli belgelerin size iletilmesi, gümrük firmasıyla koordinasyon ve işlemlerin takip edilmesi konusunda size yardımcı olacaktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.