Şimdi Ara

Amerika Turist Vizesi hakkında (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
554
Cevap
28
Favori
118.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ursavas U kullanıcısına yanıt
    ben zaten kesin olarak geri döneceğim. Babamın hesabında olan para ile seyahat edeceğim. onu gösterebiliyor muyuz kaynak olarak. bi de dediğim gibi üniden yeni mezun oldum ne iş var ne güç. kasım'da da askere gitmeyi düşünüyorum. sigorta, tapu falan olaylarına zaten hiç girmeyeceğim dediğim gibi. ben bi yerden dönüşte orada işe başlayacağıma dair bi belge alsam işime yarar mı sizce ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastsoner

    quote:

    Orijinalden alıntı: MadRobbie

    quote:

    Orijinalden alıntı: lastsoner

    quote:

    Orijinalden alıntı: MadRobbie

    Arkadaşlar, eylül ayında 15 günlüğüne amerikaya gitmek istiyorum çalışıyorum ve şirketten referans mektubu gibi şeyler alabilirim.
    Gitme amacım chicago'da arkadaşım var 3 aylığına gitti bende gidip 2 hafta gezip beraber döneceğiz.
    Sizce vize alırken tur ile gidecegimi mi beyan etsem yoksa kendi başıma hostel rez. yapıp öyle gidiyorummu desem ? kriterler nedir ?

    bence şirketinden referans mektubunu al
    arkadaşını karıştırma
    tur ile gidiyorum dersen tur rezervasyon evrağını isterler
    otel rezervasyonu yap tek başına git

    aynen dediğiniz gibi yapıyorum başvurdum, 2 hafta sonra mülakatım var, otel ve uçak voucher'larını aldım..

    mülakatta sorulacak sorular ile ilgili bir bilgim yok ve heyacanlıyım :(

    soruları yukarıda yazmıştım yuzde 80 aynı soruları soruyorlar

    1-ne için gidiyorsunuz
    2-ne kadar kalacaksınız
    3- orada arkadaşınız akrabanız var mı?
    4- nereye gidiyorsunuz?
    5- ne iş yapıyorsunuz?

    bana ve yuzde 80 herkese sorulan sorular bunlar

    24 temmuzda görüşmeye girdim ve red verdiler :(
    inanamadım mülakat çok iyi geçti evraklar agzına kadar tam, banka hesabında gereğinden fazla para gösterdim..

    bana göre eksilerim: 28 yasindayim, bekar, ve schengenim yok daha önceden..

    ne yapmam lazim bundan sonra..




  • Yeşil pasaport ile başvurduk. İlk vize başvurumuzdu. Mesleği sordular. Ne kadar kalacağımızı sordular. Sadece seyahat kapsamında izinli olunduğuna dair kurum yazısını görmek istediler. Kiminle gittiğimizi sordular. Bu kadar. 10 yıllık vize verdiler..

    Ne banka hesapları, ne ev tapusu vb. yanımızda olmasına rağmen bakmadılar..
  • gdervisoglu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,
    Söylediğim gibi mesele geri gelecek gelmeyecek meselesi..izin formun bu işi görmüş oluyor
    İyi tatiller
  • Bilgisiz Kullanıcı kullanıcısına yanıt
    Tahminimce sana sorulacak soruları söylüyorum,
    1-orda seni karşılayacak biri varmı?
    2- Ne amaçla gidiyorsun verdiğin cevaba göre ne yapacaksın nereleri gezeceksin vs.
    3-bu geziyi finanse edebilecekmisin.

    Yani şöyle bir durum var
    Tabi bu söylediklerim tamamen aldığım vize başvurularındaki gözlemlerimdendir ve net bilgi değildir kimse de net bir şey söylemez.
    Mülakat yaptığın kişi sana vizeyi verecek olandır ve onu bir şekilde jest ve mimiklerin olabilir rahatlığın olabilir veya yaptığın mülakatta ki yabancı dilin olabilir..
    O kişiyi ikna edeceksin ve geri geleceğine dair sağlam bir bir gerekçen olacak ..

    Örneğin sadece alış verişe gidiyorum bile senin vize almana sağlam bir deilil olabilir.

    Bence net ve sade ol zaten vermeycekse vermeyecek. Çokta kendine dert etme
  • ursavas U kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam. İngilizce konusunda sıkıntı olabilir. Orta derecede biliyorum maalesef. Orada karşılayacaklar beni evet. karşılayacak paramda var ama babamın hesabından alacağım söylediğim gibi. onun hesabının dekontunu götürsemde olur mu ?
  • Bilgisiz Kullanıcı kullanıcısına yanıt
    Mrb, olmaz o para senin degil .
    Senin olması icin senin hesabında gözükmeli . ABD kafası bizdeki gibi işlemez o sana direk ama babanın hesabı der. Bu arada türkce mülakatta var ama sen ingilizce o sorulara cevap verebilirsen ingilizce konus.
    Orada seni karşılayacak birinin olması duruma gore dez avantaj olabilir. Onu sorgulayabilir sana onla ilgili sorular sorar. Senin esas amacın ne bu arada @Bilgisiz Kullanıcı
  • arkadslar merhaba..bende amerıkan vizesi için basvurmustum yas 35 elk muhendısıyım ve bekarım....bende 10 yıllı vizeyi aldım ne soru sordular ne belge verdim zaten otel rezervasyonu ucak hıcbırseyde almamıştım...ancak daha önceden 2 adet schengen vizem ve almanya belcika isviçre vs ülkelere girip çıkmışlığım vardı ayrıca yeni onaylanmış italyadan 6 aylık schengen vizemde (henüz italyaya gitmemem ragmen) pasaportumda vardı.. bana sadece ingilizcemi türkçemi sordu tabii ki ingilizce dedim bana elk mühendisin işviçre firmasındamı dedi..ok dedi onayladı..biraz arastırıyorlar sanırım nasıl bulmuşlar firmamı anlamadım basvuruda ve belgede sadece firma adı yazılıydı..ilginç..ayrıca benden önceki çoğu kişiyede red verdiler hele bi hatun vardı red yemiştiki sasırdım açıkcası..açıkcası fazla sallamadım param olursada seneye abd gezisi yaparım hala oglu var newyorkta orda kalırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 29 Temmuz 2013; 14:14:40 >




  • ursavas U kullanıcısına yanıt
    asıl amacım bunca zorlu okul yıllarından sonra hem tatil yapmak hem Amerika'yı görmek. Orada w&t yapan arkadaşlarımda var. onlar gezmeye başladıklarında onlarlada takılırım bi kaç gün sonra dönerim memlekete. zaten askere gitmem gerekecek tecili kaldırınca Kasım'da :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reko

    arkadslar merhaba..bende amerıkan vizesi için basvurmustum yas 35 elk muhendısıyım ve bekarım....bende 10 yıllı vizeyi aldım ne soru sordular ne belge verdim zaten otel rezervasyonu ucak hıcbırseyde almamıştım...ancak daha önceden 2 adet schengen vizem ve almanya belcika isviçre vs ülkelere girip çıkmışlığım vardı ayrıca yeni onaylanmış italyadan 6 aylık schengen vizemde (henüz italyaya gitmemem ragmen) pasaportumda vardı.. bana sadece ingilizcemi türkçemi sordu tabii ki ingilizce dedim bana elk mühendisin işviçre firmasındamı dedi..ok dedi onayladı..biraz arastırıyorlar sanırım nasıl bulmuşlar firmamı anlamadım basvuruda ve belgede sadece firma adı yazılıydı..ilginç..ayrıca benden önceki çoğu kişiyede red verdiler hele bi hatun vardı red yemiştiki sasırdım açıkcası..açıkcası fazla sallamadım param olursada seneye abd gezisi yaparım hala oglu var newyorkta orda kalırım..

    Ben 2000 yılında A.B.D.'ni turistik amaçlı ziyaret etmiştim, daha önce 10 yıllık vize almış olmama ve evrak getirmeme rağmen bu sene vermediler. A.B.D. vizesi almada kriterler nelerdir ve neye göre red ediyorlar anlamış değilim. Orada kalmak isteseydim eski vizenin süresi içinde bunu yapardım, bunu düşünemiyorlar mı. Yurtdışı tatil turları ile avrupa seyahati yapmayı düşünüyorum, schengen vizesi alıp daha sonra A.B.D. vizesine tekrar başvuracağım, mutlaka etkisi olacaktır. AB'ne üye ülke olsaydık bunlarla uğraşmayacaktık, Bulgaristan gibi aç bir ülke bile AB üyesi ve vize gerekmiyor onlar için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 31 Temmuz 2013; 15:07:54 >




  • Arkadaslar selam,
    DS-160 formunu cuma gunu doldurup yolladim,sistem pazartesi bana randevu seceneklerini sundu ben de randevuyu pazartesiye aldim.
    Ama confirmation mesajinda en az 3 gun onceden DS-160 i yollamaniz gerekir dedi.
    Haydaa o zaman neden randevu veriyorsun?

    Pazartesi gitsem bugun git sonra gel derler mi?
  • Arkadaşlar merhaba, Miami de bir dil okuluna gideceğim ilk önce 3 aylık anlaştık eger memnun kalırsam 6 aya uzatacağım. Pasaportum 1 yıllık turist vizesi alacağım için bana kaç ay vize verirler? 6 ay ve ya daha fazla verirlerse bir daha abd'de vize için uğraşmama gerek kalmaz. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • elfd E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, j1, j2 dısında pasaport suresi ile vize süresinin bir alakası yok. Yani en az 6 aylık olsun yeter onlar 10 yılda verebilirler.
    Sıkıntı yok:)
    @elfd
  • ursavas U kullanıcısına yanıt
    İnşş çok teşekkür ederim :)
  • elfd E kullanıcısına yanıt
    ne demek @elfd
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilal47

    quote:

    Orijinalden alıntı: lastsoner

    Merhaba Arkadaşlar ,
    Bende daha önce buraya soru sormuştum şimdi yaşadıklarımı yazıp sizlere yardımcı olmak gerekiyor.

    ** İlk önce bence foruma ben söyleyeyim bu kadar param var doktorum eczacıyım işçiyim şu kadar param var deyip vize alabilir miyim diye sorup cevabını burada ki arkadaşlardan beklemeyin. Eğer burada USA konsolosluk elemanı yok ise kimse sen alırsın sen alamazsın diyemez sizde o cevaplara göre planlarınızı yapmayın En kesin çözüm oraya gitmek ve denemek başka bir çareniz yok şimdi yapılacak adımları yazıyorum umarım yardımcı olur

    1- İlk önce yeni sistem pasaportunuz ve en az 6 ay yazılıyor ama bence en az 1 yıl olması sizin için faydalı olur sonuçta turistik 10 yıl veriyorlar.
    2- Fotocu da abd vizesi için olan resim çektiriyor sunuz. 5x5 boyutlarında arkası beyaz ve resminizi cd ye yada usb bellekte mutlaka alın form doldururken forma yüklemenız lazım zaten fotoğrafcılar işi bildiği için veriyorlar. Mail olarak istemeyin kaliteli istiyor yüklerken sıkıntı çıkabilir önceden önleminizi alın
    3-Foto çektirdiniz pasaportunuz hazır birde otel rezervasyon sitelerinden ücretsiz iptal edebileceğiniz bir otelden rezervasyon yapın Form doldururken istiyorlar eğer alamazsanız iptal edersiniz. Yapabiliyorsanız uçak rezervasyonu da yapın yapamazsanız o kadar önemli değil ama oteli yapın adresini yazmak zorundasınız. Sorarlar ise vizeyi almadan yaptırmak istemedim derseniz
    4-foto var pasaport hazır otel rezervasyonunu yaptırdınız şimdi aşağıda ki adresten başlıyoruz İlk olarak orada yazan D-160 formunu doldurmaya başlıyorsunuz

    http://usvisa-info.com/tr-TR/selfservice/us_before_you_apply

    Formu doldurmaktan korkmayın biraz uzun sürüyor ama cevabını veremeyeceğiniz bir soru yok aracı kurumlar 85-100 tl arası ücret alıyorlar para sizin keyif sizin :) Forumu doldurmaya başlamadan önce fotoğraf yükleminizi istiyor cd yada usb den fotoyu yüklediğinizde ok işareti çıkıyor ok vermezse fotoda sıkıntı var demek :) fotoyuda yükledikten sonra formu doldurmaya başlıyorsunuz doldururken kaydetmeyi unutmayın sonra bilgisayar kapanır internet gider baştan başlarsınız :) kaydederseniz sonradan bilgilerinize ulaşabilir baştan başlamak zorunda kalmazsınız form numarasını bir yere kaydetmeyi unutmayın. Form bittikten sonra size onay maili gelecek onu silmeyin sakın :)

    Formu doldurdunuz sonra o form numarasını kaydedın. Şimdi sıra randevu ücret ödemesinde ben kendi yaptığımı yazıyorum
    +90 850 2526355 bu numarası arayıp MVR ücretini ödeme seçeneğini seçip kredi kartı ile 160 us dolar ödüyorsunuz sonra size makbuz numarasını veriyor onuda bir kağıda kaydetmeyi unutmayın mutlaka makbuz numarasını verdikten sonra çağrı merkezinden size randevu için numarasını hatırlamıyorum ama şu tuşa basın diyor ve sizi müşteri hizmetlerine bağlanıyorsunuz. oradan pasaport numarasını D-160 form numarasını ve mvr ücret numarasını istiyor ve size müsait bir güne randevu veriyor yok o gün size uymuyorsa siz şu gün şu saatte olabilir i diye sorabiliyorsunuz oda uygun ise hemen veriyor. ve randevunuzu alıyorsunuz toplamda 2 saat sürüyor bu işlemler. Ve mail adresinize randevu onay

    Randevuyu aldınız şimdi gereken evrakları hazırlamak kalıyor . Gereken evrakları zaten internetten bulabilirsiniz. Bu evraklara bakmayabilir ama bakabilir diye hepsini hazırlamak zorundasınız. Mutlaka iş yerinizden başvuru nedenini içeren bir mektup alın mutlaka.

    ABD konsolusluğuna,
    şu tarihten beri işyerimizde şu görevde çalışan elemanımız şu tarihlerde ülkenizi turstik amaçlı ziyaret yapacaktır. Bilginize diye ingilizce yazarsanız daha güzel olur Yazmazsanız da canınız saolsun :)

    http://www.vizerehberiniz.com/abc/abdevrak.html

    bu adreste istenen evrakları yazıyor Size gelen randevu onay formunda da gereken evraklar yazıyor ama bu kadar ayrıntılı değil siz bu adreste ki evrakları hazırlayın eksik olmasında fazla olsun

    Günü geldiği zaman randevu saatinden 1 saat önce konsolusluğa gidin kapsını geldiğiniz zaman karşı kaldırımında bir kalabalik göreceksiniz Orada beklerken konsolusluktan bağırıyorlar mesela 10:15-10:30 randevuları gelsin diye sizde hemen yanlarına gidiyorsunuz oradan isimize bakıp kapıya yönlendiriyorsunuz orada da pasaportunuz ve mailinize gelen D-160 onay çıktısınıza bakıyorlar sonra x-ray cihazına geçiyorsunuz. burası önemli yanınızda elektronik bir alet istemiyorlar cep telefonu ipad bilgisayar usb bellek fotograf makınesı hic bir elektronik alet olmayacak en güzeli konsoluslugun karsında olan cafeler emanet alıyor 2,5 tl bir sıkıntı yok her şeyi orada bırakabilirsiniz yanınıza sadece evraklarınızı almanız yeter deodorantıda alıyorlar hanımlar :)
    x-rayden sorunsuz geçtikten sonra düz sonra sağa dönüp asansöre gidiyorsunuz asansöre binmeden önce bir eleman evraklarınıza bakıp yukarı yolluyor asansör ile yukarı çıkıp başvuru bölümüne giriyorsunuz kapıda adam evraklarınızı alıp sıra numarasını veriyor sonra Banka gişeleri gibi bölümlerde sıraınızı beklıyorsunuz Sıra numarasınız yandıktan sonra gişeye gidiyorsunuz burada pasaportunuzu ve D-160 onay çıktısını alıp sizden parmak izi alıyor sonra mülakatınızı ingilizce yada türkçe mi diye soruyor hangisi daha iyi olur diyorsanız varsa ingilizce konuşun ama iyi ise söyleyin sonra hık mık demeyin yoksa yada çok az ise mahçup olmayın :)
    Sonra yine sıra numaranızı beklemek üzere tekrar beklemeye başlıyorsunuz. Sonra sıra numaranız yandıktan sonra esas olay burada başlıyor :) Şimdi herkesin başvuru türüne göre sorular değişebiliyor o yüzden ben turistik vize için soru sordular onu buraya yazıyorum ve ortalama aynı soruları soruyorlar.

    * neden abd'ye gitmek istiyorsunuz? Turistik
    * Ne kadar kalacaksınız? 1 hafta
    * Nerede çalışıyorsunuz?
    * ABD'de nereye gideceksiniz? New york
    * ABD'de tanıdığınız akrabanız var mı? Hayır Yok

    Evrak olarak bir şey istemediler ama dediğim gibi bu istemeyecekleri anlamına gelmiyor zaten sizin daha önce doldurduğunuz D-160 formunda her şey yazıyor siz gelmeden önce araştırmanızı yapmış oluyorlar Sonra hemen sizin yüzünüze vizeniz onaylanmıştır yada onaylanmamıştır diye söylüyorlar yada araştırma yapacağız diye söylüyorlar bana vizeniz onaylandı dedi. Teşekkür edip ayrıldık. Daha önce nereye teslim edilmesini i,stedğiniz PTT şubesine yolluyorlar Size bir onay numarası takip numarası vermiyorlar ama takip için aşağıda ki adreste takip edebilirisiz

    http://turkish.turkey.usembassy.gov/adim_5_ptt.html

    Şimidilik bu kadar soracağınız bir şey varsa yardımcı olmaya çalışacağım ama kimse buradan bence vize alıp alamayacağını öğrenemez orada ki görüşmeye bağlı deneyecek ve bekleyeceksiniz :)

    hocam zorunlu seyahat sigortası yaptırmak şart mı yaptıralım mı?Bir de sömestr dönemi için ağustosta mülakata gitsek sıkıntı olur mu sonuçta okul zamanı daha zor bu işler ve son soru otel le uçağı satın almyacağım sadece rezervasyon yaptıracağım başvurudan sonra alacağım...?????????Cevabını bekliyorum Ağustos 20-30 arası mülakat tarihi vardır değil mi?

    Cok cok tesekkur ederim paylasiminiz cok yardimci oldu ve vizemi aldim:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MadRobbie

    quote:

    Orijinalden alıntı: lastsoner

    quote:

    Orijinalden alıntı: MadRobbie

    quote:

    Orijinalden alıntı: lastsoner

    quote:

    Orijinalden alıntı: MadRobbie

    Arkadaşlar, eylül ayında 15 günlüğüne amerikaya gitmek istiyorum çalışıyorum ve şirketten referans mektubu gibi şeyler alabilirim.
    Gitme amacım chicago'da arkadaşım var 3 aylığına gitti bende gidip 2 hafta gezip beraber döneceğiz.
    Sizce vize alırken tur ile gidecegimi mi beyan etsem yoksa kendi başıma hostel rez. yapıp öyle gidiyorummu desem ? kriterler nedir ?

    bence şirketinden referans mektubunu al
    arkadaşını karıştırma
    tur ile gidiyorum dersen tur rezervasyon evrağını isterler
    otel rezervasyonu yap tek başına git

    aynen dediğiniz gibi yapıyorum başvurdum, 2 hafta sonra mülakatım var, otel ve uçak voucher'larını aldım..

    mülakatta sorulacak sorular ile ilgili bir bilgim yok ve heyacanlıyım :(

    soruları yukarıda yazmıştım yuzde 80 aynı soruları soruyorlar

    1-ne için gidiyorsunuz
    2-ne kadar kalacaksınız
    3- orada arkadaşınız akrabanız var mı?
    4- nereye gidiyorsunuz?
    5- ne iş yapıyorsunuz?

    bana ve yuzde 80 herkese sorulan sorular bunlar

    24 temmuzda görüşmeye girdim ve red verdiler :(
    inanamadım mülakat çok iyi geçti evraklar agzına kadar tam, banka hesabında gereğinden fazla para gösterdim..

    bana göre eksilerim: 28 yasindayim, bekar, ve schengenim yok daha önceden..

    ne yapmam lazim bundan sonra..

    Bende geçen sene başvurup red cevabı almıştım.Sanıyorum ilk defa yurt dışına çıkacağım için ve bekar olduğum içindi.Bence gitmeden önce zaten karar kesinleşiyor.Götürülen evraklar falan hepsi boş.Gitmeden önce senin nerede çalıştığın , neler yaptığını adamlar zaten araştırıyor.Bence bir kaç ülke gezip tekrar başvuru yapılabilir.




  • merak edenler icin gozlemlerimi yazayım;

    internetten sadece DS-160 i doldurdum, elektronik forma yuklediginiz fotograf basarılı oldu ise yanınızda fotograf bile goturmenize gerek yok. bu formun cıktısı ile gittiginiz de burada fotografı kullanıyorlar.

    benim gorusum eskiden Amerika ya da İngiltere vizeniz ya da birkac Schengeniniz varsa alması kolay. zaten formu elektronik olarak doldururken bircok bilgi verdiginiz icin gittiginizde asagı yukarı vize verip vermeyecekleri belli.

    yanımda ilave belgelerim, tapu, az cok yuklu banka ekstreleri olmasına ragmen bankodaki yetkili hic birine bakmadan, sadece eski vizelerime goz gezdirerek 45 saniyede "iyi yolculuklar" dileyerek pasaportu teslim alma prosedurunu belirten kagıdı verdi. "nereye gidiyorsun" sorusuna bile "henuz belli degil, belki bayrama giderim ama ABD vizem bulunsun istiyorum" yanıtını verdim.

    oraya gittiginizde rahat olun, samimi cevaplar verin. zaten vize verecekleri belli ise sizi ugrastırmıyorlar, diger turlu binbir dereden su getirircesine sorular soruyolar. benden ondeki 2 kisi en az 20-30 sayfa belge gostermesine ragmen 4-5 dakikalık mulakat sonunda olumusuz yanıt aldılar. dedigim gibi birkac Schengeniniz varsa sorunsuz alınıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliasGS -- 14 Ağustos 2013; 16:49:43 >




  • Kısmet olursa 2 ay sonra yeşil pasaport çıkartacağım, doğrudan abd vize başvurusu yapsam acaba daha önce hiç yurt dışına çıkmadığım icin bi zorlukla karşılaşır mıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EliasGS

    merak edenler icin gozlemlerimi yazayım;

    internetten sadece DS-160 i doldurdum, elektronik forma yuklediginiz fotograf basarılı oldu ise yanınızda fotograf bile goturmenize gerek yok. bu formun cıktısı ile gittiginiz de burada fotografı kullanıyorlar.

    benim gorusum eskiden Amerika ya da İngiltere vizeniz ya da birkac Schengeniniz varsa alması kolay. zaten formu elektronik olarak doldururken bircok bilgi verdiginiz icin gittiginizde asagı yukarı vize verip vermeyecekleri belli.

    yanımda ilave belgelerim, tapu, az cok yuklu banka ekstreleri olmasına ragmen bankodaki yetkili hic birine bakmadan, sadece eski vizelerime goz gezdirerek 45 saniyede "iyi yolculuklar" dileyerek pasaportu teslim alma prosedurunu belirten kagıdı verdi. "nereye gidiyorsun" sorusuna bile "henuz belli degil, belki bayrama giderim ama ABD vizem bulunsun istiyorum" yanıtını verdim.

    oraya gittiginizde rahat olun, samimi cevaplar verin. zaten vize verecekleri belli ise sizi ugrastırmıyorlar, diger turlu binbir dereden su getirircesine sorular soruyolar. benden ondeki 2 kisi en az 20-30 sayfa belge gostermesine ragmen 4-5 dakikalık mulakat sonunda olumusuz yanıt aldılar. dedigim gibi birkac Schengeniniz varsa sorunsuz alınıyor.




    peki birşey soracağım bende başvuru yaptım 2 gün önce 3 5 dakika tuttu ondan sonra teşekkür ederim iyi yolculuklar dedi bir kağıt verdi üzerinde renkli yazılar vardı.. Üzerinde Vize Başvurunuz onaylandı falan filan birşey yazıyordu 1 kaç kelime daha vardı tabi bu vizeyi aldığımın anlamınami geliyor?




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.