Şimdi Ara

amerikadan aldırsam mesela mp3 çalar? bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,
    bi sorum var,şimdi amerikadan bi arkadaşıma mp3 player aldırıcam,bana kargo ile yollayacak,sizce bi sorun çıkar mı ve ne kadr tutar kargo,ve ne kdr sürer?



  • keşke ne düşünüyorsanız söyleseniz,biraz yardımcı olsanız
  • Şİmdi tamamen düşündüğümü yazacağım hiçbir bilgim yok.Yurtdışından alış-veriş yapan 1-2 arkadaş hatta fedex ile 38$ lık kargo ücreti ödemişlerdi.Birde onların malı aldığı firmaların kargo şirketiyle anlaşmalı olduğunu ve daha ucuza gönderttiklerini düşünürsek sana kargo bedelinin 45$ a yakın bir bedele mal olacağını düşünüyorum.

    Getireceğin cihaz açısından belli birşey yoksa aklında iriver h10/320/340 modellerinden birinin getirtmenin hem fiyat açısından hem de nu cihazların teknolojileri itibariyle daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • ya benim aklım gümrük sorununda kaldı,bu ürün geçer mi gümrükten,bi de royal mail falan var daha ucuza tutablr sanki kargo
  • Ben yurtdışı alışverişlerimde kargo değil de ordan gelen birileriyle getirtiyorum. Arkadaşının tanıdıklarından biri bu aralar Turkiyeye gelecek ise onunla göndersin derim ben.
  • Yurtdışından birşey alacaksan posta yoluyla al biraz uzun sürer ama ben Çin'den bi kaç kere kamera felan gönderttirdim gümrükte bile bakmamışlar hemde posta yoluyla 1 hafta sürdü kapıma kadar geldi :) Ama bi kerede gelmedi gümrükte takıldı onda da sanırım Fedex yada DHL ile gelmişti net hatırlamıyorum. Sonuçta şansa kalmış birşey birde ismine gönderilsin alet fatura 100 usd den kesinlikle aşağı olsun üstündede hediye olduğu belirtilsin. Son bir ekleme yapayım birde gümrüğümüz de her ürüne ait mevzuat var fakat tam olarak net değil hiç birşey gümrüktekilerde bilinçsiz insanlar. Onların o ürünün kutusuna baktıkları andaki psikolojisi senin kutunun ordan geçmesini belirleyen tek şey. Eğer adamın canı istemezse geçirmez sende itiraz bile edemezsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoKuZuNCuKaPI -- 4 Nisan 2006; 12:17:14 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

    Yurtdışından birşey alacaksan posta yoluyla al biraz uzun sürer ama ben Çin'den bi kaç kere kamera felan gönderttirdim gümrükte bile bakmamışlar hemde posta yoluyla 1 hafta sürdü kapıma kadar geldi :) Ama bi kerede gelmedi gümrükte takıldı onda da sanırım Fedex yada DHL ile gelmişti net hatırlamıyorum. Sonuçta şansa kalmış birşey birde ismine gönderilsin alet fatura 100 usd den kesinlikle aşağı olsun üstündede hediye olduğu belirtilsin. Son bir ekleme yapayım birde gümrüğümüz de her ürüne ait mevzuat var fakat tam olarak net değil hiç birşey gümrüktekilerde bilinçsiz insanlar. Onların o ürünün kutusuna baktıkları andaki psikolojisi senin kutunun ordan geçmesini belirleyen tek şey. Eğer adamın canı istemezse geçirmez sende itiraz bile edemezsin.


    Bu mesaja göre paketin kenarına 5ytl iliştircen birde gümrüktekilere not yazcan

    NOT: Paketin kenarına bak!!!

    Kesin geçer gümrükten o zaman




  • Fedex ile falan yollanacaksa 40-50$ı gözden çıkarın. Ama trenle falan bir şekilde gelmesi bir ay falan da sürse olur dersen daha ucuza yollatırsın bence.

    Mp3 işine gelince, tam olarak neye ihtiyacın olduğunu söylersen iyi olur. Yani renkli ekran mı, pil ömrü mü, ses kalitesi mi, cart mı curt mu biraz ne istediğini söyle yani Bir de tabii fiyat aralığı...

    Ama ben sana direk ne olursa olsun Creative ürünlerini çok iyi araştır derim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.