Şimdi Ara

Amethyst NOV-1453 Mini Bluetooth Hoparlör İncelemesi-99 TL (70 oldu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hadi hayırlısı bakalım. Gelince yorumlarınızı bekliyoruz. Fiyat da düzeltildiğine göre çakma olma ihtimali kalmadı, siz de çok iyi fiyata kaptınız.

    Alamayanlara da inşallah gönderilir.
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    Valla mükemmel denk geldi. geleceginden emin olsam eşe dosta da aliridim hb sasirtti beni dogrusu sanirim onumuzdeki hafta anca elimde olur daha kargo cikmadi yola. gelince yorumlarimizi paylasiriz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam ürün bugün kargodan gelmiş ürün sizinki gibi orjinal :) bir sorun yok bende şaşırdım vallahi bilsem 2-3 tane alırdım eşe dosta fiyat ise bedavadan biraz pahalı :)

    yoğunluktan dolayı ürünü fazla test edemedim ilerki günlerde yazarım yorumları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: des_955

    merhaba hocam ürün bugün kargodan gelmiş ürün sizinki gibi orjinal :) bir sorun yok bende şaşırdım vallahi bilsem 2-3 tane alırdım eşe dosta fiyat ise bedavadan biraz pahalı :)

    yoğunluktan dolayı ürünü fazla test edemedim ilerki günlerde yazarım yorumları

    Bilseydim ben bütün stoğu alırdım :).

    Koy sahibindene 70'den göndersen 10 tanede 200 kar cepte :).

    Ama işte o şüphecilik ve ticaretin onda dokuzu var ya....herşeye engel :)).

    Neyse alanlara hayırlı olsun sevindim kendileri adına. Sonuçta fiyatını çok fazlasıyla hak eden bir ürün. Kullananlar yazsın yorumlarını bakalım.
  • Merhaba bende 2 tane aldım çocuklara birer adet. Dun geldi alırken kalitesi konusunda şüphelerim vardı ama gerek ses seviyesi ses kalitesi bu tarz bir urune rağmen oldukça iyi. Bilseydim birkaç tane daha hediye için alırdım. Üzerinden tel cevap verilmesi şarkılar arası geçiş yapılması beklemediğim ozelliklerdi. Bu fiyata bedava aldık. Bizi bilgilendirip almamıza sebep olduğunuz için sizede çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

    Merhaba bende 2 tane aldım çocuklara birer adet. Dun geldi alırken kalitesi konusunda şüphelerim vardı ama gerek ses seviyesi ses kalitesi bu tarz bir urune rağmen oldukça iyi. Bilseydim birkaç tane daha hediye için alırdım. Üzerinden tel cevap verilmesi şarkılar arası geçiş yapılması beklemediğim ozelliklerdi. Bu fiyata bedava aldık. Bizi bilgilendirip almamıza sebep olduğunuz için sizede çok teşekkür ederim.

    Rica ederim güle güle kullanınız. Sizin ve diğer kullanıcıların yorumlarını konu metnine ekliyorum, başladık bakalım :).

    Dediğim gibi on-off tuşu arkada çok gizli olduğu için, az bir kullanım sonrası cihazı açık unutma durumu oluyor. Ben bir kaç defa bu şekilde full şarjını yedirdim. Lazım olduğunda bir bakıyorsun açık kalmış ve bomboş.
    Tabii diğer markalar için de geçerli bir durumdur bu.

    Kendiniz ve diğer kullanacaklara bunu iyice öğretmenizi tavsiye ederim.




  • Ürün akşamüstü elimde oldu. Eve gelir gelmez denemeler yaptım ve sonuç muazzam. Bu fiyata alınabilecek en iyi ürünü aldım sanırım. Ev arkadaşlarım almadıklarına pişman oldu.
  • benim üründe bu akşamüzzeri elime geçti. Sonuç beklentiminde üzerinde sanırım çok iyi fiyata aldık buna yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam aynen bende 3 tane almadığıma pişman oldum bir daha böyle denk gelmesi çok zor

    karda yapılırdı ama ben daha çok eşe dosta alacaktım


    fiyatı bedavaya geldi :) yakında küçük bir inceleme vede video yayınlamayı düşünüyorum
  • amethyst'in m1 modeli mevcut onla arasındaki fark şöyle.

    nov-1453 : 2.0 kanal ses çıkışı (5Wx2) - 69 TL
    Amethyst M1: 2.1 kanal hoparlör (1.5W×2 3.5Wx1) - 99 Tl


    Sizce bu iiki üründen hangisini almak mantıklı?
  • Bilgilendirme için teşekkürler. Benim aldığım 1453'den çok memnunum halen kullanıyorum. Arada bir bakıyorum da hep 120-130 aralığına çıkmıştı fiyatı.
    Şu anki fiyatı bu kalite için süper.

    M1 için ise birşey diyemem, USB telefon şarj çıkışı ekstra bir artısı ama ses için mağazada denemek lazım.
    Ben de yakın zamanda deneyebilirsem bendekini satıp M1 alabilirim sırf şarj çıkışı için.
  • Yeni bir cihaz daha aldım.

    http://www.amazon.com/Anker-Bluetooth-Subwoofers-Portable-Wireless/dp/B0107WH8Q4/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1464248068&sr=8-4&keywords=anker+bluetooth

    Şu an şarj oluyor. İlk izlenimim, etkileyici ve vurucu bir bas ile karşılaşmam oldu.
    Farklı parçalarla deneyip belki yeni bir konu açabilirim.

    Edit: Kesinlikle bass duymak isteyenler Anker Premium almalılar. Biraz daha ağırca, tabii ki daha fiyatlı ve büyük boyutlu ama uzun yolda arabada filan kullanıyorum, aracın hoparlör sistemiyle
    yarışır düzeyde ses çıkışı mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 26 Mayıs 2016; 10:37:24 >




  • violax V kullanıcısına yanıt
    Geç gördüm ama sorunuza cevap vereyim. Evde 1453, ofiste JBL OnBeat Venue var. İşimiz de internet üzerinden bluetooth hoparlör ve kulaklı satışı (reklam olmasın diye markamızı vermiyorum) dolayısı ile yorum yaparken Harman, JBL, Bang&Olufsen dinlemiş birisi olarak yapıyorum.

    M1: Ses 1453'e göre CİDDEN daha iyi. Ben ofiste ilk dinlediğimde BOSE, Harman kalitesinde ses duyunca şaşırmıştım. Ofisteki JBL'den iyi olduğu konunda ofisteki herkes hemfikir oldu.

    Eksik yönleri ise şunlar:
    1- Boyut: 1453 at çantaya git ağırlığında ve boyutunda. M1 taşınabilir değil. Yani tabii ki çantana koyup taşırsın da, taşımak için büyük (taşımak için ideal değil diyelim) .
    2- Dokunmatik tuş: Çok önemli olmasa da fiziksel tuşun geri bildirimi çok daha net. Elin üzerinden geçse komut alıyor diyeyim siz anlayın. Eline aldığında ise illaki bir tuşa da komut vermiş oluyorsun. Bu sorun sayılır mı bilmiyorum ama ben sevmedim.
    3- Görünüş: 1453 daha kaliteli duruyor. Benim dinlediğim M1 mavi renkti, belki diğer renkleri farklıdır ama M1 mavi 1453 turuncuya göre daha ucuz duruyordu.

    Artıları:
    Ses, ses, ses; billur gibi ve tabii ki artan hoparlör çapı nedeniyle bass'lar da daha doygun.
    Müzik: On numara ses
    Film: On numara efekt. Bilgisayarla eşleştirmiştik ve DOLBY programcığı vardı, film moduna alınca (sayısal işleme ile çevresel ses modu) "Hmmm!" dedirtti. DOLBY'yi kapattık ve VLC ekolayzır ayarını etkinleştirdik, yine şaşırdık :)
    Güç: 1453'e göre daha büyük hoparlör = daha doygun ve güçlü ses.

    Bir de tüyo vereyim, 1453 ya da başka bir hoparlörü evde (eğer köşedeyken önü açık olacak bir köşeyse) iki duvarın birleştiği bir köşeye koyun. Bass başarımının (performans) arttığını duyacaksınız. Duvara (köşeye) olan uzaklığını arttırıp ayarlayarak, koltuğunuzdan en iyi sesi alacağınız konumu rahatça bulacaksınız.




  • Detaylı analizler için teşekkür ederiz.
  • Cihazı 7 yıldır kullanıyorum bazen açıp kapamada sıkıntı yaşıyorum dostlar ,başına gleen oldu mu

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.