Şimdi Ara

Amfi çalışıyor ama ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba elimde ev amfisi var ve ses gelmiyor çalıştığı halde,1.fotoda görünen 2 tane cam sigorta yanmış ondan kaynaklı olabilir mi?

    Amfi çalışıyor ama ses gelmiyor


    Amfi çalışıyor ama ses gelmiyor


    Amfi çalışıyor ama ses gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • O sigortalar yüksek akım çekilmesi durumunda devreyi korumak için bırakılmış ama sigortalara gördüğüm kadarıyla birisi tel bağlamış bu da sigortaların işlev görmesini engellediği için muhtemelen çıkış transistörleriniz cayır cayır yanmıştır. O sigortaları kim öyle telle bağladı ?

  • hiç bilmiyorum bir kez daha yanmıştı tamire vermiştik,tekrar yandı amfi ama sorunun ne olduğunu çözemedim,sigortaları yapım şeklinden mi yandı acaba,transtörler yandığını tahmin etmiştim ama açıp bakınca sigorta erimiş onun yüzünden sandım,çıkış transtör değişecek o halde,bunun maliyeti ne olur biz mi yapmaliyiz elektrikçi mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volvknn V kullanıcısına yanıt

    Maliyeti konusunda bir şey söylemek mümkün değil, hangi transistörlerin yandığını tespit etmek lazım ayrıca amfi eski bir şeyse transistörlerini bulmak zor olabilir. Ayrıca tek sorunun çıkış transistörlerin'de mi onuda bilemiyoruz o yüzden bu işi bilen birine götürmek bence daha mantıklı. Zaten el yatkınlığınız yoksa bu işe girişmenizi önermem.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.