Şimdi Ara

amfi tercihi?? ( jbl gt5 12'+ hertz dsk 165 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaslar yenı sıstemımı tamamlamak uzereyım;
    Suana kadar; component= hertz dsk165
    woofer = jbl gt5 12'
    almıs bulunmaktayım.Fakat secmem gereken amfı konusunda cok bılgısızım.Forumda bazı yorumlarda okudugum kadaryla amfı secımındekı hatalar, seste cok hayal kırıklıgı yaratıormus, wooferden sadece boguk bı portlama sesı gelmesı gbı.Bu tarz bı suprızle karsılasmak ıstemıorum haklı olrak bu yuzden amfı tercıhı konusunda fıkırlerını almak ıstıorum.Sımdıden herkese cok tskler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medxr13 -- 17 Mart 2009; 18:28:26 >



  • bütçeniz nedir? 300 liraya kadar sa jbl 75.4 olur, biraz daha kısıtlı ise edison ed 804a
  • 75.4 yürütür o sistemi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: audiocu

    bütçeniz nedir? 300 liraya kadar sa jbl 75.4 olur, biraz daha kısıtlı ise edison ed 804a



    +1
  • tskler arkadaslar, aslında benım de aklımda ılk sırada jbl 75,4 var yanı butcem bunu almaya yeterlı ama daha uzerı cıkamam.Asıl merak ettıgım ıse; 4 kanallı bı amfının hoparlorlerıme verecegı verım ne olur? Ben acıkcası woofer dan cok bıse beklemıorum yanı asıl onemlı componentlerımın cosması mıd ve tızı hakkıyla almak ıstıorum, ve bu amfının bunu saglayacagına emınım ama wooferdan kesınlıkle patlak bı ses yada buna benzer bozuk rahatsız edıcı bı ses ıstmıorum sadece yerı geldıgınde bas versın onun dısında sıstemımı bozmasın bogmasın.Umarım anlatabılmısımdır demek ıstedıklerımı.
    Yanı ozet olarak; wooferdan cok bas beklemıorum ama bozuk yada boguk bı ses vererek componentlerımden aldgım verımı bozmasın ahengı bozmasın.Bunu neden soruorum? cunku bu ıstedıgım ses ıcın 2 ayrı amfı almam gerekır mı ( bas + mıd )? yoksa bu jbl tam ıstedıgımı verır mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: medxr13

    tskler arkadaslar, aslında benım de aklımda ılk sırada jbl 75,4 var yanı butcem bunu almaya yeterlı ama daha uzerı cıkamam.Asıl merak ettıgım ıse; 4 kanallı bı amfının hoparlorlerıme verecegı verım ne olur? Ben acıkcası woofer dan cok bıse beklemıorum yanı asıl onemlı componentlerımın cosması mıd ve tızı hakkıyla almak ıstıorum, ve bu amfının bunu saglayacagına emınım ama wooferdan kesınlıkle patlak bı ses yada buna benzer bozuk rahatsız edıcı bı ses ıstmıorum sadece yerı geldıgınde bas versın onun dısında sıstemımı bozmasın bogmasın.Umarım anlatabılmısımdır demek ıstedıklerımı.
    Yanı ozet olarak; wooferdan cok bas beklemıorum ama bozuk yada boguk bı ses vererek componentlerımden aldgım verımı bozmasın ahengı bozmasın.Bunu neden soruorum? cunku bu ıstedıgım ses ıcın 2 ayrı amfı almam gerekır mı ( bas + mıd )? yoksa bu jbl tam ıstedıgımı verır mı?


    75.4 senin sub'ıda component'ide tam verimle çalıştırır




  • Peki oleyse son nokta konulmustur, jbl 75,4 alıcas.
    Emeği gecen herkese tesekkurler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.