Şimdi Ara

Amköv AMK7000S 4K Ultra HD WiFi Aksiyon Kamera iNcelemesi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
20
Favori
19.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daftendirekt kullanıcısına yanıt
    Su kabında çekim yaparken lens, kabın ön tarafına değiyor ve fluluk ondan meydana geliyor. Bu sorunu aşmak için cihazı su kabına koyarken lensin hemen altına ufak bir kağıt vs bişey koyarsanız lensin değmesine engel oluyorsunuz ve sorun ortadan kalkıyor. Ben nem giderici ufak pedlerden oraya koyuyorum, hem ısınınca buharlaşmasını önlüyor hemde fluluk sorununu çözüyor.
  • Cihazı yeni aldım ilk sulu denemede su aldi denizde derinlik 1m yoktu bile ve süre 1-2 dk kadar. Kabin içinde su samlaciklarını gürünce çıktım zaten kamerayı götürecektik ilk denemede.
    Time lapse özelliği güzel gibi ama süreler kötü bence videolar aşırı hızlı sadece 1-3-5 saniye seçeneği var. Umarım güncelleme gelirde düzeltirler olayı. Video çekimlerini beğendim. Resimler vasat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musical Otopsi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam aklıma takılmıştı bu sorun baya bi, çözümü olduğunu bilmek güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tane test videosu daha paylaşayım :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musical Otopsi

    Bi tane test videosu daha paylaşayım :)




    Çok güzel bir çekim olmuş yaaaaaaaaa




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Musical Otopsi

    Bi tane test videosu daha paylaşayım :)




    Çok güzel bir çekim olmuş yaaaaaaaaa

    Sağolun Olgu hocam




  • Bu modele harici mikrofon takılıyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

    Bu modele harici mikrofon takılıyor mu ?

    Ben denemeyi düşünüyorum açıkçası. İçini açıp mikrofonu buldum ve onu değiştirip daha iyi bir mikrofon takmayı düşünüyorum birde paralel olarak bir jack girişi bağlarsam harici takma durumu da olur. Başarısız olursam sesi komple kaybedersem de kaybedeceğim birşey olmaz heralde
  • Boşuna dememişler teknolojik aletler şans işi diye. Cihazı alır almaz güncelledik. Arka ekran görüntüsü bozuldu. Versiyon düşür dediler. Düşürmeye çalıştım beceremedim ya da benim cihazın içi farklı ondan bulamadım nereye dokunacağımı. :) Neyse amkov un gönderdiği son versiyonu yükledim cihaza. Arka ekran düzeldi. Fakat Cihaz 1 dakika, 2 dakika, 4 saniye kafasına göre parça parça kayıt yapıyor bu sefer. Elektronik ürünlerime çok iyi bakan biriyim. 1 hafta kullandığım cihazın pilinin çekme bantı koptu. Downgrade yapmak için cihazın içini açtığım için iade edemiyorum şu an. Belki sıkıntı cihazda. Almış olup da benim gibi duruma düşenlere tavsiyem öyle kafanıza göre Downgrade lazım buna diyip içini açmayın.
    Benim için hüsran oldu bu cihaz. Üstüne soğuk suyumu içtim. Alanlara alacaklara hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kareem1987 kullanıcısına yanıt
    Hocam Gearbest'ten aldıysanız ticket açıp geri gönderin. Benim cihazım bir aylık kullanım sonrası brick oldu geri gönderdim. İki seçenek sundular ya tamiri bekleyecektim ki bir ay civarı dediler ya da ellerinde refurbished varmış onu gönderelim dediler. Şu an kargoda yeni kameram geliyor :D
  • ilk kullanımda 1 metrelik derinlikte su alan bir benim kılıf galiba.
    housing in lens tarafını söküp gövde conta arası lens conta aralarına sıvı conta uyguladık çeşme altında şimdilik bir sızıntı yok gibi tatilde deneyebileceğim ancak.
  • ozanselte kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu cihazın içini açtım. Atıyorum benim bozmadığım ne malum. Adamlar almaz ki bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yapamadıysan gönder bana halledip tekrar kargolarım. Forumda @velovis_ isimli arkadaş yapamamıştı gönderdi düzelttim şimdi cihazı kullanıyor. Çekme bant herkeste kopuyor onuda japon ile yandan yapıştır o zaman daha sağlam oluyor :)
  • kareem1987 kullanıcısına yanıt
    yanlız değilsin hocam :( bende çok umutlanarak almıştım cihazı ama elimde kaldı benimde.

    daha önce başımdan geçmişti eken h9 da parça parça kayıt olayı sd carddan kaynaklıydı bende elinde varsa başka bir kartla dene istersen.

    bu arada ben cihazı amkov cihazı aliexpresten almıştım adama cihazın bozuk videosunu yolladım cihaz sende kalsın paranı iade edeceğim dedi.

    bende de bozuk bir cihaz var anakart gidik. sırasıyla ses problemi sonra shutter tuşu sonrada hiç açılmama hepsi 3-5 saat içinde gelişti geriye yollamaya kalmadan cihaz finish çizgisine ulaştı benim şansım paramı iade aldım.

    gearbest bu konuda çok katı işi çok yokuşa sürüyor ve işlemler çok yavaş ilerliyor. mümkün oldukça uzak duruyorum bu siteden.
  • kareem1987 kullanıcısına yanıt
    Ben de açtım ama siteye ilk mesajı gönderirken resmi pdfi gösterdim bunları bunları uyguladım dedim. Zaten amacım tamir edilmesiydi, site açıkta belirtmiş tamir ediyoruz diye. Ellerindeki hazır tamir edilmiş ürünü kargoluyorlar. Hıyar da çıkabilir :D
  • Arkadaşlar bende aldım.2 3 haftaya elimde olacak. Drone a takacaktım fakat vazgeçtim.
    Almak isteyen varmıdır? Hiç güncelleme falan yapmasını bilmiyorum ama.

    Direk kutuyu açmadan gönderebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben araştırdım da bulamadım. Cihaza uygun vida var mı? Kasası için. Gözüne çarpan olursa haber versin bir zahmet. Tornavida seti gören varsa ekstra olarak o da olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün mikrofonunu değiştirdim ve seste olağanüstü bir değişim oldu. Bu işleme başlarken başarısız olabilirim düşüncesiyle değişim sırasında video çekimi yapmadım Sonradan fotoğraflarını çektim merak edenler için belki gerekli olabilir. Yalnız işlemlerim tam olarak bitmedi, kasanın üst kısmındaki delikleri biraz daha büyütüp sesi daha iyi alması açısından genişletme yapcam. O işlemler bitince fotoğraflarını tekrar paylaşırım ve örnek bir sesli video atarım

    Kullanmadığım bir mikrofonu söktüm ve içindeki mikrofonu aldım.


    İnternet kablosunun içinden 2 tel kablo aldım lehimleme işleminde kullanmak için.


    Kırmızı kısmın üzerinde gördüğünüz eski mikrofon oluyor ve dikkat ederseniz çok küçük ve kalitesiz. Yeni taktığım mikrofon zaten fotoğrafta belirgin şekilde duruyor.



    Son olarak ne kadar kaliteli mikrofon kullanırsanız o kadar kaliteli ses alıyorsunuz. Benim kullandığım mikrofon pcde pek kullanışlı değildi, sesi hoşuma gitmiyordu ama kameranın eski mikrofonu yanında inanılmaz başarılı oldu.




  • Timelapse performansını merak edenler için kendi çekimim bir video daha paylaşayım.

    https://www.instagram.com/p/BJFybyGB63H/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M20 alcaktım gearbest ödemeyi kabul etmedi aliexpresten bu cihazı aldım ürün şimdi ulaştı elime android uyg. sürekli donuyor bataryayı çıkarması ayrı bu sıkıntı 10 dk video çektim aşırı ısındı elimde kalcak gibi cihaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.