Şimdi Ara

AMY (PS3 ANA KONU) SIRADISI BiR KORKU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PSN için özel olarak geliştirilen Amy, sahip olduğu bu ilginç hikaye dışındaco-op modları ile de dikkat çekiyor. Co-op modunu asıl ilginç kılan nokta ise oyuna da ismini veren Amy oluyor. oyuncunun yanından ayırmaması gereken Amy, virüsü engellese de süper güçlere veya normal bir hıza sahip olmaması oyundaki hayatta kalma unsurlarını ön plana çıkartıyor.BSC

     AMY (PS3 ANA KONU) SIRADISI BiR KORKU



     AMY (PS3 ANA KONU) SIRADISI BiR KORKU




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 6 Ocak 2012; 9:37:00 >







  • İlginç bir oyuna benziyor. Kaliteli bir yapım olacağı hissine kapıldım.

    Co-op desteğinin olması ayrı bir artı.
  • Ps3 için Amy, Xbox 360 için ise Rise of Nightmares geliyor. İkiside oyuncuları korku açısından doyurabilir.
  • Pek birşey anlaşılmıyor video ve resimlerden
  • en sonunda korku oyunu yapmayi akil etti SONY.
  • Güzel gözüküyor, ismi cok hos geldi. Yapimcilar bir Rule of Rose veya Kuon yapamadilar gitti.
  • Yıl 2034 ve başka bir kıyamet senaryosu ile karşı karşıyayız. Amerika'nın orta kesimlerinde yer alan Silver City yakınlarına düşen kuyruklu yıldızın içerisinde barındırdığı bilinmeyen bir virüs, kısa sürede yayılır ve insanlığa büyük bir tehdit oluşturmaya başlar. Virüsün etkisi ile vahşileşen insanlar doğal olarak çevreyi de harap etmeye başlar ve dünya bu kısa süre içerisinde adeta cehenneme döner. Tüm bu kargaşanın ortasında bilinci tek açık olan kişi ise Lana'dır...

    Virüsün yavaş yavaş vücuduna yayıldığını hisseden Lana'nın tek kurtuluş yolu ise bu kabustan kaçmaktır. Kaçısı sırasında sekiz yaşında Amy isimli otistik bir kıza rastlayan Lana, onu da yanına alır. Lana'nın yanına aldığı Amy isimli bu çaresiz kız, sadece Lana için değil tüm insanlık için bir kurtuluş umudu olacaktır.

    PSN için özel olarak geliştirilen Amy, sahip olduğu bu ilginç hikaye dışında co-op modları ile de dikkat çekiyor. Co-op modunu asıl ilginç kılan nokta ise oyuna da ismini veren Amy oluyor. oyuncunun yanından ayırmaması gereken Amy, virüsü engellese de süper güçlere veya normal bir hıza sahip olmaması oyundaki hayatta kalma unsurlarını ön plana çıkartıyor.

    Kısacası oyunda hayatta kalmak için kaçmalı, aynı zamanda virüsün sizi ele geçirmesini engellemek için Amy'e yardım ederek yavaşlamalısınız...


    konu mükemmel




  • Eveet! En iyi dostuna pijamalarla gidip gece 12:00'da başlayıp Co-op olarak Horror Game oynamak gibisi yoktur. Hem tırsma oranını iki oyuncuya paylaştırır, hem de korkuyu büyük bir eğlenceye dönüştürür. Umarım 2-3 gece seansında bitmeyecek bir oyundur, özlemişim be!
  • merakla beklemedeyim yeni bişeler gelse keşke
  • neden bu başlık 1.sayfada gözükmüyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: facemaker

    neden bu başlık 1.sayfada gözükmüyo


    Korkuyo herkes.
  • Asagidaki linkde korku oyunu olan PS3 ex oyunu AMY hakkinda bir cok detay ve bilinmeyen mevcut fakat ingilizce. PSN oyunlari arasinda bekledigim oyunlarin en basindaki bir iki oyundan biriside AMY.Zira boylesi korku oyunlarina hasretiz bu nesilde.
     AMY (PS3 ANA KONU) SIRADISI BiR KORKU
  • çok alınıcak psn oyunu var

    bluray oyunlar sarmıyo artık beni

    AMY
    nbajam on fire edition
    from dust
    burnout crash

    daha bi dünya
  • Evet birde MGS HD Colection PSN oyunu var
  • Aylar onceki ilk haberler PS3 e ozel oldugu yonundeydi zira son vidyoda anliyoruzki oyun PC, 360 cephesinede geliyor. Korku turundeki boslugu azda olsa dolduracak cinsden.
  • Amy - the new game to ps3 - [hd]
  • İlk olarak PSN'e özel duyurulan daha sonra Xbox Live Arcade ve PC için de onaylananAmy'nin hikayesi şöyle: "2034 yılında geçecek olan Amy, dünyaya düşen bir kuyruklu yıldız sonucu yayılan virüsün insanlığa tehdit oluşturmasını konu alıyor. Virüs etkisiyle insanlar yaratıklaşarak dünyayı bir kaosa sürüklemeye başlarlar. Bu karmaşada ana konu ise Lana'nın üzerine yoğunlaşıyor. Virüsü kendisi de kapan Lana, yaratıklardan uzaklaşarak olabildiğince kaçmayı hedefliyor. Macerası esnasında Amy isimli otistik küçük kızı da yanına katan Lana ile çok farklı bir yolculukoyuncuları bekliyor." VectorCell tarafından geliştirilen oyun çıkışını videonun sonunda da yazdığı gibi 2011 Sonbahar'ında yapacak. Sonbahar'da bol bol Amy'ninçıkış tarihini bekliyor olacağız gibi görünüyor çünkü farklı ve özgün görünen oyun hafızamızda bir yer edinmeyi kolayca başarıyor.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amyden_Tuyler_Urpertici_Bir_Video-18928.htm




  • Yakın gelecekte gerçekleşen bir virüs salgınından dolayı insanların zombilere dönüştüğü AMY adlı oyun için yeni bir video yayımlandı. Oynanış videosu olarak yayımlanan videoda oyun içerisinde neler yapabileceğimizi gösteriyor.Bildiğiniz gibi herkesi zombiye çeviren bu virüsten tek etkilenmeyen kişi AMY ve onun yanında koruyucu meleği olarak duran Lana, oyunun başında yaralandığı için virüse maruz kalıyor. Ancak AMY'nin yanında durduğu sürece değişim geçirmiyor. Öte yandan bazen oyunda zombi olmak da işe yarıyor. İşte videoda bu zombi - insan dengesini nasıl sağlayacağımızı anlatıyor.
    .
    http://www.merlininkazani.com/AMYden_yeni_oynanis_videosu-haber-45407p1.html




  • Amy Gelecek Yıl Piyasaya Çıkacak
    .

    VectorCell tarafından geliştirilen korku-macera oyunu Amy malesef 2011 yılında piyasaya çıkamayacak. Geliştirici firmanın oyunun facebook sayfasından yaptığı açıklamaya göre Ocak ayının ortasında Amy'nin piyasada olması bekleniyor.Sony ve Microsoft'un resmi onayını beklediklerini söyleyen yetkililer bu nedenle oyunun gelecek yılın başına sarktığını belirtiyorlar. Böylece ertelenmenin nedeninin geliştirii firmadan kaynaklanmadığını söyleyebiliriz.  PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için indirilebilir olarak satışa çıkacak Lana adlı genç bir kadınla Amy adlı bir çocuğun bir virüsten ve bu virüsün etkilediği insanlardan kaçış çabalarına tanık olacağız.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amy_Gelecek_Yil_Piyasaya_Cikacak-22397.htm




  • Çıkış tarihi belli mi?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.