Şimdi Ara

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
29
Favori
106.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzmir de ping berbat. Sorun çözülmedi halen.

  • Evlenmeden önce ki oturduğum adreste adsl kullanıyordum. TTnet saçmalıklarından sıkılıp türknet deneyeyim dedim. Turknet yapa ile 25-30 mbt hızları verince oh süper oluyordum. Neticede eski bina 8 mbt'i görünce iyi hız diyorduk. Turknet ile beraber 2-2,5 yıl sancılı bir şekilde geçti. Bu süreçte açılan taleplerin haddi hesabı olmadığı gibi deli gibi kopmalar yüksek ping değerleri ile de boğuştum.

    Sonra evlenip başka bir adrese taşınınca eski evdeki turkneti kapattırdım. Yeni evimde de superonline alt yapısı olduğu için sol fiber kullanmaya başladım. Taahhüt bittiği için ve fiber altyapıya güvenerek turknet'e tekrar şans vermek istedim. Belki kendilerini biraz olsun geliştirmişlerdir diye düşünmüştüm.

    Böyle bir kopma,böyle bir ping değeri (nperf'te 900 Ms) yaşamadım ben hiç. 5 ghz de sayfalara bile giremiyorum. Aralıklarla hız testi yapıyorum. Sonuç birinde 23/mbt , birinde 12/mbt ,birinde 90/mbt. Stabilite sıfır.

    O övündükleri netflix'te en hızlısıyız sloganıyla bile verdikleri hizmet örtüşmüyor. Dün akşam ilk defa TV ekranında netflix'te video dolma yüzdesini gördüm. %25'te takıldı kaldı ilerlemedi. Youtube giremedim bile.

    Attan inip eşeğe bindiğim için biraz kendime kızgınım. Dün sinyali verdiler ve yemin ediyorum bugün iptali için dilekçe verdim. Dün akşam saat 22'de dayanamadım Superonline için iptal talebim vardı o talebi iptal edip 24 aylık taahhüt verdim. Ben böyle sıkıntıya gelemem abi. Kısacası uzak durun,durdurun.





  • trkocaer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgede yaşanan sorunu tespit ettik. Arka planda network ekiplerimiz çalışmalara devam ediyor. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyecekler.
  • JusTFuCkiTt kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    31.xxx ile başlayan ip bloğundan ip alıyorum, internete çıkış yolum değişmiş, gayrettepe gözükmüyor gariplik var.

  • haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun devam ediyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Teknik uzmanlarımız kontrol ederek size bilgi verecektir.
  • pazartesiden beri ping atmıyordu haftasonunun gelmesi ile tekrar başladı.

  • Yıllardır internet kullanırım ilk kez pingimi 70-80 lerde görüyorum hatta 170 oldu birkere.

    Daha önce 5-6-7 den dan başka ping değeri görmezdim bu sıra sürekli ping sorunu yaşamaya başladım.

    Dns sorunumu düzelttiniz şimdi bu başladı, hızda stabil 72 idi şimdi kararsız bi 25 bi 60mbps.

    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)


    Sabah 05:50 Editi: Ping 6ms hız gayet stabil 72mbps

    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)


    Ertesi gün editi; Turk Telekom kaynaklı arıza yaşandığı ve bakım yapıldığı söylenip internet kesildi 19:40 civarı geldi ve sorun yok gibi görünüyor işallah böyle devam eder.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 19 Aralık 2020; 19:48:42 >




  • Burdur da çok ciddi ping problemi var 80-100 arası akşam vakitlerinde

  • 1 ay her akşam yavaşlamanın çilenin ardından 2 haftadır internet normaldi fakat bugün akşam tekrar sorun var pinglerimiz çok yükseldi.

  • Stabil 100 mbit hiz aldigimiz evin icine kadar giren fiberde bu aksam itibariye 15/20 mbit hizi zor alabiliyoruz. Ariza kaydi da actik bakalim ne olacak. Surekli 20:00/24:00 arasi bu sorun oldugu yaziliyordu ilk defa bu aksam ben de karsilastim. 19:30 itibari ile maks 20 mbit alabiliyoruz. Onun da stabilitesi yok denecek sekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşanan sorunları çözümü için arka planda network ekiplerimiz çalışma gerçekleştiriyor. Ancak sorun tekrar devam ettiyse www.turk.net/oim sayfamızdan tekrar kayıt oluşturabilir misiniz? Arkadaşlarım bölgedeki sorunun devam ettiğini network ekiplerimize iletecektir.
  • smtknc kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydına istinaden teknik uzmanlarımız gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak size bilgi verecektir.
  • Pingler yine tavan hız yarıdan fazla düştü 2 hafta dayandınız valla tebrikler.

  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili destek kaydı oluşturmanız durumunda teknik uzmanlarımız ve network ekiplerimiz gerekli çalışmaları yaparak sorunu çözümleyecektir.
  • Bugun ilk actigim kayda baktim. 9 ay olmus ve Turknet ile ilgili olan sorun hala devam etmekte. Size soyleyecekleri sorunu cozecegiz, ilgili yatirim islemlerimiz devam ediyor gibi soylemlerine kesinlikle inanmayin. Artik bir ust seviyeye gecip problemi de kabullenmiyor ve durumun gayet normal oldugunu iddia ediyorlar. Onceden bolgede iyilestirme yapilacagini soylerken artik bundan da vazgecmis :) Gecmis donemde gonderdigim kayitlari incelemis sozde :) Kendi networkunu ya da kullandigi/kiraladigi linklerini kontrol edemeyen servis saglayicidan yarar beklemeyin. Ya problemi kabul edin ya da servis saglayici degistirin. Zira Turknet de tam olarak bunu soyluyor ve 19-24 saatleri arasinda bunun gayet normal oldugunu ve bu sekilde kalacagini soylerken bunun bir problem oldugunu reddediyor aslinda. Eger durup mucadele etmek istiyorsaniz da devletin ilgili kurumlarina sikayette bulunabilirsiniz.



    [ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL)




  • 2 gündür akşamları pingler çok yüksek paket kayıplarından oyun oynanmıyor.

  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, daha önce PM üzerinden yaptığımız görüşmelerden müşteri numaranız ile birlikte kontrol edilmesi için ilgili ekibimize bilgi veriyorum.
  • Kablonet 100mbps(19-24 arası 25 mbps) hergün hız 25 mbps'a düştüğü periyotta oyun içi ping değerim 45-50'den 180-200'e çıkıyor ve saat 24'ten 1 dakika sonra tekrar 40-50 arasına iniyor.25 mbps dl hızı ping değerinin 4 misline yükselmesine neden olmaz.Hatta fark edilir bir değişime neden olmaz.Bu pingleri niçin bile bile yükseltiyorlar ,anlamam mümkün değil.Deliricem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnessen -- 31 Ocak 2021; 0:43:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.