Şimdi Ara

ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.992
Cevap
8
Favori
82.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Avrupa Şampiyonası)


    Portekiz Fransa erkenden elenince böyle saçma sapan maçlara kaldık işte. İspanya forveti olsaydı bu kupayı alırdı. İtalyayı tebrik ediyorum çirkef, kibirli ingilizler alacağına bunlar alsın ama siz sanıyor musunuz italyanlar melek. Avrupanın en ırkçı iki milleti biri İngilizler biri İtalyanlar. Öteki de Fransızlar. Fransanın zencisi bile gidip millete ırkçılık yapıyor onlar ayrı boyuttalar da. Bu arada italyan taraftarları döven zenci bir ingiliz vardı. İlginç şeyler valla.


    Bana göre turnuvanını 11 i şu şekilde


    Sommer

    Menuer- Ciellini-Maguire- Spinazzola

    Pogba-Renato-pedri


    Ronaldo- Shick- Sterling


    bunların yanına chiesa denebilir- Mahle süperdi- Hinterregar güzel oynadı Donnaruma diyelim. falan filan


    İtalyada spinazzola chiesa dışındı maçı domine eden adam izlemedik takım oyunu ile. İte kaka geldiler işte. Avrupa şampiyonası nedense böyle tırt bir turnuva oluyor hep.








    Kupa Amerika)


    Kupa Amerika düzenlenme tarihleri 2015-2016-2019-2021 normalde 4 yılda bir yapılan kupa hey maşallah messi alana kadar her sene yapılmaya karar verildi sanırım. 10 takım var 2 takımın elenmesi için 20 maç oynandı saçmalığa bakar mısın. Hele ki final maçına uruguaylı hakem vermek gördüğüm en büyük rezaletlerden biri. Adam maçı katletti. Arjantinin en az iki kırmızısı vardı. Neymarın şortu yırtıldı. çorapları yırtıldı el insaf be. Hele Uzatmalarda yaptığı falan. Süreyi alenen yedi arjantinliler. Daha uzatmas gerekeirken bir de önce bitirdi maçı.


    Arkadaşlar Uruguay Arjantinin kopyası arjantinin miniği bir ülkedir. Başkentlerini bir nehir ayırır. İki ülkenin aksanı tamamen aynıdır. Çünkü aynı halk bunlar. İkisi yüzde90 üzerinde avrupalı nüfusa sahiptir. Bayrakları bile kopyadır. Bolivya-Peru aksan farklıdır. Kolombiya- Meksika paraguay bunların hepsinin aksanı farklıdır. Arjantin-Uruguay aynıdır. Maça ha arjantinli hakem vermişsin ha uruguaylı hiçbir farkı yok.


    Rezil bir turnuvaydı ama şanlı Arjantin aldı kupayı öyle bakayım olaya. Çingen brezilyalıla alamadı. Bu arada viniciustur-everton soares falan çer çöp ne rezil takımdı o öyle.





  • Dün akşam şist pist yapıp kaşla göz arası 3 tane kaçırmıştı.




    ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***Respect***

    Sorsan dünyanın en asil milletiyiz derler. Kendi evlerinde rezil olduklarında gerçek yüzlerini nasılda göstermişler.



    Alıntıları Göster

    Kraliyet ailesi dışında hangi ingilizin böyle bir iddası var acaba ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome 

    Aksine filmlere konu olacak kadar holigan ve sinirli bir millettir ingilizler.



    ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome




  • Hak eden kazandı turnuvanın başından beri. Tüm turlarda belli bir standartla oynadılar. Diğer takımların hiçbiri İtalya kadar hak etmedi. Belki Danimarka. Bir tarafta uyduruk bir gruptan zor bela çıkıp sürekli ıkına ıkına gelen İspanya. Diğer tarafta devasa kadrosuna bakmadan İsviçre'ye elenen Fransa. Bi tarafta altı kaval üstü şişhane Portekiz. Öteki tarafta o Portekiz'e bile mahkum oynayna Belçika. Diğer tarafta Portekiz dışında galibiyet alamayan Almanya. Uyduruk Makedonya'ya şov yapınca kendini bir şey sanan Hollanda. Bunların hiçbiri İtalya'nın yarısı etmezdi hak ediş olarak. Sadece travmayla başlayıp iyi toparlanan ve sonrasında da iyi performans sergileyen Danimarka vardı. Uyduruk penaltı olmasa finale de çıkabilirlerdi. Yazık oldu. İngiltere tarihin en balon ülkesi. 66'dan beri tek kupaları yok, nerden kendilerini favori görüyorlarsa. 2018'de yarı final oynadılar diye Southgate ile devam ettiler. Yarı finale gelene kadar Tunus'lu Panama'lı grup, 2. turda Kolombiya'yı anca penaltılarla eleyiş, çeyrekte İsveç. Yarı finalde Hırvatistan. Anca yarı finalde eli yüzü düzgün bir takım gelmişti onlara da yine 20 şut çektirerek kaybetmişlerdi. Herhalde kendilerini gelişiyoruz sandılar. Bu sefer yine kolay kura yolundan geldiler, yine zor rakipte 20 şut çektirerek kaybettiler. Bu sefer de kendilerini başarılı sansınlar da diğer turnuvada da maskara olsunlar





  • Copa America aşırı gereksiz bir kupa. Zaten hepi topu 10 takım var onlarında iki tanesi elensin diye yapılan saçma sapan bir turnuva düzeni.


    Kuzey ve Güney birleşmediği müddetçe iki Amerika kupası da çöp!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haketti İtalya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome

    Chiesa'nın alınmasına sevindim onun dışında spinazzola yerine shaw, lukaku yerine shick düşünülebilirdi. en uzaktan golü penaltı noktasından diye gol kralını almamışlar galiba

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elric.

    Chiesa'nın alınmasına sevindim onun dışında spinazzola yerine shaw, lukaku yerine shick düşünülebilirdi. en uzaktan golü penaltı noktasından diye gol kralını almamışlar galiba

    Evet biraz geç alıntı olacak ama Sterling'i turnuva takımına almak da ne biliyim bilemedim.

  • Aynen

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome DingiltereANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome 

  • çok iyi oldu hıyar ağası ingilizlere maç boyunca bedavadan penaltılarla olmuyor bu iş aslan italya helal olsun

  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.