Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.313
Cevap
117
Favori
397.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

    Hocam İzmir'de var deniyor ama o da göstermelik. Bir semtin belirli yerlerinde. Yani olay sadece İstanbul'da gelişiyor.

  • turuncu_ kullanıcısına yanıt

    hocam istanbul da öyle bir ilçede genelde sadece bir mahalleye çekiliyor geri kalan mahallelere hiç başlanmıyor.

    Reklam konusunda kendisini biraz daha geliştirmesi lazım.İnsanların kapılarında 1000 mps var haberleri yok..

    Forumdaki hocalarımızla o kadar uğraşıyoruz istiyoruz bize gelmiyor istemeyen, fiber çekiyorsunuz diye laf eden kişilere bile çekiliyor.Şanssızlık.

    İnşallah yayılırlar.


    yenimahalle/küçükçekmece

  • DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekibimiz tarafından yönetilmektedir. Bu nedenle proje kapsamındaki bölgeleri göremiyoruz. Bulunduğunuz bölgeye fiber altyapımız geldiğindehttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Biz sürekli sorguluyoruz ama bir gelişme olmuyor ne yazık ki
    Lütfen proje ekibinize bu bölgede çok fazla gigafiber isteği olduğunu bildirin
    İstanbul / Küçükçekmece / yeni mahalle

    Teşekkür ederiz
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    ben size yazıyorum sizde bana bu şekilde hatta diğer kişilerede yazıyorsunuz.Fiber geldiğinde ne yapmam gerektiğini çok şükür biliyorum.Ayrıca ekipleri bulunduğum mahallede sokakta görsem sorun kalmayacak zaten.

    Proje birimine cennet mahallesinden sonra lütfen yenimahalleye gelmeleri için talebimizi iletir misiniz sizden tek isteğimiz bu.Proje birimine ulaşabilen tek yetkili kişi sizsiniz

    Ben elimden gelebildiğince sosyal medyadan ekibe ulaşmaya çalışıyorum ama bireysel tek başına talebim yeterli olmuyor.Umarım cennet mahallesinden sonra yenimahalleye geçilir.

    saygılarımla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 5 Ocak 2021; 11:52:7 >
  • vakti yok kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje ekibine maalesef adres bilgisi iletemiyorum. Altyapıyı sağlamadan önce bir çok kontrol sağlanıyor. Kontrol sonrasında uygun görülen yerler için gigafiber altyapı çalışmaları yapılmaktadır.
  • DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje ekibine maalesef adres bilgisi iletemiyorum. Altyapıyı sağlamadan önce bir çok kontrol sağlanıyor. Kontrol sonrasında uygun görülen yerler için gigafiber altyapı çalışmaları yapılmaktadır.
  • Umarım en yakın zamanda Antalya'ya da gelir.
  • @vakti yok hocam belediye bu mahalleye girmeyin diye kavga ediyor galiba ne hikmetse santralin dibindeki (75mps)alabilen sokaklara giga fiber çekmek uygun görülüyor.Ama 8-10 mps almakta zorlanılan yerlere gelmiyor.

    :)

  • DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    Haklısın ben 5-6 mps den fazla göremiyordum zaten 21.yüzyılda taş devrini yaşıyormuşum gibi geliyor 😳
  • Alacanet A kullanıcısına yanıt

    Buna benzer bende yaşadım. 75 lik vdsl kullanıyordum. Beni aradılar giga fiber var dediler düşeneyim dedim. Oda hemen geçiririz dediler.

    Sonra baktım alayım dedim ve bana vdsl müşterisi olduğumdan geçiş yapamazmışım dediler. 3 kişide aynısını dedi bende üst dairede bana ait ona alırım dedim. Onu aldım ama kendi evime bağlattım. Sonra gelen arkadaşlar geöişin olduğunu yanlış bilgi verdiler dedi. Sonrasında iptal süreci başladı vdsl . Onu öncesinde yazdım , vdsl iptal ettirdim ama bana fiberi iptal diyorsunuz dediler.


    Bir karmaşa var çözemedim. Anlamlandıramıyorum. Neden. Müdürler eğitime yolluyor bilgi veriyor toplantı oluyor, heralde bunlar gitmiyor kulaktan dolma bilgilerle iş mi yapıyorlar yarım yamalak.


    Fiber e özel müşteri hizmetleri harika bilgili ve ilgili onlara hiçbir lafım yok. Ama yeni bağlantı yapacaklar Allah kolaylık versin ne diyeyim.


    Bu arada Ac68u asus modemi olan varsa ve fiber i bağlıyamıyorsa yardımcı olabilirim.(Turknet farklı modem kullanmaya izin veriyor) Ayar kısmında. Asus teknik desteğe ben öğrettim resmen bağlıyamazsınız dedikleri halde. (inatcı gencleri çalıştırıyorlar her halde)


    Galiba bilgsizleri ve ilgisizleri çekiyorum. Sorun yaşıya yaşıya alt yapı üst yapı ağ derken. Nas tı sunucuydu statik ip di öğrendim mecburen. Bana yeticek kadar hakim oldum konuya.


    Bunları yaşamasam cahil kalacaktım :D





  • @TurkNetDestek İstanbul / Bahçelievler / Şirinevler bölgesine gigafiber kablo çekildi. Apartman içerisine kutu takıldı fakat 2 aydır aktif olmadı. Altyapı sorgulaması yaptığımda çalışmalar devam ediyor bilgisini alıyorum. Daha ne kadar bekleyeceğiz ?


    Teşekkürler

  • zafer37 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bulunduğunuz bölgede altyapı çalışmaları devam ediyor. Maalesef altyapının tamamlanacağı net bir süre bilgisi bulunmuyor. Altyapı tamamlandığında https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Tahmini bir süre vermeniz mümkün değil mi ? 1-2 ay gibi ?
  • zafer37 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef hocam bu konuda süre bilgisi veremiyoruz.
  • Gerçekten çok ilginç.. Daha Gigafiber nedir, bu durumdan haberi olmayan, Gigafiberden haberi olsa bile kullanmayacak insanların evine Gigafiber altyapısı geliyor.Biz o kadar istiyoruz, bekliyoruz ama sesimizi duyuramıyoruz.Türkiye'nin en büyük şehirlerinden birisi olan başkente bu altyapı neden döşenemiyor, gerçekten anlayamıyorum.Madem sesimizi duyuramayacağız, o zaman müşteri memnuniyetinin ne anlamı kaldı? Neden bu kadar istekli olan insanlar geri plana atılıyor anlayamıyorum.Türknet destek ekibi lütfen soruma cevap verin.Sanki bir robotmuş gibi, hep aynı şekilde kopyala-yapıştır yapıp insanlara aynı cevabı vererek, insanlara verdiğiniz önemsizlik derecenizi kanıtlıyorsunuz.İstanbul'daki birkaç arkadaşın ve benim sizden isteğim en azından siz müdahalede bulunamayacaksanız bile bu konuda yetkili olan kişilere, proje ekiplerine bu bölgede Gigafiber çalışması isteniyor diye bildirin, yine gerisini onlar hallettsin.Getirmeyeceklerse, getirmesinler.Ama en azından sesimiz onlara ulaşsın, bilsinler hangi bölgelerin istediklerini..

    Ben Ankara Keçiören Emrah mahallesinde oturuyorum.Ve buraya gelmesi için istedikleri şeyleri yapmaya çalışacağımıda lütfen bildirin.Lütfen her zamanki gibi aynı cevabı vermeyin.Benim ve diğer arkadaşların tek isteği durumu yetkili kişiye bildirmeniz zaten.Sizden ekstra zorlukta birşey istemediğimizi düşünüyorum.Teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.




  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

    Ağzınıza sağlık hocam.Giga fiber çekilen sokakları dairemden görebiliyorum o kadar yakınlarında olmama rağmen mahalle ismi farklı diye bulunduğum sokaklara gelmiyorlar.Fiber istemeyen kişilere giga fiber geliyor.Biz sanki ayıp bir şey istiyoruz.Taleplerimizi fiber için planlama yapan kişilere iletin lütfen.

  • Kocaeli/Darıca'da yok.Fiber altyapımız var 100 mbps gibi komik hızlara sahibiz fiber olduğu için insan istiyor işte g/bit hızları.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Kartal'ı da es geçmeyelim hocam :)
  • İzmir yazılmışta nerelerinde var bilgi yok, bir avuç şanslı kişiler faydalanıyor anlaşılan. Keşke gelişsede faydalansak ama nerdeee çocuklarımıza artık kısmetse  

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.