Şimdi Ara

Ana sigortanin yanındaki sigortanin atması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tokinin evlerinde oturuyorum. Karlar erirken kar sulari nasil olduysa mutfak ve salon duvarIna kadar geldi. Ve sigorta atti. Sigorta nemli duvara yakin. Atan sigorta ana sigortanin yanindaki. Kaldirdim mi atiyor. Bir de icinden cizirti sesi geliyor atmadan once. Sorun nemli duvarda mi yoksa sigortayi mi degistirmeliyim?
    Ana sigorta 40A yanindaki de oyle. Ana sigortanin yanindaki sigortanin islevi ne?
    [simage]Tokinin evlerinde oturuyorum. Karlar erirken kar sulari nasil olduysa mutfak ve salon duvarIna kadar geldi. Ve sigorta atti. Sigorta nemli duvara yakin. Atan sigorta ana sigortanin yanindaki. Kaldirdim mi atiyor. Bir de icinden cizirti sesi geliyor atmadan once. Sorun nemli duvarda mi yoksa sigortayi mi degistirmeliyim?
    Ana sigorta 40A yanindaki de oyle. Ana sigortanin yanindaki sigortanin islevi ne?
    [/simage]Tokinin evlerinde oturuyorum. Karlar erirken kar sulari nasil olduysa mutfak ve salon duvarIna kadar geldi. Ve sigorta atti. Sigorta nemli duvara yakin. Atan sigorta ana sigortanin yanindaki. Kaldirdim mi atiyor. Bir de icinden cizirti sesi geliyor atmadan once. Sorun nemli duvarda mi yoksa sigortayi mi degistirmeliyim?
    Ana sigorta 40A yanindaki de oyle. Ana sigortanin yanindaki sigortanin islevi ne?
    http://db.tt/IjnzoG15







  • üstteki kutuda 3 fazlı kaçak akım rölesi ve sigorta bulunuyor. yeni tesisatlarda, 3 faz girişi ve kaçak akım rölesi zorunlu oldu. sızıntı sorununu ise, çatıyı yalıtarak çözebilirsiniz. duyduğum kadarıyla taşeron firmalar, bazı toki apartmanlarında, özenli çalışmamışlar. bu eksiklikleri toki'ye durumu bildirin.
  • Cevabiniz icin tesekkurler. Telefondan yazdigim icin yazi karisik olmus iki defa cikmis.
    Soldaki salter atiyor. nemden olabilir mi? Salterden hafif duman da cikiyor atmadan once.
  • kar atıyorsa, bir yerde, faz ve nötr kısa devre olmuştur. ama kar'dan duman gelmesi, kısa devrenin çıkışlarında olduğunu gösterebilir. normalde elektrik bağlantısı yapıldığında iletkenin dıştan görülmemesi gerekir. üstünkörü yapılmışsa, kablonun ucu uzun açılmış ve bu fazlalık kesilmemiş olabilir.
  • Büyük ihtimal kısa devre var ve kardan duman çıkan yerde olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.