Şimdi Ara

Anadol dostları aranıyor... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
22.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

    vay be, zamaninda ne delikanli arabalar üretmişiz, yillar boyu anadol un bir velihatini yaratamadik...yazik, onca tecrübeye ve gücümüze ragmen, ah be, böyle işin ..

    eee? kime an neye ban? sence banlanmayacak olan türk markası varmıdır?
  • mesajlarim niye silindi yahu
  • bazı şeyleri anlamak zordur, yaşamakta fayda etmez..
  • Peygamber sabrina hayran kaldim killer loop kardes,yüce Allah ne muradin varsa versin
  • Selam Can bey, maşallah Anadolunuz çok güzel. İnşallah başka forumdan link vermeye kimse kızmaz.


    Enkaz II :)
  • İkinci olarak direksiyon amblemine ne yaptınız bilmiyorum fakat tamiri çok kolay, önce kenarlarında hafifçe çekerek çıkartın, arka tarafındaki 3 tırnağı açın ve içindeki amblem ve plastik kısmı çıkacaktır. Sonra reklamcılardan pleksi alıp ebatlarında kesin ve takın, eğer bombeli olmasını istiyorsanız biraz fırında ısıtıp ortasına bastırırsanız, bombeli olur. Pleksi bulamazsanız çiziksiz bir CD kutusu işinizi görür. Yarın sökülmüş resmini atarım.
     Anadol dostları aranıyor...
  • İki Farklı Anadol; A2 ve STC...

     Anadol dostları aranıyor...


     Anadol dostları aranıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan70 -- 30 Temmuz 2012; 21:54:05 >
  • En güzel Anadol modeli ise SV1600 ile STC (bana göre).

     Anadol dostları aranıyor...


     Anadol dostları aranıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan70 -- 30 Temmuz 2012; 21:57:02 >
  • slm ben adanadan,bende bir 75 model a2 vae buna nasıl elektronoi ateşleme yaptırabilirim acaba?
  • Arkadaşlar merhaba , bende aranıza 2 gün önce aldığım 1980 model yeşil a2 sl ile aranıza katıldım. Kendi aracım Nissan Primera ancak babamın ilk arabasının Anadol olması ve bu Seksenler dizisinin bizde bıraktığı etki ile aynı anda anadol alalım fikri bizde oluşmuş :) Aracı Kocaelindeki şirin bir aileden aldık. Şu an Ankarada şimdi finallerim var bitsin şubat soğuğu dinlemeden girişeceğim arabaya.

    Araç ile ilgili bir konu mu açayım buradan mı devam edeyim sizler önerin. Yapacaklarım radyetör değişimi contaların değişimi ,platin kumandalı transistör ateşlemeye dönüştürme ( eski şahinimizde vardı çok faydasını gördük ) Devir saatide takıcam şimdi aklımdaki fikir şu tuningcilerde satılan istenilen devirde ayarlanıp ışık yakan devir saatlerinden monte edip istediğim devirde arabayı kesiciye sokmak. Son olarakta ladalardaki belli devir üstünde gazı kesince arabanın gazı-benzini komple kesmesi sistemi.

     Anadol dostları aranıyor...




  •  Anadol dostları aranıyor...

     Anadol dostları aranıyor...
  • izmirde meraklısı ve kullanıcısı varsa bana ulaşabilir mi
  • Arkadaslar merhaba boylesine guzel bir toplama isini basaran bu beye ulasmam gerekiyor bende de ayni arabadan var toplamak istiyorum bana bilgi anlaminda cok yardimi dokuncaktir lutfen ulasmamin yolunu bilenler bana pm atsinlar. Kendisine pm attim ama cvp gelmedi bi turlu lutfen yardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vurucu971

    slm ben adanadan,bende bir 75 model a2 vae buna nasıl elektronoi ateşleme yaptırabilirim acaba?

    merhaba vurucu971,
    valla 1 senedir ben buralara uğramıyordum. bir bakim dedim sorunu gördüm.. ben 97 senesinde izmir de elektronik ateşlemeli yaptırmıştım. orjinal olmayan tek parçası o dur.
    ama ustalar onada orjial der, zira 78 model bir ford escord dan çıkma distribitör dü.. çıkma ford escord varmıdır hala bilemem? aramak lazım, zor iş..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snnoslm

    Arkadaslar merhaba boylesine guzel bir toplama isini basaran bu beye ulasmam gerekiyor bende de ayni arabadan var toplamak istiyorum bana bilgi anlaminda cok yardimi dokuncaktir lutfen ulasmamin yolunu bilenler bana pm atsinlar. Kendisine pm attim ama cvp gelmedi bi turlu lutfen yardim

    Merhabalar,
    pm attın yanıt gelmedi mi? Sanki bana yanıt verir gibi geldi?
  • Ekimde Anadol umu mauyneye soktum. hep kaldığı yerlere bu sefer iyi çalıştım. üçüncü girişi.. ilk kez tek seferde geçti :)

    ancak az kalsın sol far yanmıyor diye kalacaktı.. muayne yapan arkadaş tokatladı çalıştı
    ben tokatlayınca çalışmadı eşşek.. yanarım buna yanarım.. benim maLım bana yamuk yaptı..
    Anadol böyledir, nazlı yarim..

    not: 5 aydır konuya dokunan olmamış, maksat muhabbet olsun dedim kendi kendime konuşuyorum işte..
  • Selamlar bizde buralardayız. Aracıma 2.0 taunus motoru koydum :)
  • Merhabalar,

    Biz de Anadol'umuzu Nisan ayında muayeneye soktuk, frenler sebebi ile geçemedi, hemen westinghouse taktırdık ve tekrar gittik, canavar gibi far ayarı hatası ile geçti, sanki far ayarı yapılabilir veya yapılsa da dayanırmış gibi. :)

    Westing house fren sistemi arabayı çok fark ettirdi, frene dokununca çok temiz bir şekilde yavaşlıyor ama bu sefer de korkmaya başladım, sıkı fren yapıp şasesi yola çakılıp karoseri kopup gidecek diye !!! :)
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    BEN 1977 MODEL ANADOL SL VAR ARABA SIFIRDAN BERİ BİZDE VE YÜRÜR AKSAMI VE MOTOR ORJİNAL BABAM ESKİ YEDEK PARÇACILARDAN OLDUĞU İÇİN BAZI PARÇALARI STOKLAMIŞ.ŞİMDİ ARACIM OTOMATİK ATEŞLEME VE BUNU 5 VİDES YAPIP BİRDE EMME MANİFOLDUNU DEĞİŞTİRİP ÇİFT BOĞAZ WEBER KARBİRETÖR KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU KONUDA FİKİRLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 55dr654

    MERHABA ARKADAŞLAR
    BEN 1977 MODEL ANADOL SL VAR ARABA SIFIRDAN BERİ BİZDE VE YÜRÜR AKSAMI VE MOTOR ORJİNAL BABAM ESKİ YEDEK PARÇACILARDAN OLDUĞU İÇİN BAZI PARÇALARI STOKLAMIŞ.ŞİMDİ ARACIM OTOMATİK ATEŞLEME VE BUNU 5 VİDES YAPIP BİRDE EMME MANİFOLDUNU DEĞİŞTİRİP ÇİFT BOĞAZ WEBER KARBİRETÖR KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU KONUDA FİKİRLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM



    Merhabalar,

    Sıfırdan beri bindiğiniz aile aracınızın hele de parça tedariki konusunda sıkıntınız da yoksa orijinal halini bozmanızı hiç tavsiye etmem, ve hatta üzülürüm.

    Sevgiyle,
    Can
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.