Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.312
Cevap
37
Favori
325.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj








  • Vujacicle ilgili güzel bir video herkes izlesin
  • http://www.tbftv.org/pages.aspx?league=BL&play=590 doğuşun karşıyaka maçında yaptığı smacı izleyebilirsiniz buradan 3.35 te başlıyor
  • efes kızları oyhş
  • Efes umut verdi.Artık Maccabi maçını alırız diyorum..
  • Maç izliyemedim zorla derbi izletmeye götürdüler beni ama şu var ki top 16yı kalmayı garantiledik. Artık burdan sonra dönüş yok. Ersan'ın yerine sağlam bir transferle bu işi bitiririz.
  • Ersansız çıktığımız ilk maçta Trabzonsporu 91-72 gibi bir farkla geçtik. Şimdi gözler bu haftaki Maccabi deplasmanında..
  • eee vujacıc nba'ye donmemıs,ben oda gıdecek dıye dusunmustum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b_sevki

    eee vujacıc nba'ye donmemıs,ben oda gıdecek dıye dusunmustum

    Onun NBA takımlarıyla kontratı yok. bize 1+1 yıllık imza attı.
  • Maça çok iyi başlamıştık. İlk periyot ezici bir üstünlük vardı, ama sonrasında Maccabi, Devin Smith sayesinde geri geldi. Takımı çok iyi organize ediyor. Bugün takım uzunlarımızın iyi olduğu söylenemez. Belki Efes'in oyunda kopmasının yegane sebebi budur.

    8 maçta 1 atacağı iki üçlükle maçın kaderini değiştirecek diye kadroda ziyadesiyle yer kaplayan Cenk Akyol diye biri var. Futbolun Aydın Yılmaz'ı desek yalan olmaz herhalde. Büyük umutlar beslenen ama fos çıkan bir oyuncu... İlievski'yi bahsetmeye gerek yok zaten. Efes'in oyuncusu olmadığı o kadar belliydi ki, sene başında bana karşı çıkanlar olmuştu. Hey gidi hey... Ersan'ın yokluğu fazlasıyla hissediliyor. Ribaund problemi, skorer eksiği var... Savanovic'in devamlılığı yok maalesef. Maç içinde kayboluyor, görüldüğü üzere geri gelmesinin garantisi yok... Vujacic gerekenleri yapmaya çalışıyor, ama basketbol zekası Avrupa için yeterli mi? tartışılır... Barac da Cenk'in yolunda ilerliyor. O fiziğe, o fundamantale rağmen seviyesinin çok çok altında oyunlar ortaya koymakta...

    Fark 29'a çıktı. Bu kadar olacağını hiç beklemiyordum...

    Eklemek istediklerim var...

    Ersan'ın yokluğunda 4 numarada sadece Savanovic'le nereye kadar gidilir? Kerem Gönlüm kötü dönerse ne olacak? Bunlar ciddi sorun teşkil ediyor...

    Bunun yanında Ufuk Sarıca ayrı bir muamma... Sofoklis çıkınca tam adam adama savunmada Maccabi'yi durdurmaya başladık, Ufuk bey alan savunmasına döndü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 15 Aralık 2011; 23:28:56 >




  • Ne oluyor yahu ??
    Efes'i yıllardır izlerim hiç ama hiç bu kadar kötü hücum performansı hatırlamıyorum.."98 yılı falan ...Nereden baksam 13 yıl..."
  • ben ufuk sarıcanın bu işi kıvıracağını dusunuyorum,bence seneye bu kadar transfer yapmayacaklar,aldıkları adamlar yerlerını buldumu cok ıyı oynayacak adamlar?
    smrya yorumların cok dogru ama,bu mac ıcın dıyelım.zaman gectıkce bu takım beraber oynamaya basladıkca daha da değerlenecek bence.

    bır kere o 2-3 sınıf dandık amerıkalı tuzağına dusulmemıs,karakterı olan oyuncular getırıldı,eee turklerde var ,ıyı harman oldular,
    bende umıt var.

    ama barac ve batısta daha guclu durmalılar ıcerıde,bır kac basıt pozısyonu da buldular mı kacırmak olmak,bu mac kacırdılar
  • ben yakın gecmıste cok daha kotulerını hatırlıyorum,davıd blatt zamanında neydı oyle karaktersız karaktersız oyunlar ortaya koymalar.
  • David Blatt oyuncuları yabancı isimleri kendisi mi tercih etmişti , ısrarla istemişti bilemiyorum ama o malum Partizan deplasmanı öncesi olaylar olmasaydı Blatt gitmezdi ve sonraki yıl daha farklı olurdu herşey.O sene abuk bir rotasyon vardı gerçekten de .ABD'li 5 + Kerem Gönlüm ile oynuyordu takım
    Oktay Mahmuti'nin başını da yemişti bu millet zamanında şimdi de nerede Oktay Mahmuti deniyor..
  • Zorda olsa 106-102 galip geldik. Gerçekten zor günler geçiriyoruz...
  • Efes'in aslında sezona başladığı hoca Ufuk Sarıca olmamalıydı. Basketbolu bilen o takıma değişik hücumlar çizebilen ve otoriter bir hoca olmalıydı. O kadro bana göre Ufuk Sarıca'ya fazla geliyor o güzelim kadro. Aynı Orhun Ene'nin milli oyunculara otorite kuramaması gibi. Böyle giderse ne yazık ki en fazla çeyrek final oynar Efes.

    İnşallah yanılırım da Ergin Ataman'ın olduğu dönemki gibi Rakocevicli,Kasunlu,C.Smithli,Nachbarlı kadro gibi güme gitmez Efes.
  • Pesic'i, Dule'si bu kadronun başına geçmek için can atarken Sarıca'yı head yaparsan böyle olması normal.Efes'in karakteri yok ve Barac-Batista ikilisinden hiç, Vujacic-Savo ikilisinden zaman zaman katkı alabiliyor Sarıca.Oyuncuları oyuna dahil edemiyor.Bu sezon değil de geçen sezon Perasovic gibi bir basketbol özürlüsünün yerinde görevde olsaydı bu sene çok daha iyi geçerdi kendisi adına ama geri dönüş ve kriz anlarında tecrübe eksikliği bariz.Head olmakla yardımcı olmak arasında uçurum var.Potansiyel var ama koçun bazı maçları döndürmesi, bazı oyuncuları takıma kazandırması lazım.Ayrıca takımda net bi' zenci eksikliği var, Kinsey enerjisiyle çok fark yaratıyordu Efes'de öyle biri lazım.Tabi Charles Smith gibi Langon gibi Marcus Brown gibisini bulmak zor ama takıma siyahi isim lazım mutlaka; yedek guard yada forvet, farketmez iki bölgede eksik.
  • Ufuk Hocaya genç ve eski oyuncumuz diye görev verdiler. Umarım top16 maçları başlıyana kadar takım toparlanır.

    Bu arada perşembe İzmirden Real Madridle maçımıza geliyorum ama maçın sonucu hiç birşeyi değiştirmiceği için iki takımda as oyuncularından yoksun oynamaz demi? Amacım zaten oyuncuları görmek.
  • Efes'in eski oyuncusu Bootsy Thornton, Siena ile anlaşmış.

    Anadolu Efes sezon başı Türk pasaportu elde edecek olan Bootsy Thornton'la yollarını ayırmıştı. Hem de ellerinde gerçek anlamada bulunan tek SF Cenk Akyol iken. Koç Ufuk Sarıca, Kinsey'i 3 numara oynatarak bu problemi çözdüğünü düşünüyor olabilir, ama kısa rotasyonu Sasha-Sinan-Cenk-Kinsey olan bir takım nasıl F4 hayalleri kurabilir ki? Türk olabilecek ve devşirme statüsünde oynayacak Bootsy'den vazgeçmenin hiçbir mantığı yok maalesef.

    Efes, o, parkede olduğunda çok daha rahat ve özgüvenle oynuyorken onun olmadığı zaman sıradanlaşıyordu. Tıpkı bu sezon Kinsey'in sakatlığı sonrası olduğu gibi...

    Efes'te ters giden bir şeyler var. İskeleti düzgün kuramamışlar. Milli takımımız üzerine yapılan hataların aynısını onlar da yapıyor ve bu hiç iyi bir yol değil. Önüne net bir hedef koyuyorsan kadro planlamanı ona göre yapmalısın.




  • Antalya BB 20 sayı farklardan gelip maça ortak oldu. Hatta 4. periyodun son hücumunda Fisher'ın 3'lüğü girse maçı da kazanabileceklerdi ama kısıtlı rotasyonla anca bu kadar dayanabildiler. Ayrıca Efes'in dış alan savunması rezalet.

    Bu arada Cenk muazzam bir şutör olmuş. Geçen seneden beri bunun ışıklarını veriyordu, sıcak anlarda şut tercihleriyle maçı getiren isim oldu. Bu tip skorerlere ihtiyacı var her takımın ve özellikle milli takımımızın. Çalışmanın karşılığı işte.

    Son olarak Antalya BB'den Stevan Jelovac'ı çok beğendim, sanırım 90 doğumluymuş, bu şekilde giderse iyi yerlere gelebilir. Aslında bize de gelse fena olmayabilir. Takip edeceğim kendisini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 19 Aralık 2011; 1:42:57 >
  • Efes'in online mağzasına baktım aradığım ürünü bulamadım. Efes'in maç öncesi ısınırken giydiği sweatshirt var, o ürünün satışı yapılıyor mu acaba? TV'den fotosunun alabilirsem paylaşıcam.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.