Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1761. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.328
Cevap
185
Favori
1.699.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17591760176117621763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ibb mesaj atti hemen öğrenci akbil hakkınız bitmiştir diye. Ikinci üniversite kapsamında kayıt yenileme ne zaman ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shockwave error kullanıcısına yanıt

    aşağıdaki linkte 2 ekim gibi görünüyor. Ancak yeniden kayıt 21 ağustosta başlıyor. Online olarak kayıt sildirip yeniden kayıt olmak mümkün mü acaba ? eğer mümkün ise beklememek adına daha mantıklı görünüyor



    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU..www.anadolu.edu.tr
    Türkiye Programları 2023-2024 | Anadolu Üniversitesi
    https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/acikogretim-akademik-takvim/turkiye-programlari-2023-2024-ogretim-yili
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

    Harç varsa harç alıyorlar, sonrasında ders seçimi oluyor en son aktif görünüyor ama bununla ilgili bir kılavuz var, Anadolu aöf'ün onu atayım orada daha doğru anlatılıyor.


    https://www.anadolu.edu.tr/uploads/anadolu/files/aof_kilavuz/63eb76d29840a.pdf




    Tabii bu, bu senenin kılavuzu, yaz okulundan sonra bir sonraki dönem için yeni kılavuz atarlar.

  • Denamint kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar son durumlar nedir?

  • arkadaşlar 2. üni okumaya karar vermek üzereyim hala tam emin değilim ama, merak ettiğim bir iki konu var, transkript te türkçe 1 ve türkçe 2 derslerini aldığım yazıyor ama var çoğu bölümdede türk dili 1 ve türk dili 2 diye dersler var muaf sayılırmıyım bilgisi olan varmı, ikincisi bazı bölümlerde matematik 1, genel fizik, genel kimya gibi dersler var ben matematik 1,2 fizik 1,2 kimya 1,2 vs aldım bunlardan muaf olma şansım varmı

  • Arkadaşlar merhaba. Önlisans bölümünden bu yıl mezun oldum. DGS'ye girdim ve sonuç bekliyorum. Bu yıl olmazsa önümüzdeki yıl DGS'ye bir kere daha gireceğim. Bu yıl AÖF'te ilgimi çeken bir Ön Lisans bölümü okumak istiyorum. Şimdi aklıma takılanlar var


    1. Bu okumak istediğim önlisans bölümü için TYT'ye girmem gerekiyor muydu? Ben bu yıl TYT'ye girmedim


    2-DGS tercihim konusunda puan kırılması gibi bir durum yaşar mıyım? İkinci üniversite kapsamında okumak istiyorum. Yoksa yerleştikten sonra mı bu bölümü yazayım

  • vndc V kullanıcısına yanıt

    Muaf olursun kayit olacağın üninin ders saydırma ne zaman sor ona göre transkrip yollayıp derslerden muaf olursun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsen Buga kullanıcısına yanıt

    Önlisanstan mezun olduğun için ikinci üniversite ile sinavsiz önlisans bölümlerine kayit olabilirsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı anda zamanda sınavla 2 yıllık örgün ve açıktan uzaktan 4 yıllık bölüme tercih başvuru olur mu YADA aynı zamanda sınavla 2 yılık açık uzaktan ve 4 yıllık açık uzaktan bölüme tercih başvuru yapılir mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

    Sakın Anadolu seçme bende Bilgisayar Programcılığı mezunuyum DGS ile AÖF Yönetim Bilişim Sistemleri son 7 dersim kaldı 2021 girişliyim.Fakat berbat bir üniversite aşırı para göz bir okul sürekli zam geliyor harçlara birde büt ve 3 ders sınavı tek ders sınavları yok sadece yaz okulu var oda 5 derse kadar seçebiliyorsun. ANKUZEF ve ATA iyi bu konuda onlarda büt var sanırsam araştırmanı öneririm. AUZEF'ede bakabilirsin ama Anadolu berbat.

  • NonFlyingGhost kullanıcısına yanıt

    Hocam Anadolu da çıkmış sorular ve kaynaklar daha bol ve erişilebilir diyorlar, birkaç yerde araştırdım ama diğer ikisi bu konuda Anadolu kadar iyi değilmiş.

    Hocam bir de bahsettiğiniz sınavlar açısından mı berbat diyorsunuz yoksa başka sebepleri var mı?

    Son olarak bölüm zor mu? Sınavlar 2-3 günlük çalışmayla geçilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

    Berbattan kastım şu yönde hocam bi kere bütünleme sınavı yok örnek veriyorum adam güz döneminde FF aldığı bir dersde yaz okulunu beklemek zorunda kalıyor yani aralıkta açıklandı kaldın o dersden diyelim o dersi tekrar verebilmen için ağustosa kadar beklemen gerek yada işte tek dersin kaldı yada 3 dersin felan bu gibi dersleri kalanlara tek ders 3 ders sınavları yok.Kaynak olarak erişilebilirliği çok ama full dijital ortamda ekampüs diye platformu var herşeyi orda.Bu arada fiziksel diploma kalktı bu dönemden itibaren Anadoluda mezun olduğun anda sadece dijital QR kodlu olarak yansıyor.Şöyle söyliyim hocam bölüm kişiden kişiye değişiyor zorluğu fakat 6 ders sayısal ağırlıklı onun haricinde full sözel dersler var.Sınavlar şöyle hocam bazı derslerde çat diye geçmiş soru ağırlıklı gelirken bazılarından hiç gelmiyor karma yani ben verdiğim tüm dersleri geçmiş sorularla verdim fakat azcıkta çalışmak gerekiyor özet okuma canlı ders kaydı izleme gibi.Dgs ile geçiyorsan 2 sene 4 dönem 25 dersden sorumlu oluyorsun.Benim berbat dediğim kısımlar hani sadece yaz okuluna bağımlı bırakması ve kayıt yenileme fiyatlarının sürekli katlanarak çıkması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonFlyingGhost -- 6 Ağustos 2023; 7:20:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NonFlyingGhost kullanıcısına yanıt

    Hocam yaz okulu benim için pek sıkıntı değil ama kaynak vs benim için daha önemli, çalışacak dokümanın vs belli olması beni daha rahat yapar o yüzden anadolu benim için daha iyi olabilir diye düşünüyorum. DGS ile bilgisayar mühendisliğne geçiş yapabilirim 2 sene sonra mantıklı mı sizce yoksa başka bir yoldan mı gitmeliyim? (derslerin sayılıp sayılmaması önemli değil gerekirse sıfırdan başlarım mühendisliğe)

  • Arkadaşlar en kolay 4 yıllık bölüm hangisi işletme veya iktisat fakültesi olanlardan. Tecrübeli arkadaşların tasviyesi nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

    Hocam vallahi fırsatınız varsa tabikide mühendislik okuyun ben bankada IT sistem izleme uzmanı olarak çalışıyorum aynı bankada help desk kısmında çalıştım 4 sene son 1 senede bu birimdeyim asıl ilgi alanım data center ve sanallaştırma uzmanlığı fakat lisans mezuniyetliği istiyorlar diye YBS okuyorum.Üstüne inş yüksek lisans yapacağım tezsiz olarak , ama sizin fırsatınız var ise kesinlikle lisans mühendislik okuyun.YBS de artık tutan bir bölüm fakat bir mühendislik kadar değil ama şuda var mühendislik diploması alıncada tek başına yetmiyor insanın kendisini geliştirmesi çok önemli alanında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonFlyingGhost -- 7 Ağustos 2023; 23:47:0 >
  • NonFlyingGhost kullanıcısına yanıt

    Tamamdır hocam çok teşekkür ederim tüm cevaplarınız için. Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız..ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. 

  • shockwave error kullanıcısına yanıt

    Harç mı ödememiştin? Neden öğrenci akbil hakkın bitti?

  • Bu sene harçlar ne olacak acaba? Auzef sağlam zam koymuş

  • Arkadaşlar merhaba , Kamu Yönetiminde kaydım var ama 2021’den beri kayıt yaptırmadım ve kaydım donmuş. Bu güz dönemi harç yatırıp okumaya devam etmek istiyorum . Kuruma dilekçe göndermem mi lazım ne yapmam lazım bilgi verirmisiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline94 -- 8 Ağustos 2023; 21:56:39 >
  • 
Sayfa: önceki 17591760176117621763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.