Şimdi Ara

Anahtar Teslim Sera Yapan Firmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ENSAR SERA VE ISI GRUBU 25 yıllık demir çelik sektöründeki deneyimi sonucunda 2004 YILINDAN BU YANA İJAN MARKASI İLE TARIM SEKTÖRÜNDE ANAHTAR TESLİM MODERN VE TEKNİK SERALAR YAPMAKTADIR.

    Bucak Organize Sanayi Bölgesinde 6000 m2 kapalı alan 70.000 m2 açık alana sahip entegre tesisinde faaliyetlerini sürdürmektedir.Öncelikle faaliyet alanı olan ısıtma sistemleri ve kendi geliştirdiği ileri itimli kayar yataklı kalorifer kazanları ile kendini ispatlamış büyük beğeni ve takdir görmüştür. Ancak sera sektöründe gördüğü eksiklikler ve dışarıya olan bağımlılık firmamizi sera ve ekipmanlarının üretimini ve anahtar teslimi projeler yapmaya zorlamıştır. İlkesi dürüstlük ve kalite olan ENSAR ISI VE SERA SİSTEMLERİ Ar-Ge çalışmaları neticesinde denenmiş mevcut teknolojiler ile kendi tasarladığı ekipmanlarının bir araya getirerek müşterilerimizin beğenisine sunmuştur.

    Firma olarak projelerimizde yatırımcının minimum maliyet ve maksimum karlılığı hep ön planda tutulmuş buna bağlı olarak bizimle iş yapmayı kabul ederek çalışmamızı dürüstlüğümüzü ve profesyonelliğimizi göstermemiz için bize fırsat tanıyan müşterilerimizin güven ve takdirini kazanmayı başarabilmiştir. ENSAR Sera ve Isıtma Sistemleri Yaptığı Projelerde Adım Adım Müşterileri ile Kontakt Halinde olup En İyiye Ulaşmayı Şiar Edinmiş ve Başarmıştır.

    Müşteri Odaklı Çalışma Sistemini Geliştirerek Bir Dünya Markası Haline Gelmiştir.. ENSAR SERA VE ISITMA SİSTEMLERİNİN tasarladığı ve projelendirdiği plastik seralar, topraklı ve topraksız tarım üretimleri için uygundur. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına, yetiştirilecek ürün, bölgesel iklim şartları ve fizibilite hesapları yapılmış ayrılabilecek bütçe imkânlarına göre, Plastik Sera ve Isıtma Kazanı modelleri seçeneklerimiz ile cevap verebiliriz.

    ENSAR SERA VE ISITMA SİSTEMLERİNİN İJAN Markalı Seraları özel dizayn sayesinde plastik iç yüzeyde oluşan yoğunlaşma suları özel damlalık sisteminle bitki üzerine ve sera içerisine düşmeden tahliye etme kabiliyetine sahiptijanhttp://ijan.com.tr

    Anahtar teslim serawww.ijan.com.tranahtar teslim sera







  • RESİF SERA TEKNOLOJİLERİ- Firmamız ısıtma, soğutma, sulama, çelik konstriksiyon ve iç tefrişatları olmak üzere tüm yeterlilik ve teknik bilgiye sahip personelleri tarafından anahtar teslim sera kurulumunuzu gerçekleştirmektedir.

    Yatırımınız öncesinde, topraklı ve topraksız tarım seralarının kurulum ve fizibilite çalışmaları hakkında tarafımızca sunum yapılır. Yatırımın geri dönüşü, kilo hesabı, ısınma hesapları ve işletme maliyetleri sunulur. Böylece ne kadar süre içerisinde ne kadar kar edebileceğinizi önceden görmüş olursunuz.

    Kurmayı planladığınız sera ile ilgili olarak anahtar teslim kurulum aşamasında süreci, yatırımcıyı eğitme odaklı karşılaşacağı risk ve problemler hakkında bilinçlendirerek sürdüren firmamız minimum yatırım ile maksimum kar amaçlamaktadır. Malzeme seçimi ve yerleşim planı hakkında sizlere çözüm üretmektedir.

    Anahtar teslim sera kurulumunuzda riskleri ortadan kaldırmak ve sürdürülebilir bir yatırım sağlamak asıl hedefimizdir. Tüm imalat ve montaj aşamalarınız sera kurulumunda tecrübeli şantiye şefi (inşaat mühendisi ve ziraat mühendisi) tarafından organize edilip gerek atölye, gerekse saha da takip edilmektedir. Anahtar teslim sera kurulumu yapan firma olarak iş güvenliği ve işçi sağlığına önem veriyoruz. İSG eğitimlerini tamamlayıp sertifikalarını almış personeller tarafından gerçekleştirilip yatırımcının risklerini ortadan kaldırır.

    Göz ardı edilen veya eksik bilgi donanımından kaynaklı yapılan hataların bulunmaktadır. Bunlar; ısıtma, soğutma, havalandırma, çelik konstriksiyon seçimi, yanlış bitki yerleşimi, kapasiteyi karşılamayan sulama ekipmanlarının seçimi gibi çeşitli faktörler bulunmaktadır. Sera kurulumunuzda gerçekleşecek olan her imalat ayrı bir beceri ve donanım gerektirmektedir. Bu sebep ile firma seçimi yaparken firma bünyesinde yukarıda bahsettiğimiz her faktörü mühendislik onay ve hesapları ile birlikte sunabilecek teknik personelin varlığını sorgulamak seranızın sürdürebilirliğini sağlamak adına hayati önem taşımaktadır. RESİF SERA TEKONOLOJİLERİ




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.