Şimdi Ara

anakart değişti sorun devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarı fişe taktığım zaman direk fan çalışıyor 3-5 saniye sonra kapanıyor.anakart asusp4-p800x servise verdim yapıldı denildi taktım tekrar aynı üstüne üslük yeni bi arıza daha peydahlandı ekran kartı driverları yüklemesinde hata alıyorum.ekran ayarlarından çözünürlüğü 800*600 dan 1024*768 e geçirdiğim zaman makina restart ediyor. değiştirip denediğim malzemeler- powersupply+ ekran kartı+ ram+hdd. slotların hepsi boş.makinanın üzerinde klavye+mause+usb+ anakart kabloları(reset+power swich kabloları dahil) +monitör bağlanısını söktüm fişi taktım gene fanlar çalışıyor 5 saniye sonra kapanıyor yaw nedir bu sorun anlayamadım.yardımmmmmmmm

    herkese iyi çalışmalar.



  • ya bilgisayarı fişe taktığında anakarta fanlara güç gelir bi kaç sn liğine döner dururlar sonra basar çalıştırırsın bu bi sorun değil ki normal olan bu. sen bozuk olmayan anakartı boşuna pırkalatıp hepten bozdurmuşsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 14 Haziran 2005, 2:10:19 >
  • eğer sende de böle bişe varsa senin bilgisayarında da bir sorun var . bu anakartı 7 aydır kullanıyorum daha önceden böle bişe yoktu+ 2 bilgisayar eskittim onlarda da böle bişe yoktu..internet cafede de çalıştım 20 bilgisayarda da böle bişe yoktu.kusura bakma ama sallamışsın sen arkadaşım.
  • ne zaman başladı bu sorun? ben geçen gün aynı anakartla sorun yaşadım. ama farklı SP2 kurarken. kurdurmuyordu. BIOS güncelledim düzeldi. ama seninki mekanik bir sorun gibi geliyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blackpeace

    eğer sende de böle bişe varsa senin bilgisayarında da bir sorun var . bu anakartı 7 aydır kullanıyorum daha önceden böle bişe yoktu+ 2 bilgisayar eskittim onlarda da böle bişe yoktu..internet cafede de çalıştım 20 bilgisayarda da böle bişe yoktu.kusura bakma ama sallamışsın sen arkadaşım.


    arkadasim kusura bakma ama sen sallıyorsun. Asus p4p800 lerde 1013 ten sonraki bios guncellmelerinde bole bir olay var. ve butun hepsinde war. bu normal bisey cunku 1003 ten sonraki tum bioslarda bu olay oluyor. Hatta teknik servisin urunu alip yaptik diye geri vermesi tam bir komedi, yapabilcekleri tek sey 1013ten onceki bios driverini kurmalari olur, ki buda sacma olur..

    bahsettigim sorun fise takildiginda fanlarin calisip 3-4 sn sonra tekrar kapanmasi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ith -- 15 Haziran 2005, 3:30:35 >




  • http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us güncellemelere bi bak istersen ..
    en son güncelleme Beta Version 1008.004 2005/02/03update ,şuan güncellenen bios BilgiAlanı Değer
    Sistem BIOS Tarihi 01/05/05 .ki ben daha önceden bios update yapmamıştım bu sorun olduktan sonra updateledim sorunum devam dikkat ettiysen asusun sitesindeki enson bios güncelleme tarihine ve benim anakarttaki tarihe.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.