Şimdi Ara

Anakart ve Kasa Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski kasayı değiştirip yeni kasa alırken anakart modelinin bir önemi var mı ? yani aldığım yeni kasaya olmazsa elimdeki anakart ? bunun veya bir kodu falan varmı kasa ve anakartlarda ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: halilakyildiz

    Eski kasayı değiştirip yeni kasa alırken anakart modelinin bir önemi var mı ? yani aldığım yeni kasaya olmazsa elimdeki anakart ? bunun veya bir kodu falan varmı kasa ve anakartlarda ?

    Anakartının modelini yazarsan yardım edebilirim. Anakartın kasaya uyup uymayacağını anlamak icin anakartının boyutunu(örn. Atx, extended atx mini itx) bilmen lazım. Sonrada seçtiğin kasayı söyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Almak istediğim kasa :http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-haf-912-combat-gx-80plus-750w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html
    Anakart : Gigabyte 990FXA-UD5
  • Uyumludur alabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kasaya o kadar para verme hocam aynı bütçe ile daha iyi modeller var mesela şu ikiliyi alabilirsin ayrı ayrı (Sistemini belirtirsen daha iyi olur güç kaynağı seçimi için)
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7365
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6818
    Veya
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-s12ii-80-plus-bronze-620w-aktif-pfc-guc-kaynagi.html




  • Bende yaza doğru bir PC toplayacağım. Kasa olarak psu'suz birşeyler istiyorum. 200'ü fazla aşmasa iyi olur. Bana bu özelliklerde bir kasa önerebilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben büyük bir ihtimalle custom sıvı soğutma ve sli yapacağım. Bu kasalar bunlara uyumlu mu ? Birde dark n10'un renleri mavi mi kalmak zorunda ? Renkleri değiştirilebilir mi veya başka renkli modelleri var mı ? Ayrıca bu fiyata full tower bulunabilir mi ? Bir sorum daha var.(Çok soru sordum kusura bakmayın) atx anakartı full tower kasaya takabilir miyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GamerYigit17

    Ben büyük bir ihtimalle custom sıvı soğutma ve sli yapacağım. Bu kasalar bunlara uyumlu mu ? Birde dark n10'un renleri mavi mi kalmak zorunda ? Renkleri değiştirilebilir mi veya başka renkli modelleri var mı ? Ayrıca bu fiyata full tower bulunabilir mi ? Bir sorum daha var.(Çok soru sordum kusura bakmayın) atx anakartı full tower kasaya takabilir miyim ?

    Atx anakartı takabilirsin full tower modellere, Bu fiyat için pek seçenek yok başka maalesef ikinci el düşünürsen çıkabilir bunlardan daha iyi modeller, N10 başka renkli fan seçeneği yok sanırım kendin değiştirebilirsin tabi bunu, Costum soğutma için net birşey diyemem fazla bilgim yok o konularda yapacağınız projeye göre değişebilecek bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.