Şimdi Ara

Anakartım r7 5800x3d işlemciyi taşır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fractal design kullanıcısına yanıt

    Bende kullandım bu anakarttan,+20 derece mi fark edecek B550 aldığı zaman ? Maliyet / performans-sıcaklık değecek mi ? R5 1600 OC yaptım sıcaklık oldu demişsin de 5800X3D Overclock olmuyor haberin olsun.Maksimum 4450 MHZ oluyor bilgin olsun.nVme'lerin 70 dereceye kadar limitleri var bir problem olmuyor anlayacağın.Bilgimiz olmadan yorum yapmayalım mümkünse,insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

    Anakart ısınmaz bu arada üstünde ki VRM'ler ısınır diyelim onların da belli bir Thermal Limit'leri var,internette araştırırsanız bulursunuz bolca :) Anakartın sorun çıkartması 7/24 %80 ve üzeri CPU kullanımı ve yetersiz güç sağlanmaması halinde Throttle olarak problem yaşatır.Anakart üreticileri senin bahsettiğin hususları test edip kullanilabilir CPU listesine onaylayıp koyuyorlar.Ayrıca UV denilen bir olay var onu da araştırmanı tavsiye ederim.Hem CPU hem VRM sıcaklıklarını düşürüyor.


    Ayrıca AMD platformunda özellikle AM4'te yüksek MHZ yüksek FPS yada performans anlamına gelmiyor MHZ = CL gerekiyor.Tabi FCLCK mevzusu da var.Yani anlayacağın B550 anakarta geçince herşey bitmiyor.





  • Jeezy kullanıcısına yanıt

    65w tdpli 1600 ile uçuşa geçen sıcaklıkları 105w lık 5800x3d ile tutabilirse büyük başarı olur. Alsın kullansın bu anakartla sonra sorun yaşadığı zaman yardımcı olursun bilmiş kardeş.

    Şahine bmw motoru takmakla eşdeğer bu iş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fractal design kullanıcısına yanıt

    Kafana takılan başka birşey olursa yine yardımcı olurum.Sen B550 anakartlarla takıl  

  • Jeezy kullanıcısına yanıt

    Senin bana yardımcı olabileceğin herhangi bir konu olamaz merak etme sen. BenB550 ile takılırım sen de elindeki B550'yi satıp B350'ye geçersin artık. Nasıl olsa yeterli sana göre.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.