Şimdi Ara

Analizerden Ziraat Türkiye Kupası. Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Yorumu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maça G.Saray takımı oldukça istekli ve gayretli bir şekilde başladı. Sezon boyunca baktığınız zaman Selçuk ve Sneijder tam anlamı ile bir birlerini destekler tarzda değillerdi. Ancak bugün Emre Çolak bu ikilinin arasına girince ortaya güzel bir futbol seyri çıktı G.Saray’da.
    F.Bahçe’de bir durgunluk söz konusu. Özellikle yerli oyuncuların performansı soru işaretiydi. Türkiye kupasını önemsememeleri mümkün değil. Zira görüldüğü üzere maç bitiminde Aziz Yıldırım, gündem değiştirme peşindeydi. Neyse..

    G.Saray kupaya o kadar şartlanmış ki, o kadar çok konsantrasyon olmuşlar ki maça, enerjilerini hesapsız kullandılar. Zira ikinci yarıda 55 dakikadan itibaren G.Saray’da durgunluk belirledi. Tamamı ile defansa çekilme eylemi başladı. Defans organizasyonu tam anlamı ile kusursuz değildi, her an hataya meyilli bir görüntü vardı. İçimden Riekerink’e söyleniyorum ama ne fayda. Sinan adeta benzinim bitti diye sahada gezinirken, F.Bahçe baskı kurmaya çalışırken, Umut’u oyuna almalıydı. Benim anlamadığım bir husus var. Semih’in sağ açıkta ne işi vardı? Semihten’ten, Sabri 2 çıkarmaya çalışmakta ayrı bir muamma. Sinan’ın çıkıp, Sabri’nin girmesine taktik anlayışı diyebiliriz ama maç boyunca hiç bir katkısı olmayan Semih’i bu kadar tutmasına şaşırdım. Danayer ise kuşkusuz bu maçın yıldızı idi.

    Sneijder’in sakatlığı, Chedju’nun oyuna alınması, bunun adı da, Fenerbahçe zaten gelemiyor, iyice önünü kapatayım eylemi idi. G.Saray, ilk yarıdaki müthiş futbolunu golle süslemesi gerekiyordu. Zira böylesine pres yapan, baskılı futbolunu ikinci yarıda sürdürecek kapasitesi yoktu. Bu bağlamda Mustafa Denizli’nin, “Bu takım sezon başında iyi çalıştırılmamış” sözünü doğruluyordu adeta. Ben Riekerink’i seviyorum. Başarılı olmayabilir, ama sempatik bir insan. Elinden gelenin en iyisini vermeye çalıştı.
    Hakem Meta Kalkavan, maçtan önce de söylendiği gibi kötünün iyisi bir yönetim gösterdi. İlginçtir, G.Saray aleyhine verilen yanlış kararların çoğunu yan hakemler verdi. Adeta, “Hocam senin adın çıkmış zaten sen zahmet etme” diye yardımda bulundular konumlarındaki isimleri gibi..
    İkincilik için madalya seremonisine çıkmayan F.Bahçe’nin bu hareketini taraflı, tarafsız kimse tasvip etmez. Dünyada hiç bir medeni takımının yapmayacağı bir ‘çirkinliğe” imza attı F.Bahçe..


    https://www.facebook.com/Analizerden-Galatasaray-Ma%C3%A7lar%C4%B1n%C4%B1n-Yorumlar%C4%B1-260963224908/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.