Şimdi Ara

Analogue Pocket el konsollarında yeni bir dönemi başlatabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Konsol savaşlarının iyice kızıştığı günümüzde Nintendo haricinde yaygın bir taşınabilir konsol bulmak pek mümkün değil. Retro konsol trendinin ilgi görmeye başladığı bir dönemde Analogue farklı bir projeyle karşımızda.


    Analogue Pocket özellikleri ve fiyatı


    Game Boy temelli olarak hazırlanan Analogue Pocket bir dönemin kartuşlu konsol konseptini avuç içine getiriyor. Üst seviye bir kalitede imal edilen Analogue Pocket, kartuşlu yapısının yanı sıra iki adet sonradan programlanabilir işlemcisi ile de iyi bir potansiyel sunuyor.


    Ayrıca Bkz.Tek 8-pin bağlantılı XFX Radeon RX 5500 ekran kartı ortaya çıktı

    3.5 inçlik 1660x1400 piksel çözünürlüğünde bir ekranı olan konsolun ön kısmında D-Pad, aksiyon tuşları, ayar tuşları ve arka tetik tuşları yer alıyor. Kartuş konsolun arka kısmındaki yuvaya takılıyor.


     

    FPGA olarak tasarlanan ilk işlemci Game Boy donanımını taklit ederek oyunlar için aynı donanım mimarisini sunuyor. İkinci işlemci ise geliştiriciler için ayrılmış. Çekirdekleri optimize ederek farklı oyunları da konsola adapte edebilecekler. Dijital müzik için sentezleyici ve sıralayıcı modülleri de sunan Analogue Pocket bu açıdan konsol pazarında dikkat çekici.


    Game Boy, Game Boy Color ve Game Boy Advance oyunları ile uyumlu olan konsol, özel kartuş adaptörü Game Gear, Neo Geo Pocket Color, Atari Lynx gibi konsolları da taklit edebiliyor. Opsiyonel Dock ünitesi ise iki adet USB girişi ve Bluetooth bağlantısı ekliyor. Gelecek yıl piyasaya çıkacak olan Analogue Pocket için 199$ fiyat etiketi belirlenmiş. Kartuş ve aksesuar fiyatları henüz belli değil.


     







  • quote:

    Analogue Pocket el konsollarında yeni bir dönemi başlatabilir


    Bu başlık biraz fazla iddialı değil mi?

  • bu tip oyunları oynatan el konsolları aliexspress'te 10-20$ arası yüzlerce çeşit var.

  • hidrojennn kullanıcısına yanıt
    Hocam icinde FPGA var yani yeniden programlanabilir bir bilgisayar var oyle soyleyeyim size ki bununla yapilacabileceklerin cok bir siniri yok. Gelir bir developer birseyi portlar oburu baska birseyi o yuzden onlarla karsilastirma yapmamak lazim bu Arduino ile bir fpga'i karsilastirmak gibi birsey.

  • 1 adet Raspberry Pi Zero
    1 adet GPi CASE

    Aklınıza gelen gelmeyen tüm retro konsol oyunlarını bu sistem ile oynayabilirsiniz.

  • Sony den başka kimse el konsolun da yeni bir dönem başlatamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cpu su ve ram i gorece 30 yil oncesine gore ayarli hic bir cihaz...psp nin gozunu seveyim ki.belki ileride.199 dolar a ilk caga bilet.o ekran cozunurlugune bakilirsa bu fiyata xbox 360 i emule ederim ben demesi lazim ama diyemiyor garibim..bu da ileride...illegal pahali cakma game boy.bir mucize yapsa belki ps2 emule ederim derse sasirtabilir..tabii ki diyemez.peki bu para neye.nintendo switch lite ile ayni fiyata retro mucize 2020 de.yerseniz.hele psp ikinci el sitelerde 100tl ye surunurken kimse kiymetini bilmezken.bir baska para tuzagi daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 18 Ekim 2019; 4:17:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitty boy diye bir marka zaten uzun zamandır var ve sürekli geliştiriyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne gelisme ama...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.