Şimdi Ara

Android 7.0 Zenfone 3 Root

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    Bu benim ilk konum ve daha önce hiç forum deneyimim olmadı.Bu yüzden hatalarım olursa lütfen affedin.

    Öncelikle kimse 7.0 Root'layamadı onun farkındayım :D Bu lanet cihaza root izinlerini verirken ecel terleri döktüm.Şimdi ben sizi bu eziyetten kurtarıp gereken dosyaları toplu ve anlaşılır bir biçimde vereceğim
    Önemli:Bu yazı ANDROİD 7.0 ve 7.1 için geçerlidir. 6.0 için yapmayın,olmaz.Bu rehber Vodafone'de satışa çıkan resmi versiyonu 3gb ram 32 gb hafızalı ve 5.5 inç 3000 mh bataryalı olan versiyonu için geçerlidir.Model numarasını hatırlamadığım bu cihazda işler aynı yürümez.

    İlk olarak cihazınızda Bootloader Kilidi açık Driverlerin yüklü olduğundan emin olun.TWRP kurulumu için genişçe bir anlatım internette mevcut bulun ,indirin, kurun.

    İlk adım olarak telefonu recovery modunda başlatın ve TWRP menüsü karşınıza gelene kadar bekleyin.İndirdikten sonra genişlettiğiniz klasöre erişin. ROOT FILES dizininde yer alan no-verity-opt-encrypt-5.1.Zip, Rooted.Zip, SR3-SuperSU-v2.79-SR3-20170114223742 ve UPDATE-Busybox.Installer.v1.24.2-ALL-signed dosyalarını akıllı telefonunuza kopyalayın.no-verity-opt-encrypt-5.1.Zip dosyasını seçin ve flash’lama için gerekli kaydırma hareketini uygulayın. İşlem tamamlanınca akıllı telefonunuzu yeniden başlatın. (Bu önemli bir aşama, aksi takdirde bootloop sorunu ile karşı karşıya kalabilirsiniz.)

    Cihazı tekrar recovery modunda başlatın ve Rooted.Zip, SR3-SuperSU-v2.79-SR3-20170114223742 ile UPDATE-Busybox.Installer.v1.24.2-ALL-signed dosyalarını seçerek flash’lama için gerekli olan kaydırma hareketini uygulayın. İşlem tamamlandığında akıllı telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz.


    Bu işlemden sonra Root yetkisi gelip gelmedipini öğrenmek için SuperSu indirip kontrol edin. Yada Root checker indirin.Tavsiyem 2 sini de denemeniz. Ayrıca ekrana açılırken çıkan sarı yazılı şey, yani Bootloader kilidinin açık uyarısı.İşte buna biraz katlanmalısınız şu an onu kaldırmanın bir yolu yok umarım ileride olur.

    ÖNEMLİ UYARI: Tüm sorumluluk size aittir.Ayrıca telefonunuza OTA güncellemesi gelse de hata ile karşılaşabilirsiniz. Riskli olduğu için ota güncellemesi yapmayın.

    Link:https://drive.google.com/file/d/0B1J4yfriXP4RRlJtYXV5OEM1LTA/view?usp=sharing
    https://drive.google.com/file/d/0B1J4yfriXP4RcW1PMWpvN1pGNms/view?usp=sharing
    https://drive.google.com/file/d/0B1J4yfriXP4RbXBrQzNyOUNYcm8/view?usp=sharing
    BustyBox Bulamadım onu da istediğiniz sürüm indirebilirsiniz. Drive ye yüklenmiyor nedense.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikimmilCnm -- 9 Ağustos 2017; 23:22:23 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.