Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.313
Cevap
122
Favori
513.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • superegoid S kullanıcısına yanıt

    Hocam hala forumdaysan 2021den merhaba ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ 

  • salvery kullanıcısına yanıt

    Boşa uğraşma telefonu değiştir. Orijinal batarya bulamazsın, yan sanayi alırsan da 3 ayda eskisinden betere döner telefon ve yan sanayi bataryalar ölümüne ısınıyor. Mikrofon değişir de o telefon bir kere açılınca eskisi gibi olmuyor. Benim telefon tamire gitmeden iyiydi tamire gittikten sonra bir sürü sıkıntı çıktı. Hem zaman hem para kaybı. Gerçekten çok iyi bir tamirci bulabilirsen yaptır yoksa hiç uğraşma bu sefer daha farklı sorunlar çıkar.

    Durumun el veriyorsa ucuz bir telefon al yoksa kafayı yersin.

  • gladio2 kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam parça bulunmuyor bende xiaomi mi10 siparişi verdim telefon fiyatları uçmuş herkes telefonun sadece kamera ve işlemci özelliğine bakıyor başka hiçbir özelliğine baktıkları yok bugün z5in muadili 10bin liradan başlıyor şuan aldığım tele o kadar para sayıyorum su toz koruması bile yok.Bence sürekli telefon değiştiren insanlar iphone almalı değerini kaybetmiyor benim z5 şuan çöp oldu ama 5 yıl beni hiç üzmedi.Bunuda 5 yıl kullanabilirim inşallah

  • 5 yıldır C5 kullanıyorum, Sony'den vazgeçemeyip kuzenin ikinci el z5'ini almayı düşünüyorum. Merak ettiğim en son hani Android sürümünü destekliyor, C4'te çok sık yaşadığım sıcaktan ekran sararması, dokunmatik bozulma gibi sorunlar yaşatıyor mu acaba? ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ 

  • 5 yıldır kullandığım xperia z5'in bataryası artık ölmüş durumda, su gibi eriyor. Orijinal batarya bulma şansım var mı yurtiçinde veya yurtdışında? Yan sanayi taktırsam 1 2 sene idare eder mi acaba deneyimleyen var mı?
  • Merhabalar. sony xperia Z5 telefonumun ekranında ;"my service started and trying to watch storage emulated 0 DCIM camera" yazısı 1dk da bir çıkıp duruyor acaba neden? Bataryasını ve arka kapağını değiştirdim sadece lütfen biri yardım etsin Ekran bu yazı yüzünden otomatik kapanmıyor ben kapatıyorum.

  • testit T kullanıcısına yanıt

    Üstteki paylaşımım üzerinden 5 yıl fazla geçmiş. İkinci yılının sonuna doğru garantisi bitmeden pil performansının düşmesi üzerine garanti kapsamında 1 kez pil değişimi yaptırdım. Bunun dışında hiç sorun çıkarmadı. Parasının hakkını veren bir telefon. Hala hızlı çalışıyor. Fakat son zamanlarda açmaya çalışırken bazen çalışmayabiliyor. Birkaç kez uğraştıktan sonra çalışıyor. Ufaktan arıza sinyali vermeye başladı sanırım. Bir de ingiliz anahtarı simgesi çıkarıyor açılışta, sonra çalışıyor. Bir sıkıntısı var ama nedir bilmiyorum. Muhtemelen yine Sony alacağım.

  • Merhaba arkadaşlar.
    Güç düğmesine basıyorum telefon açılıyor ve resimdeki siyah ekran ve sağ üstte bir kaç simge geldikten 5 saniye sonra telefon kapanıyor.
    Çözümü varmıdır acaba?Bilen arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.
    EDİT: Anakart tamiri yapıldı.Şimdilik sorun yok....

    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 5 Kasım 2021; 23:23:12 >




  • economist52 kullanıcısına yanıt
    Ben de ikinci el z5 var. 2.5 yıllık iken ikimci el aldım ve 3.5 yıldır ben de , hiç bir sorun yaşatmadı şuana dek.

    Bu durumu hiç görmedim , yaşamadım. Ana konuda da denk gelmedim son 2 yılda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: economist52

    Merhaba arkadaşlar.
    Güç düğmesine basıyorum telefon açılıyor ve resimdeki siyah ekran ve sağ üstte bir kaç simge geldikten 5 saniye sonra telefon kapanıyor.
    Çözümü varmıdır acaba?Bilen arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.
    EDİT: Anakart tamiri yapıldı.Şimdilik sorun yok....

    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ç

    Mesaj atalı aylar olmuş ama merakımdan soracağım. Benim telefonu tamirciye verdiğimde anasını bellemişlerdi. Tamir işlemini yetkili servise mi yaptırdınız? Hiçbir sıkıntı yaşıyor musunuz şu an? Bir de toplamda kaça patlamıştı size?





  • Cpr teknik serviste batarya değişimi yaptırdım 1 yıl oluyor ve hala iyi durumda.(CPR'yi donanım haberin yaptığı haberlerden dolayı tercih ettim)

  • gladio2 kullanıcısına yanıt

    Mesajınızı şimdi gördüğüm için cevap gecikmiştir.

    Teknik servis değil, tamirciydi.Telefon 1 hafta çalıştı ve sonra tekrar aynı problemi verdi.Tamir ücreti olarak ödediğim 200 tl yi geri aldım tamirciden.

    Bunla uğraşılmaz deyip gittim yeni bir telefon aldım.

    Bu arada bir şey keşfettim.

    Z5 premiumu buz aküsünün üzerine koyarak saatlerce kullandım.Sorunsuz çalıştı ve hiç kapanmadı.

    Sonuç: Buz aküsüyle sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★




  • beyler var mı hala kullanan. geçen telefonu sıfırladım bende kendine geldi. 1 günü rahat çıkarıyor. performansı hala giriş seviyesi samsung cihazlardan iyi. 4 yıl oldu nerdeyse dual cihazı 1300 e almıştım o zaman ucuz diye. hala götürüyor. bozulmasını bekliyorum direkt 11 e geçicem bende fakat bozulacağı yok. 

  • origin90 kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz 5.5 yıllık ikinci el aldım 3.5 yıldır bende.

    7.1 ve pil konusu malum ama , çok memnunum.

    Xiaomi mi6 gibi bir cihaz oldu gibi geliyor mobil cihazlar icinde f/p olarak,
  • Benim de 5.5 yıl oldu, arka camı birkaç sene önce çatladı kılıfla kullanıyorum. Onun dışında halen taş gibi telefon, bataryasını değiştirmek lazım ama değiştirildiğinde de telefon kafayı yiyor genelde.
  • economist52 kullanıcısına yanıt

    Ben de zamanında bu telefonda(z5 dual) pugb oynarken fark etmiştim. Kışın soğuk havada dışarıda oyun kasmıyordu ancak onun dışında her koşulda kasıyordu. Telefon değil, cep boy kalorifer sanki.

  • origin90 kullanıcısına yanıt

    Ben hala kullanıyorum. Mayısta 6 sene olacak. Tek sıkıntısı batarya yoksa hala taş gibi. Eski arkadaşlarımla oturunca lan hala bunu mu kullanıyorsun diyolar  . Keşke orijinal batarya yedekleseydim zamanında bir kaç sene daha sorunsuz götürürdü.

  • yuhyiv Y kullanıcısına yanıt

    Orijinal batarya alamazsınız. Servise gitmek zorunda telefon. Satışı yapılmıyor.

    Ben de zamanında keşke garantisi bitmeden orijinal servise gönderseymişim diye pişman olmuştum.

  • Merhaba, z5 dual telefonuma yeni ekran aldım. Ama ekranı takınca resimdeki görüntü geliyor. Sonra sadece arka ışığı kalıyor. Birkaç kez resimdeki ekran geldikten sonra telefon açılma sesi geliyor, ekran kilit sesi. Ama hiç bir görüntü yok. Eski ekran çatladığı için değiştirmek istedim. Ama ekran mı sorunlu yoksa anakartmı emin olamadım. Yardım edee misiniz? ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★




  • gladio2 kullanıcısına yanıt

    Şu an gönderme şansımız var mı ki servise

  • 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.