Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
744
Cevap
133
Favori
191.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CanKartaL84

    Telefonunuzun modeli nedir bilmiyorum ama yeni Android cihazların çoğunda "Geliştirici seçenekleri" kısmını aktifleştirirseniz "mobil veri her zaman etkin" seçeneğini açarak telefonunuzda hem wifi ile araca bağlı olup hem de mobil veriyi kullanabilirsiniz.


    Iphone da sanırım mobil veri destekli wifi özelliği getirmişti. bi sürümde İsmini tam hatırlamıyorum ama Ayarlar/Hücresel kısmında en altta "Wifi yardımcısı" gibi bişey olması lazım.



    Alıntıları Göster
    WiFi yardımcısı bende de var. Tekrar buradan da birleştirip sorayım bu ekrandan mi geliştirici seçenekleri dediğiniz Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor




  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt

    Telefonunuzda nerede oluyor tam olarak bilemiyorum.

    Ben Oneplus 5T Android 10 orjinal rom yüklü olarak kullanıyorum.


    Telefon ayarlarında hakkında kısmından Yapım Numarası (Build Number) kısmına ard arda 10 defa tıklarsanız geliştirici seçenekleri etkinleşir. Yine telefon ayarlarından sistem ayarları/geliştirici seçenekleri kısmında "mobil veri her zaman etkin" seçeneği çıkıyor ve Wifi bağlantısı olsa bile mobil veriden veri kullanıyor telefon. Tabi önce wifi yi kullanıyor ama wifi de internet olmazsa mobilden kullanıyor.


    Bu seçenek belki işinizi görebilir. Ancak dikkat edin "wifi bağlı" düşüncesiyle birşeyler indirmeye kalktığınızda siz farketmeden mobil veriden de indirmelerinizi yapabilir.

  • 2021 Seat Arona Style Plus sahibiyim. Fulllink ve Android Auto açık olarak geldi aracımda.


    Oneplus 5T ROOTLU Android 10 yüklü telefonumda güncel Android Auto 6.5.x sürümüyle denedim bugün. Android Auto benim telefonumda Ayarlar/Bluetooth ve cihaz bağlantıları/Android Auto kısmından çalışıyor.

    Telefonumda Android Auto yu açtım geliştirici seçeneklerini aktifleştirdim, bilinmeyen uygulamalara izin vedim.

    Telefonuma AAStream, CarStream, Fermata Auto ve Fermata Auto Control 4 uygulamayı yükledim ve bu uygulamaları cihazımda kullanabildim.

    Hatta hareket halinde denediğimde video oynatmaya devam etti. Yalnız hareket halinde klavye çalışmıyor, onu engelliyor sistem. "AA AIO Tweak" programı da kurulu telefonumda. Oradan hareketle ilgili yamayı tekrar deneyeceğim bakalım.


    AA Stream ile tüm uygulamalarımı görebildim otomobilimin ekranında. Youtube Vanced ile kullanayım dedim fakat siyah ekranda takıldı.

    CarStream de Youtube konusunda çok randımanlı sayılmaz. Arama yapmak sıkıntı olabiliyor. Sesli arama komutları bir şekilde kullanılabilir mi bilemedim. Örneğin araca "Spotify da Rihanna Diamonds şarkısını aç" diyip açtırabildiğimiz gibi "CarStream uygulamasında Rihanna Diamonds klibini aç" komutu versek açar mı deneyemedim Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor 

    İş görüyor mu görüyor. Yola çıkmadan listeyi hazırlamak lazım, o zaman daha iyi iş görür.

    Görüntü kalitesiyle ilgili ayarları bulamadım, çok fazla da kurcalayamadım.


    Ses kalitesi ücretsiz Spotify a göre bir tık düşük ama çok da üzmez yani.





  • Fermata Auo ile telefonumdaki video klipleri sorunsuz oynattım. Sadece ses ile görüntü senkronizasyonunda çok hafif bir fark var.

    Aracım hareket halindeyken de video oynatıyor. sanırım Root sayesinde oluyor bu da.

  • Ben android auto nün burada ki sürümünü ve AA Store'u sildim. Telefonu arabaya bağlayıp tekrar sökünce telefonun dokunmatigi sapıtıyor. Kapatıp açınca düzeliyordu . Normal android auto yu guncelledim play Store'da ki
  • Herkese iyi günler aracım skoda kodiaq android auto 6.3 ve carstream ile youtube videoları izleyebiliyorum aamirror plus ile ekranı yansitabiliyorum ancak netflixde ses geliyor ekrana alt yazılar görülebiliyor ancak görüntü akışı olmuyor diğer tvplusta ise ekrana görüntü yansıyor ancak ses gelmiyor araçtan telefona yüklü videolarda bir sıkıntı yok bunu aşabiliriz yolunu bulan var mı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tqtuk -- 7 Temmuz 2021; 20:47:23 >
  • AAStore'un yapımcısı bugün yeni yayınlanan Android Auto 6.6.6125 ile video oynatma/görüntü aktarma uygulamaların çalışıyor gözüktüğünü, eğer uygulamalar arabanızda gözükmezse 6.3.6113 nolu sürüme geri dönülmesi gerektiğini yazmış. Kendi telefonuma Android Auto 6.6.6125 nolu sürümü kurdum ve sorunsuz olarak çalışıyordu. Güncel sürümün kurulum linkini aşağıda paylaşıyorum.


    Android Auto 6.6.612524 (arm64-v8a).apk


    Android Auto 6.6.612523 (arm-v7a).apk


    Android Auto 6.6.612528 (x86_64).apk


    Android Auto 6.6.612527 (x86).apk




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 8 Temmuz 2021; 22:22:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarppy

    AAStore'un yapımcısı bugün yeni yayınlanan Android Auto 6.6.6125 ile video oynatma/görüntü aktarma uygulamaların çalışıyor gözüktüğünü, eğer uygulamalar arabanızda gözükmezse 6.3.6113 nolu sürüme geri dönülmesi gerektiğini yazmış. Kendi telefonuma Android Auto 6.6.6125 nolu sürümü kurdum ve sorunsuz olarak çalışıyordu. Güncel sürümün kurulum linkini aşağıda paylaşıyorum.


    Android Auto 6.6.612524 (arm64-v8a).apk


    Android Auto 6.6.612523 (arm-v7a).apk


    Android Auto 6.6.612528 (x86_64).apk


    Android Auto 6.6.612527 (x86).apk

    netflix ses geliyor görüntü yok acaba ayar vs varmı YouTube izleyebiliyorum aracım peugeot 508





  • Teşekkürler uzun zamandır bu konuda işe yarayacak bir uygulama arıyordum umarım işe yarar en yakın zamanda deneyeceğim
  • Merhabalar
    Netflixe web browserdan giriyorum sayfa açılıyor ama videoları izlemek istediğimde açmıyor.Bir de mirror uygulamasıni yüklüyor ama açtiginda siyah bir ekrandan başka bir şey açılmıyor.Yardimci olabilecek var mı?
  • Merhabalar. Cihazım mi note 10 Lite. Kabloyu takınca otomatik Android auto açılıyor aracımda. Bağlı değilken Android auto ayarlarına telefondan nasıl ulaşabilirim? Aslında yapmak istediğim YouTube vanced ve free YouTube music i araçta açabilmek. Tüm konuyu okumadan yazıyorum kusura bakmayın. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar AA Stream ve screen2auto ikisini de denedim önce telefonun ekranını gösteriyor ama herhangi bir uygulamaya girdiğimde sürekli siyah ekran gösteriyor ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilecek birisi var mi

  • memomur M kullanıcısına yanıt

    Telefonunuza AAStore uygulamasını kurup bu uygulama içerisinden CarStream'i indirerek YouTube'u kullanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla YouTube Vanced ve türevi uygulamalar doğrudan Android Auto içerisinde çalışmıyor ancak ekran yansıtma uygulamaları(AA Mirror, AA Stream, Screen2Auto) ile deneyebilirsiniz.

  • Netflix'te sorun yaşayan arkadaşlar, bilgisayarda Netflix izlerken bile ekran görüntüsü almaya engel getirdikleri için araca ekran yansıtırken yaşadığınız durumun normal olduğunu düşünüyorum. Bir çözüm yolu bulunursa konu üzerinden paylaşımını yapıp birbirimizi bilgilendiririz.


    @tqtuk @oguzmete @denyar

  • Teşekkür ederim cevap için.Benim sorunum sadece Netflix için geçerli değil aslında aastream ve screen2auto da yansıtma sorunu var bir türlü çözemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denyar

    Merhaba arkadaşlar AA Stream ve screen2auto ikisini de denedim önce telefonun ekranını gösteriyor ama herhangi bir uygulamaya girdiğimde sürekli siyah ekran gösteriyor ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilecek birisi var mi

    Bende de aynı şekilde Vanced vb birkaç uygulamaya girmeye çalıştığımda telefon ekranında "ekran kaydını başlat" uyarısı çıkıyor, şimdi başlat diyorum kilitlenip kalıyor bişey başlamıyor.

    Fermata Auto ile idare ediyorum şuan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: memomur

    Merhabalar. Cihazım mi note 10 Lite. Kabloyu takınca otomatik Android auto açılıyor aracımda. Bağlı değilken Android auto ayarlarına telefondan nasıl ulaşabilirim? Aslında yapmak istediğim YouTube vanced ve free YouTube music i araçta açabilmek. Tüm konuyu okumadan yazıyorum kusura bakmayın. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

    Telefonunuzda Ayarlar kısmında Bluetooth/Nfc vs nin olduğu menüye girerseniz muhtemelen Android Auto o menüdedir. Menüde arama kısmına yazarak da bulabilirsiniz.

    Android 10 ile bu şekilde sisteme gömülü olarak geliyor sanırım Android Auto, o yüzden uygulamalar kısmında bulamayabilirsiniz.

    Öncelikle Andorid Auto nun geliştirici seçeneklerini etkinleştirmelisiniz. Telefonda Android Auto ya girdiğinizde en altta sürüm kısmına tekrar tekrar dokunun, geliştirici seçenekleri açılacaktır.

    Sonra Android Auto ayarlarında sağ üst köşedeki noktalara tıklarsanız açılan menüde "geliştirici seçeneklerini görürsünüz. Burada "Bilinmeyen uygulamalar" ve "Hata ayıklama günlük kaydını zorunlu tut" u seçin.


    Fermata Auto ve Fermata Control

    Bu iki uygulamayı telefonunuza yükleyin. İnternette apk olarak bulabilirsiniz.

    Yükledikten sonra Android Auto uygulamanızdan "Başlatıcıyı özelleştirme" kısmında "Fermata Auto" ve "Fermata Control" ün yüklü ve işaretli olduğunu kontrol edin.

    Fermata Auto uygulaması hem telefonunuzun dahili hafızasındaki işaretlediğiniz klasörlere aracınızın ekranından erişim sağlıyor hem de reklamsız bir Youtube uygulamasıdır. Çok hızlı olmasa da iş görecek düzeyde.


    *bir püf noktası, video oynatırken ses-video uyumsuzluğu yaşayabilirsiniz. Fermata Auto uygulamasının ayarlar kısmında ses gecikme ayarı var.

    Fermata Auto ya girince sağ alt köşede 3 çizgiden "Menü" ye tıklayın, Setting i açın. Video Settings kısmından Audio yu seçin. "Audio Delay" seçeneğinden size uygun ses gecikme süresini ayarlayın. Muhtemelen 100-200 gibi bir ayar fazlasıyla yeterli olacaktır.


    Fermata Kontrol direkt çalışan bir uygulama değil fakat araç ünitenizde ekranın altında medya kontrol çubukları çıkmasını ve çalan şarkıları kontrol edebilmenizi sağlıyor.

    Bu uygulamalarla direksiyon kumandanız üzerinden de medyalarınızı kontrol edebiliyorsunuz.


    Simdilik işinizi görecektir bu uygulamalar diye tahmin ediyorum.





  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Çok kibarsınız. Sağolun zaman ayırıp ilgilenmissiniz. Yapacağım. 🙏
  • Arkadaşlar bende carstream,cartube,fermata vs. Gibi uygulamaları sorunsuz kurdum, araç ekranında gözüktü ama açmaya çalıştığımda "bu sürüş esnasında Yeni Bir mesaj gelmedi" gibi bi mesaj çıkıyordu. Android 11 ve android auto 6.5 var idi. Android auto 6.7 beta ile guncelleyince düzeldi şuan hepsi çalışıyor.

  • focus 2015 titanium da video oynatabilen varmı ben bir türlü beceremedim.fermata auto bir türlü listede çıkaramadım.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.