Şimdi Ara

Android çekilen verileri bir yerde depolama ve aktivitylerde kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Android java geliştirmeyi öğrenmeye başladım.

    Şimdi öyle bir şey yapmayı planlıyorum ki login ekranında bazı veri listelerini alıyorum elimde bir liste var. kişi logine bastıktan sonra bir listeleme aktivitisine gidecek buraya kadar tamam. Esas problem burda başlıuor benim için. Şimdi login aktivity'deki verileri ben bir yere koymak istiyorum ve diğer aktivitylerde ise tekrar veri çağırma isteği göndermeden o verilere bir yerden ulaşmak istiyorum. Bunu googlede nasıl arayacağımı bir türlü bulamadım bi el atsanız çok güzel olur çok basit bir örnek bile işimi görür ya da bunu bösteren bir kaynak adresi de olur.



  • Selam. Eger veri sayin 2 veya 3 tane ise sharedpreferences kullanabilirsin. Sayi daha fazla ise sqlite veya realm kullanmani oneririm. Kolay gelsin. . Google a realm veya sqlite yaz. Benim tavsiyem realmdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basicodemine kullanıcısına yanıt
    SharedPreferences sağlıklı olmaz neticede database den veri çekicem ilerleyen zamanlarda çok fazla içerik gelme ihtimali var. Berbat ingilizcem ile bir şekilde bir şeyler buldum Singleton bilmemne diye bir şey var. onu kullandım oldu. Ama bu Realm ve sqlite a da bakmam lazım merak ettim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.