Şimdi Ara

android'de ilginç senkronizasyon problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Samsung S5 telefonuma androidin marshmallow güncellemesi geldi ve yükledim. Kurulumu sorunsuz yaptım hatta ilk gördüğüm şey lollipopdan hızlı olmasıydı derken ilginç bir sorun olduğunu gördüm. Sorun şöyle;
    Gmail, Hotmail vs. kurulumunu yaptım, şirket mailide kullandığım için exchange mail kurulumunu da yaptım herşey çok güzel çalışıyor.. İşim nedeniyle çok fazla mail alan birisiyim, akşam neden mail gelmiyor acaba diye düşünürken mailde en son güncelleme saati öğle saatlerini gösteriyordu, aklınıza gelecek, şunu yaptın mı diyeceğiniz herşeyi değişik kombinasyonlarda yaptım fakat hesaplar kısmından senkronize oldu derken mail içine bakıyorsun hayır senkronizasyon olmamış görünüyor. Ertesi gün işe geldim ve mail yine sorunsuz çalışıyor derken sorunu anladım. Telefon sadece şarj cihazı takılıyken mailler geliyor gidiyor, şarjdan çıkardığım anda bir daha eşitlemiyor. Samsung müşteri ilişkilerini aradım sorunu anlattım hatta anlatırken karşımdaki sanki müşteri ben teknisyenim, okadar uğraşmışım ki artık müşteri temsilcisinden daha iyi konuştuğumun farkına vardım :)

    Güç tasarruf modunu, o moddaki ayarları aklınıza gelebilecek her türlü ayarları denedim, telefonu yeniden sıfırlayıp kurdum, IT departmanı ile görüştüm ki onlarda anlayamadı. Başka bir android telefona kurulum yaptım mailim çalışıyor fakat kendi telefonumda şarja takılı değilse maalesef mail eşitleme açık olduğu halde güncelleme yapmıyor. Soruna sebep ne olabilir acaba?







  • Çok garip bi sorun gerçekten umarım bir bilen çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bende tesadüfen keşfettim bu sorunu, uygulamalar için bildirim seçenekleri güç ayarı vs. gibi şeyler varmı diye onu da ayrı ayrı inceledim baya bir araştırma yaptım fakat benzer sorunla karşılaşmadım. Büyük ihtimalle benzer bir sorunu olan arkadaş mailinin çalışmadığını düşünüyordur, şarjdayken de bir deneyim demek kimsenin aklına gelmez :)
  • ayni sorin bende de mevcut. sadece sarja takiliyen mailler geliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.