Şimdi Ara

Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
7
Favori
15.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Altyazar kullanıcısına yanıt

    iOS 16'nın ilk sürümlerinin sorunlu olduğunu sağır sultan bile duydu. Duymadıysanız sizin ayıbınız. Yok okuduğunuzu anlayacak kapasitede değilseniz sizin için yukarıdan parça parça alıntı yaptım, önemli kısmını da işaretledim:


    "iOS 16'nın ilk sürümlerinin ne kadar sorunlu olduğu her yerde yazıldı uzun uzun... Aynı zamanlarda da iOS 16'nın ne kadar sorunlu ve hatalı bir işletim sistemi olduğu, Apple'ın yıllar sonra yaptığı en başarısız lansman olduğu şeklinde içerikler de paylaşılmaya başlanmıştı... İlk update bazı stabilite hatalarını giderdi ve iOS 16.1.1 şikayet ettiğim bütün sorunları çözdü."


    Ekleme:

    Örneğin ilk zamanlarda karşılaştığım buglardan biri:


    Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım

    Kaç tane "kararlı" işletim sistemi kilit ekranında bildirimleri göstermeyi unutuyor?

    İlk update'e kadar telefonum kendi kendine reset atıyordu, ortalama her gün bir kere.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 22 Kasım 2022; 23:39:53 >




  • Boşuna uğraşmayın bu forum artık bilgi paylaşma yeri değil hocam ana konuya gidip sadece kılıf ekran koruyucu muhabbeti yapın hatta o bile fazla. Gerçek hayattaki tanıdıklarınıza vs tecrübelerinizi bilgilerinizi iletip hata yapmalarını engelleyebilirsiniz ama buraya bilgi paylaşmaya gelmeyin boşuna insanlar mesajlarınızı okumuyor bile bir şeyler yazarken. Uzun lafın kısası burdaki insanlara bir şey anlatmaya çalışmak emeğinize yazık etmekten başka bir işe yaramaz sağlıcakla kalın.


    Bu arada çöpün bizzat kendisi macos'dur Windows değil, sayılı uygulamaları olmasaydı görürdüm o macoscuları. İyi akşamlar

  • Hani su çökmeye yuz tutmus binanin balkonunu süsleyen samsung mu )) isletim sisteminin temeli bozuk android ureticileri istedigi kadar cila atsinlar bir iOS olamaz.

    Gelistiriciler bile iOS platformuna özenerek uygulama gelistiriyor. İos app kalitesi ile android arasinda daglar kadar fark var.

    120hz olayina katiliyorum arkadasimin s22 ultrasi bile gerçek akiciligi veremiyordu. Androiddeki en buyuk problem smooth akiskan bir kullanim sunmamasi. Ve saatleri bile rezalet en amiral gemi saatleri bile 60 fps vermiyor. Apple watch ile kiyaslanamaz duzeyde.

    Ben anlik frame dususlere teklemelere karsi cok hassas ve canimi sikan biriyim. Cihaz dedigin yag gibi akmali. Bunlari hic bir android telefon karsilamiyor.

    Ekosistem olarak kimse apple in eline su dokemez.

    Su an iphone + airpods pro ve Apple Watch 8 üçlüsünü kullaniyorum bunu kullanan daha android kullanmaz.

    Konu sahibinin imaj olayina soyle aciklik getireyim hakli yanlari var masaya koymakla ilgi cekmesi acisindan.

    İs yerinde arkadasim kendine watch 5 pro aldi samsung ve bir kisi de ooo saat almissin bakalim inceleyelim diyeni gormedim. Ben de watch 8 aldim aldigimdan beri surekli adamda watch 8 var ya esprisi donuyor. İsten cikmamiza az bir sure kaldi mesai bitmek üzere cardakta arkadaşlar su Apple saatinden bak bakalim saat kacmis diye espri yapiyorlar surekli ))

    bu kadar saka espri bir yerden sonra bunaltiyor ben normal olarak kullaniyorum fakat insanlar gozunu ayiramiyor sen de rahatsiz oluyorsun bu durumdan. Acikcasi ben bunaliyorum.

    Kisacasi insanlar apple a baska bir gozle bakiyor. Ha gelipte bu cihaza bu markaya çöp diyen kesinlikle kedi ciger yapiyor. Bugun dunya kupasi mac oncesinde taraftarlari gosterdiler bi tane android kullanan yok, unluler is adamlari hepsi iphone kullaniyor. Yani bunlar salak android kullanan mi akilli.

    Gösteriş icin kullanan illaki vardir ama android kullananlar herkesi oyle saniyor. S22 ultra mesela bir iphone parasi ama alsan da insanlar o cihaza bakmiyor hatta elindek cihazin samsung oldugunu bile anlayacaklarini sanmiyorum. Anlasalar bile samsung iste yani daha ne olabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • aurosonic kullanıcısına yanıt

    Baştan sona katılıyorum bende düz kullanıcıyım ve androidin özgürlük dedikleri antin kuntin şeyleri ile işim yok ben kusursuz çalışan bir an bile kare atlaması olmaksızın yağ gibi akan ve bunu yıllarca muhafaza edebilen telefona telefon derim. En azından benim smartphone’dan beklentim budur. Audi’lerde kendine has bir sürüş keyfi vardır ya aynı o. Kaliteyi anlarım. Başkası için tam tersi olabilir özelleştirme seviyordur telefonun altından girip üstünden çıkmak istiyordur ona da birşey diyemem zevk ve tercih meselesi. Ama kusursuz çalışan mükemmele en yakın sistem iOS’tur. Burada kişiselleştirmeyi devre dışı bırakarak söylüyorum.

    iPhone x ve 14 pro max’in hız karşılaştırmasını gördüm YouTube’da hatta iOS 16 başlığında da paylaştım. Aralarında 5 yıllık bir donanım ve teknoloji farkı var, ve ikisi de hızlılar. X 14 pm’in öyle çok gerisinde falan değil az sayılabilecek bir fark var aralarında. Optimizasyon budur, yazılım budur. Android cephesindeki durumu anlatmaya hiç gerek yok zaten.

    ama insanlarda 14 pro alabilecek imkanları oluyor ama mühendislik harikası cihazın değerini bilmiyorlar android şöyle iyiydi buna geçtim böyle pişmanım diyorlar. Tekrar söylüyorum bazı insanlarda kalite algısı sıfır, anlamıyorlar. Replika 14 pro kaktırsalar bunlara oo iPhone’a radyo gelmiş bile diyebilirler. App store yerine play store görünce yadırgamayabilirler. Adam 14 pro almış beğenmiyor android diyor. S22 diyor seneye beş para etmeyecek, güncelleme aldıkça orayı burayı dağıtacak telefonu övüyor. Hayretler içerisindeyim.

    gösterişçilik kısmına gelirsek evet iPhone’un bir gösterişi var iş yerinde tek iPhone kullanan benim ve hiçbir zaman telefon muhabbeti yapmam ve telefonu asla gösterişçilik safsatasından dolayı almadım ama iPhone cidden çok dikkat çekiyor masaya koyunca bile mutlaka bir konusu açılıyor dediğiniz gibi sulu espriler havada uçuşuyor bu durumu hiç sevmediğim için çoğunlukla cebimde tutuyorum. Bir yerin fotoğrafı çekilecek olduğunda beni çağırıyorlar senin iPhone güzel çekiyor burayı çekip bana atsana diyorlar. Gerçekten hiç hoşuma gitmiyor ama böyle birşey var bunun sebebi iPhone’un kalitesi ve diğerlerinden farklı oluşu. Yoksa s21 kullanan arkadaşım da var onunki de güzel çekiyor mesela ama hiç adı bile anılmıyor.


    edit: imla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 23 Kasım 2022; 1:31:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadasimla magazaya gittik ikimiz de ayni gun telefon aldik. Ben de zaten suan xs kullaniyorum. Arkadas note 9 aldi ben xs aldim ciktik. Ben hala kullaniyorum ilk gunden beri 4 sene olmus daha format gormedi cihaz. Arkadas kasilmalardan sismelerden bunaldi yine ayni hataya duserek s22 ultra aldi.

    Su an 6s kullanan turkiye de yuzlerce insan var. 6s in rakibi sanirim galaxy s5 ya da s6 olmasi lazim. Kimde var bu cihazlar suan hepsi hurdada. Hadi kullan bakalim samsung s6 seni götürebiliyor mu? Daha guncelleme destegi yeni kesildi 6s e. Ben ios 16 aldim xs 17-18 alacagimida dusunuyorum note 9 kullanan arkadasa 2 senedir update gelmiyordu (guvenlik guncellemelerini saymiyorum) ana guncellemeden bahsediyorum.

    Ben de 2 ay once %79 kalan pili degistirdim yine eskisi gibi kullaniyorum. Sabah 6.30 da sarjdan cekiyorum eve 5 te geliyorum ve yuzde 60-70 kusur sarji oluyor. Telefonu telefon gibi kullaniyorum 7-24 elimde degil. Saat bagli airpods bagli. 6-8 saat ekran suresi aliyorum benim icin yeterli.

    Sen ozellestirme var diye telefon al romdan roma zipla, kernel degistir, telefonun icinden gec sistemi bir turlu oturturma sonra kurkcu dukkanina(stock rom) geri don. Hadi ondan da yine tatmin olma ulkeler arasi stock rom atmaya basla. Sonu gelmeyen zirvaliklar.


    Abim mesela muazzam android faniydi adama iphone 6 plus aldirdim zorla ilk ciktigi zaman. Ve apple adamin hayati oldu artik. 6 plustan 7 plus, xs max 512gb ve simdi 13 pro max 1 tb kullaniyor. 512 yetmedigi icin model yukseltmek zorunda kaldi. Taa 2014 te whatsaptan yazdigim mesaj duruyor adamda medyalar dahil her yeni telefon aldiginda eskisinden yenisine aktardi galeride binlerce fotograf dolu 2014 te cekilmis iphone 6 plus ile. Ve telefon gram sismiyor ve iddia ediyorum binlerce fotograf dolu android bir telefonla galeriye girdiginde galerinin belli bir sure kitlenecegini hatta eski fotolara dogru yukari kaydirdigin zaman tekleyecegini adim gibi biliyorum. Bu iphone da olmuyor iste.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Ee sen yine anlamamışsın yazdığımı... Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım 


    Mesela saat uygulaması örneği verdim ilk mesajda. Bu sabah ne oldu anlatayım.

    Alarmım 7:30'a kuruluydu. Kız arkadaşım 7:10'a kurmuş kendi alarmını. Onun alarmıyla ikimiz de uyandık. Gittim kedinin mamasını verdim, iki bardak kahve koydum, döndüm yatağa. Telefonu aldım elime, yatak odasındaki WiFi sistemden hafif bir müzik açtım. Sonra kitledim telefonu, tam kenara koyacakken kilit ekranında alarm mesajını gördüm. 7:30 diyor. Alarma ihtiyacım yok, uyanığım artık. Ama bugünkü alarmı iptal edemiyorum. Girdim saat uygulamasına, 7:30'da her gün çalan alarmı kapattım. Bu mesajı yazarken alarmı tekrar açmak aklıma gelmese, alarm yarın sabah çalmayacak. Android'de (ya da MIUI'de, hangisinin özelliği olduğunu bilmiyorum) bu özellik vardı. Alarm çalmadan önceki son 30 dakika "bu alarmı atla" diyebiliyordum.


    Bu benim hayatımı zorlaştıran bir hata mı? Evet.

    Bunu daha önce kullandığım Android telefon çözmüş müydü? Evet.

    Bana yok update desteği, yok 10 yıllık Android'in yavaşlıklarıyla gelme. Sen de yazdın. En iyi telefonu ben kullanıyorum! XS ne kadar hızlıymış, iPhone 7'ye update gelmiş-gelmemiş umrumda değil. Ben bu telefonun eksikliklerini yazıyorum. Anladın mı şimdi biraz?


    iOS 16'nın ilk sürümlerinde aldığım hatalardan birinin ekran görüntüsünü koydum yukarıya. Madem çok stabil, hiç takılmıyor, neden öyle bir hatayla karşılaştım?


    Başka bir kullanıcı Airpods ve Macbook ile kullandığı zaman karşılaştığı bağlantı hatalarını yazdı aynı konuya. Kusursuz bir ekosistemse neden bu hatalar var?


    Ya da oturduk burada, hepimiz yalan söylüyoruz. Buna mı inanıyorsun?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 23 Kasım 2022; 10:58:30 >




  • 1 aydır iphone 14 pro max kullanıyorum, 2 yıldır m1 macbook air kullanıcısıyım (hala müthiş bir cihaz)

    Pixel 7 pro ile arasında kalmıştım tek amacım iyi bir kameraya ulaşmaktı. Yurtdışı fiyatları yakın olduğundan ve pixeldeki işlemciye güvenmediğimden iphone olsun dedim.


    Handoff, süreklilik kamerası vs. çok rahat çok temiz uygulamalar kullanmaktan en keyif aldığım özellikler bunlar oldu.

    Pil ömrü kötü anlatılırdı bence çok iyi daha ne olsun

    Magsafe aksesuarlar çok iyi

    touch id çok iyi

    Her uygulamayı kaldırabiliyorsun buna çok şaşırdım. Rehberi, telefon uygulamasını kamerayı bile.

    Bunun dışında hiçbir özellikten, hızından vs. etkilenmedim şaşırmadım. Iphone kullanıcılarının bu telefonu dışarıya mükemmel, çok farklı eşsiz gibi anlatmasına şaşırdım.


    İlk geçiş yaptığımda geçiş yardımcısı ile samsungdan tüm verileri aktardım, sonrasında kameraya girerken uygulamalara girerken takılıyordu (telefon bildiğin 2 sn takılıyordu) araştırdım telefonu başka bir telefondan yükseltenlerde veya icloud yedeğiyle geçiş yapanlarda oluyormuş. Hard restart önerdiler yaptım takılmalar geçti (çok şükür) IOS Versiyondan dolayı yazılımda hatalar yavaşlıklar var deniyor update bekliyorum daha da akıcı olacağına eminim.



    Şunu anlamıyorum appstore da yanlışlıkla 1 harfi yanlış yazdıysam örneğin whaqsapp yazınca bana whatsapp ı öneremiyor bu nedir abi


    Androidde alıştığım sağdan soldan çekerek her ekranda geri gidemiyorum. Anca geri yazısı olanlarda soldan çekerek kabul ediyor Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım 

    En büyük sıkıntıyı telefon uygulamasında yaşıyorum. İstediğim ve alıştığım şey şu; arayacağım kişinin adı mehmet ise ben tuşlarla 634638 yazdığımda telefondaki mehmet adlı kişiye ve telefonunda 634638 içeren kişiye ulaşabiliyordum. Iphone da bunu yapamıyorum bir ayarı falan varsa ne olur söyleyin ben bulamadım. Ericcson a1018 den beri bu iş böyleydi, numerik olarak yazdığında hangi harflere denk geliyorsa telefon kişi önerirdi



    Şubat ayında eşime samsung z flip 3 almıştım şu an o telefon iphone 14 pro max den daha akıcı ve daha keyifli bir cihaz. Bir sorun var bu yazılımda umarım en kısa sürede çözerler.


    Ekleme: Telefonda oyun oynamıyordum ama artık oynuyorum. Apple arcade mükemmel gerçekten. TD tarzı strateji oyunları, bomberman Android'den iPhone 14 Pro'ya Geçişim ve Pişmanlıkarım falan yükledim aynı zamanda m1 macbook ile de oynayabildiğim için mükemmel bir artı oldu benim için.



    Konu sahibi arkadaş alarm olayını yazmış çok basit ve çok doğru bir örnek. Ben rehberden aramayı yazıyorum. Hayatımı zindan etti, eskiden birini aramak 1 saniyelik işti. Şimdi giriyorum adını yazıyorum aradığım kişi her seferinde ortalarda oluyor oradan buluyorum arıyorum falan çok yazık




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 23 Kasım 2022; 11:24:33 >




  • Hüzün Dram Keder kullanıcısına yanıt

    Telefon uygulaması benim de çok canımı sıkıyor! Eklemeyi unutmuşum ilk konuya. Yok mudur bunun bir çözümü?

  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

    Çok konuştuğum kişileri favorilere eklemek dışında bir çözüm bulamadım ben.

  • en son ios'u 3gs'de kullandım ve yaklaşık 12 yıldır android kullanıyordum. nexus, samsung, LG, huawei, oneplus kullandım. en son oneplus 10 pro'dan iphone 14 pro max'e geçiş yaptım.


    1 aydır çok zorlanıyorum telefonla. sorunlarıma çözüm ararken de DH'ye geldim ve az önce de bir başka başlığa yaşadığım bazı sorunları yazdım.


    -evet alarm saçmalığı gerçekten çok kötü. hayatı daha kolaylaştırabilecek özellik bunda yok.

    -T9 mantığıyla telefon çevirememe özelliği yakında bu telefonu sattıracak bana. kafayı yiyeceğim. şikayetçi olan arkadaşlara tavsiyem, rehberden yazmayın, uygulamaların en altındaki küçük ara tuşuna ismi yazmaya başlayın. bu genel olarak rehberden aramaya göre daha pratik. benim rehberimde 1200 kişi olduğu için aynı isimden seçenek çok olunca yine işe yaramıyor tabi, tam adı yazmak gerekiyor.

    -sağdan soldan çekememek de resmen telefonu satma sebebi olur.

    -ana ekrana çift tıklamayla ekran açma ve kapama özelliği yok

    -ana ekranda oneplusta ekranın herhangi bir noktasından aşağı doğru kaydırma hareketi yaptığımda bildirim çubuğu iniyordu. bu telefondaysa koca telefonun en üst köşesine uzanmak zorundasın.

    -bildirim paneli kesinlikle kullanışsız. bildirimleri belli bir süreden sonra gizlemek doğru bir özellik değil, sürekli bildirimleri görmem gerekiyor ve bunu her uygulamaya ayrı ayrı kalıcı tut yapmak da kullanışlı değil. kalıcı bildirime ayarladığım bazı uygulamalar da zaten niyeyse bir süre sonra aşağı atıyor.

    -bildirimler üzerinde cevaplama, okundu işaretle, beğen/retweetle gibi ilgili uygulamayla alakalı kullanışlı kestirmeler bildirimlerde yok. kilit ekranında da yok ekran açıkken gelen bildirimde de yok. mesaj geldi diyelim ekran açıkken, bunu okundu yapmak için tıklamak ve geri çıkmak gerekiyor.

    -fotoğraflar uygulaması rezalet! albümlere ayırmak zor ve albüme tek tek taşıdığın fotoğraflar film rulosunda kalmaya devam ediyor. ultra ultra saçmalık!

    -google drive'dan fotoğraflara dosya aktarmak inanılmaz zahmetli.

    -geniş klasör olayı yok. oneplus'ta klasör boyutlarını daha büyük yapabiliyorsun ve tek tıkla o uygulamaya girebiliyorsun.

    -ana ekranı düzenlemek zor, ekranda boşluk kalınca otomatik orayı doldurmuyor uygulamar. tek tek diğer sayfalardan geri taşıyorsun uygulamaları.

    -widget'lar yetersiz.

    -oneplus 10 pro'nun neredeyse aynı ekran boyutunu inanılmaz zarif tasarımla incecik ve küçücük hissiyatıyla vermesi. bu telefona kılıf takınca tam bir takoz oluyor.

    -kutusundan kılıfı ve ekran koruyucusu gelmemesi.


    şuan aklıma gelmeyen ve zamanla da göreceğim birçok olumsuzluk illaki vardır. tabi ki olumlu da birçok özelliği var ancak bu kadar zahmetli, kullanışsız eksi yönlerinden sonra telefonu artık elime alasım gelmiyor.


    android'i samsung'dan ibaret görenlerin anlamaması normal. ki kendileri samsung kullanmamışlardır bile. ve neredeyse herkes, apple ürünlerinin ilgi görmesine hak vermiş ve niyeyse hepsi de bundan rahatsızlığını belirtmiş. bence tam tersi, bu kadar kullanışsız bir sistemi savunmalarının tek sebebi apple ürünlerinin türk halkının ilgisini çekmesi.





  • Vyl kullanıcısına yanıt

    Alarm konusunda bir update. Health uygulaması ile bağlantılı çalışan uyku alarmlarını kullanmaya başladım. Bu alarmlarda "alarmı atla" seçeneği var. En azından sabah alarmdan önce kalkarsam bir alarm atlayabiliyorum.


    Kullanım ile ilgili şöyle bir düşüncem var. Windows'tan MacOS'e geçen arkadaşlarıma her zaman "bunu Windows gibi kullanmaya çalışırsan pişman olursun" tavsiyesi verirdim. iOS'e geçince de değişikliklere o şekilde yaklaşmaya çalıştım. Geri hareketi özlediğim bir özellik örneğin fakat Android'den alıştığımız bir özellik. Her şeyin aynı şekilde çalışmasının anlamı yok bence. Fakat bazı konular, örneğin fotoğraflar uygulamasının yetersizliği, ya da T9 aramanın olmaması, Apple gibi bir marka bunu daha iyi yapabilmeliydi dedirtiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 26 Kasım 2022; 11:13:2 >
  • keşke "windows çöp" kısmını en başa koysaydın, boşuna hepsini okumazdım.

  • Samsung note 5 kullandım altı yıl. İki ay önce İphone 13e geçtim. Kesinlikle benim antika note 5 daha pratik. Android 7 olduğu halde her işimi görüyor ve muazzam kamerası vardı. Sadece batarya zayıfladığı için değiştirmeye karar verdim. İosu çözmek çok zaman alıyor ve hiç pratik değil. Normal bir kullanıcı olarak çok bir üstünlüğünü görmedim. Belki uzun vadede güncelleme alıp daha stabil kalıyordur. Ancak asla 26-27bin edecek telefon değil. Uzatmak istemiyorum ama klavye rezalet. Kısa msj veya whatsaptan gelen bildirim seslerini bile telefonu sessize almadan KISA yoldan almak yok. Evet alınır ama abartmaya gerek yok ve gereğinden fazla pahalı. Eğer gerçekten işimi görsün pratik olsun diyorsanız s22 ultra çok daha mantıklı. İmaj için ya da diğer apple ürünleri ile birlikte kullanılacaksa iphone alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • road warrior kullanıcısına yanıt
    gerçekten merak ettiğim hiç mi kasmıyor?Yok yağ gibi akıyor zerre bug ,takılma uygulamalarda çökme , takılma yapmadığını söylüyor kullananlar.Zira ben android cihazların hiç kasmadığını takılmadığını söyleyemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

    Hocam muhakkak takılıyor sonuçta 2016dan beri kullandım. Son zamanlar takılmalar arttı. Oyun oynarken sıkıntı yaratır yoğun kullanımda ısınıyor ama bunlar bana göre normal. Iphone 6s te ilk günkü gibi değildir. Ama demek istediğim samsung s ve note serileri gerçekten güzel telefon. Fanatik İphone kullanıcıları tarafından bu kadar yerden yere vurulması haksızlık bence. Ve iphone kötü değil fakat asla fiyat performans ürünü de değil. 50binler verdikten sonra insanların sıkıntısız bir şekilde her ihtiyacını karşılaması da gerek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • road warrior kullanıcısına yanıt
    son serileri nasıl işte bunu merak ediyorum objektif olarak mükemmel sıfır takılma diyebilecek biri varsa memnun olurum.

    benim görüşüm iPhone lar yazılım ve donanım eksiklikleri olan cihazlardır.Zaten ios da android kadar gelişmeye başladığından beridir benzer sorunlar duyuyoruz.Kullanım kolaylığı yoktur.İlk iPhone kullanan alışana da android in genişliği zor gelir ayrı mesele.

    Zaten iPhone al 5 sene arkana bakma görüşüne de katılmıyorum.Elimizde yedek telefon vestel Venüs 5580 var eşim oyun oynuyor canına okuyor.2017 de aldım batarya değiştirdim halen taş gibi.Aynı dönemde çıkan iPhone 7 alan 3 arkadaşımın birinin orta tuş kaydı bozuldu birinin anakart gitti diğeri de kamerasına toz kaçmış.

    etrafımda aynı performansı olmasa da bozulmadan bugüne gelmiş temel ihtiyaçlarına cevap verip kullanan bir sürü android kullanıcısı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 26 Kasım 2022; 14:8:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.