Şimdi Ara

Android'e Xperia Keyboard (Türkçe F Klavye) Yükleme - Xperia Keyboard for any Android

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonda güzel bir klavye kullanmak ve özellikle de Türkçe F klavye kullanmak istiyorsanız Xperia Keyboard tam size göre olacaktır.

    Google Play Store'da bir tane Türkçe F klavye uygulaması mevcut ama maalesef herhangi bir özelliğinden bahsetmek mümkün değil.

    Neden Xperia Keyboard? diye soracak olursanız, internette biraz araştırma yaptığınızda en iyi klavye uygulaması diye anıldığını görürsünüz.

    Şimdi öncelikle telefonunuzda daha önce Xperia Keyboard yüklemesi yaptıysanız onu kaldırmanız gerekiyor. Bunun için şu linkteki uygulamayı kullanabilirsiniz:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.uninstaller&hl=tr

    Ardından şu aşağıdaki linkten 7.2.A.0.32 sürümünü indirin, ben Huawei G8'e yükledim ve sorunsuz çalışıyor. Bu arada xda-forumda bunu yayınlayanın yener90 isimli üye olduğunu görüyor ve Türk olduğunu düşünerek Allah razı olsun diyorum :)

    http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-sony-xperia-keyboard-phones-t3346736
     Android'e Xperia Keyboard (Türkçe F Klavye) Yükleme - Xperia Keyboard for any Android


    Buradan uygulamayı indirin. Bir önceki verdiğim linkteki program ile daha önce yüklediğiniz Xperia Keyboard varsa kaldırın.

    Daha sonra bu uygulamayı yükleyin ve (ne olur ne olmaz) telefonu yeniden başlatın. Dil ve Giriş ayarlarından Uluslararası Xperia Klavye'yi seçtikten sonra istediğiniz dili yükleyin. Yanılmıyorsam Xperia Klavye seçili olmazsa dil yüklemiyor. Yüklüyor yazıyor ama ilerlemiyor.

    Xperia Klavye konforu başka, bir müddet kullanınca bunu anlayacaksınız. Ayrıca hiçbir yerde olmayan Türkçe F klavye de mevcut.

    Sonuçları da bu başlığa yazın ki başkalarına da yardımımız olsun.

    Ayrıca aynı linkte V2 yayınlandığını da yeni gördüm, onu da yükleyince bilgi vereceğim.


    Herhangi bir sebeple klavyeyi yükleyemeyen ve ya hata alan olursa eski versiyonları denemek işin şu başlığı incelesin lütfen:
    http://forum.donanimhaber.com/m_116253450//tm.htm#116253450







  • Arkadaşlar V2'yi indirdim ve gördüm ki ZIP dosyası, yani Recovery moda girip oradan yüklemek için kullanabilirsiniz. O şekilde yüklemediğim için fazla bilgi veremeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.