Şimdi Ara

Android geliştirenlere garip bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android telefonların cidden beni yorduğunu düşünüyorum. Uzun süre bakınca gün boyu toparlanamıyorum. Kodu bilgisayardan da yazsak telefonla haşır neşir olmak zorundayız. Bununla ilgili sorun yaşayan çözümü önerisi olan var mı ? Sırf şu telefonun gözümü başımı ağırtmasından dolayı başlamadan bırakmayı düşünüyorum napmalıyım



  • valla ben nefret ediyorum cep telefonu kullanmaktan.. üzerinde silinemeyen app'lar olan ve bu app'ları hergün(!) güncelleme alan bir platform. ne alışveriş ne mobil bankacılık hiç yapmadım, yapmam da. kredi kartımı falan ölsem girmem cepten. geri planda çalışan ve kapatılamayan Google servisleri virüs gibi, ne yaptıkları belli değil. Wi-fi açsan pil bitiyor, Gprs/3G/4.5G açsan hop hop gene pil bitiyor, sadece sesli görüşme, sms ve birkaç not tutma amaçlı kullanıyorum yıllarıdır. Hiç kimse doğru düzgün app yazamıyor, state kaybediyor, çöküyor. Resmi Google Messenger app var, yeni sms var diyor, bakıyorum yok, resmen kayboldu gelen bir sms, öyle takılı kaldı home ekranda yeni sms var alerti, kapatıp açtım gene düzelmedi, düşün bunu yapan Google. Android Studio kastırmaktan da bıktım, süper bilgisayar almak lazım o zıkkımı delirmeden çalıştırmak için. Soruna tam cevap değil, içimi döktüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Genymotion falan bunun icin degil mi? Biz android telefonumuz bile olmadan yapmistik eskiden, sonra bir arkadasin telefonunu odunc alip denemistik ozellikleri.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyfi84

    valla ben nefret ediyorum cep telefonu kullanmaktan.. üzerinde silinemeyen app'lar olan ve bu app'ları hergün(!) güncelleme alan bir platform. ne alışveriş ne mobil bankacılık hiç yapmadım, yapmam da. kredi kartımı falan ölsem girmem cepten. geri planda çalışan ve kapatılamayan Google servisleri virüs gibi, ne yaptıkları belli değil. Wi-fi açsan pil bitiyor, Gprs/3G/4.5G açsan hop hop gene pil bitiyor, sadece sesli görüşme, sms ve birkaç not tutma amaçlı kullanıyorum yıllarıdır. Hiç kimse doğru düzgün app yazamıyor, state kaybediyor, çöküyor. Resmi Google Messenger app var, yeni sms var diyor, bakıyorum yok, resmen kayboldu gelen bir sms, öyle takılı kaldı home ekranda yeni sms var alerti, kapatıp açtım gene düzelmedi, düşün bunu yapan Google. Android Studio kastırmaktan da bıktım, süper bilgisayar almak lazım o zıkkımı delirmeden çalıştırmak için. Soruna tam cevap değil, içimi döktüm.
    Olsun hocam bir daha nefret ettim ben de iyi oldu. Çok sarmadı zaten android teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.