Şimdi Ara

Android için Fark Bul Oyunu - Made in Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Android için Fark Bul Oyunu - Made in Türkiye


    Gün geçmiyor ki Android için yeni bir oyun yeni bir uygulama çıkmasın. Hergün Google Play Store'a onlarca yeni uygulama ve oyun ekleniyor. Bu yeni oyunlardan biri de Fark Bul Oyunu. Öncelikle bu oyundan biraz bahsedecek olursak; Oyunun sloganı çok güzel olmuş, Herkes bakabilir ama herkes göremez. Bu çok doğru bir yaklaşım olmuş. Bir resme herkes bakabilir ama resimdeki ayrıntıları herkes göremez. O zaman eğlenceli ve zorlu zaman geçirmek mi istiyorsunuz? Beyninizin sınırlarını zorlamak mı istiyorunuz? İşte bu oyun tam size göre. 7 den 70 e her yaş türüne uygun bu oyunda kolaydan zora doğru iki resim arasındaki farkları bulmanız isteniyor. Puanlamanızla, aile fertlerine, arkadaşlarınıza meydan okuyun. Herkes bakabilir ama herkes göremez !!.

     Android için Fark Bul Oyunu - Made in Türkiye


    Peki biz bu oyunu neden tanıtıyoruz. Bu oyun bir Türk kullanıcısı arkadaşımıza aittir. Kendisi Android uygulamaları ve oyunları konusunda yaptığı ilk çalışmadır. DonanımHaber Forumu üyeleri olarak bizler bu arkadaşımıza destek vererek ileriye dönük uygulama veya oyun yapmasında en büyük desteği sağlamış olacağız. Peki biz nasıl destek olacağız diye soracak olursanız, Oyunu indirmenizi oynamanızı oyun hakkında fikirlerinizi sunmanızı istiyoruz. Olumsuz yorumlarınızı lütfen yıkıcı yönde değil yapıcı yönde yapalım ki daha yolun başında olan bu arkadaşımıza hatalarını düzeltmede yardımcı olalım. Yıkıcı yönde yapacağımız yorumlar bu gibi konularda atılım yapan diğer arkadaşlara da emsal teşkil edecek ve onlarda bunun yüzünden birşeyler yapmak istemeyecekler. Android Markette Türkçe uygulama ve oyunların artmasını istiyorsak önce kendi geliştiricilerimize destek verelim, Yabancı geliştiricilerden Türkçe çeviri yapmalarını beklemeyelim.

     Android için Fark Bul Oyunu - Made in Türkiye


    Şimdi Android işletim sistemli telefon yada tablet sahibi arkadaşlar bu uygulamayı indirerek arkadaşımıza destek olmaya başlayalım. Vereceğiniz her 5 yıldız hem bu arkadaşımıza güç ve güven verecek, hemde başka geliştirici arkadaşlara da güç ve güven verecek. Unutmayınki bu oyun ücretsizdir. Yani siz bu oyunu indirmekle yorum yapmakla yada yıldız vermenizle bu arkadaş hiçbir maddi kazanç elde etmeyecek. Oyun çok büyük değil 2.4 MB boyutunda olup ilk sürümüdür. Bu yüzden ufak tefek hataları bildirirseniz hem daha çabuk düzeltmiş olur hemde en çok indirilen oyunlar arasında bir Türk oyunu daha olmuş olur.

    Android için Fark Bul Oyunu - Google Play Store İndirme Linki:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigboss.farkbul

    Ayrıca Telefonunuzun Google Play Store uygulamasına girerek arama kısmına Fark Bul yazarsanız oyunumuzu telefonunuz üzerinden de indirebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siirlerefendisi -- 18 Ocak 2014; 18:46:05 >







  • Deniyelim.......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi olmuş elinize sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık
  • Oyun guzel denedim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederiz belki yabancıların yaptığı kadar gelişmiş olmayabilir ancak bunu yapan arkadaşımızın daha ilk oyunu olduğu için böyle genç insanlara başında vereceğimiz desteklerle ilerde daha iyilerini yapmasını sağlamış olacağız hem bu arkadaşımızın hemde böyle çok yorum geldiği zaman diğer genç arkadaşlarımızın bu tip konularda atılım yapmalarını sağlamış olacağız

    neden bir candy crush subway surfers yada angry bird tarzı bir oyunda Türkler yapmasın inşallah bu ve bu gibi genç arkadaşlarımızdan böyle tüm dünyada ses getirecek oyunlarda bekliyoruz
  • Ellerinize saglik basarili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5yi bulamadım iyi mi :D

    insan bulamayınca daha keyifli :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.