Şimdi Ara

Android -Ios arasında kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar bayadır uğramıyordum

    iphone 6s ve Android arasında çok kararsız kaldım marka takıntısımı bilmiyorum ama gönlüm iphone 'a kayıyor

    önceki telefonlarım s4 ,mi5 bu iki telefonda beni gerçekten üzdü

    s4 kamera rezaletti kronik sorunları vardı hiç anlatmıyorum bile mi5 ise içinde aldıgım zamanın en iyi işlemcisi (sd 820veya 21 olması lazım) olmasina rağmen ara ara kanser edicek şekilde takılıyordu ortalama vericek olursam 3 günde bir falan anlık bi takılma değil 10 15 sn süren takılmalar android kullananlar iyi bilir artı ekranda bir parmak boğumu ebatlarında lacivert leke oluşmuştu öyle çok varlıklı insanlar değiliz hiçbirimiz mi 5 genel olarak tatmin ediyordu malesef suya düştu..

    telefondan Beklentilerim
    Iyi fotograf çeksin
    stabil olsun yazi yazarken klavye donmayı versin a.

    telefon 2 3 işlemi ayni anda yaparken son100 metreyi koşan beygirler gibi yazin gta5 +render yapan pc gibi sesler cıkarmasin alevtopuna dönmesin

    uygulama acilis süreleride çok önemli onda kafam allak bullak android geç acıyor optimize olmadiği için ios desen whatsapp a her girdiginde 3sn de baglaniyor

    neyse kısaca küçük ebatlarda tuğla gibi olmayan bir telefon istiyorum stabil ve özgür olması lazim piyasada öyle bir cihaz yok malesef tavsiyelerinizi bekliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Samsung Galaxy S4 çıktığı dönem iyi bir kamera sahipti, eski bir telefon. Kullanan arkadaş ve yakınlarım var fakat hiçbirisi Türkiye modelini kullanmıyor hepsi Snapdragon olan modelini kullanıyor ona göre yorum yaptım.



    Xiaomi Mi5, hala iyi bir donanıma sahip. Yaptığı takılmalar vs. Şu an nedenini bilmem biraz zor. Sadece kasa yapısı kaliteli değildi cam kasaydı yanlış hatırlamıyorsam. Ekrandaki leke içinde yorum yapmam zor kronik olarak öyle bir şey yok sanırım.



    Gelelim asıl soruya. Android mi IOs mi aslında bununla ilgili uzun bir yazı yazabilirim daha iyi karşılaştırma imkanı bulursunuz. Akşama doğru buraya atarım yazımı.



    Öncelikle telefondan beklentileriniz sizi ios için yakın gösteriyor. Fiyat aralığınız nedir bir de onu öğrenebilirsek iyi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei P10, Samsung Galaxy S7 işlerini gayet düzgün yapan başarılı cihazlar.

    Bi göz atın derim
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam öncelikle paylaşicağınız yazıyi sabirsizlikla bekliyorum



    telefon da bi üst sınır yada alt sınır koymadım sonuçta çok zengin insanlar değiliz kafamda apple tarafinda 6s ten yükseği yok zaten ihtiyacımda yok hatta ön kamerası 1.5mp olmasa 6 ya bile razıyım beni 2 sene rahat 1 senede süründürmeden götürmesi lazım genel olarak 2000 tl civarı 200 300 yukarı oynar dediğim gibi 200 300 ekstradan vermek sıkar biraz ama 3 sene kullancagin cihaz için değer telefoncu arkadasım var ikinci el 6s 32 gb 2000 cıvarında alıyor üstüne kar koymadan bana satabilicek durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef yazıyı tam olarak hazırlayamadım, bayram vs. derken yorucu geçiyor günler. Ama yine de kafanızda birkaç fikir oluşturacak bir yazı yazdım.

    Yazıya ulaşmak için Hangisi tercih etmelisiniz? Android mi, iOS mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.