Şimdi Ara

Android Projem ile İlgili Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Şuanda Android için ufak bir proje üzerinde çalışıyorum fakat ilk projem olması ve mobil platformlarda oyunlara pek hakim olmamamdan dolayı yaptığım projenin ne kadar güzel ne kadar kötü olduğunu kestiremiyorum. Eğer 1-2DK'nızı ayırırsanız çok sevinirim.

    Öncelikle oyunda 2 Mod bulunmaktadır. 1.si ilk resimde gördüğünüz Sonsuz Mod. 2.si Normal ve Çöl olmak üzere Levellar. Hedefim küp ve çöl olmak üzere en az 20-30'ar bölüm tasarlamak. Şuanda çöl bölümlerinin optimizasyonunda sorun yaşasamda çözeceğime inanıyorum yakında :)
    Size sorum şu, evet oyunun tarzı özgün değil fakat sizce oyun nasıl gözüküyor, siz olsanız bir şans verir miydiniz? Neler eklenmeli veya neler çıkartılmalı, bu tarz bir oyundan ne beklersiniz grafik mi yoksa güzel,zorlayıcı bölüm tasarımları mı? 3 resimde bunu anlamak zor ama sizde bıraktığı izlenimleri öğrenirsem çok sevinirim.

    Kalp kırmayacak şekilde tüm kötü yorumlara açığım bende bu doğrultuda oyunun gidişatını değiştirebilirim. Kesinlikle bir reklam amacım yoktur. Şimdiden teşekkürler :)


    Android Projem ile İlgili Görüşleriniz

    Android Projem ile İlgili Görüşleriniz

    Android Projem ile İlgili Görüşleriniz







  • 2. resimde gayet güzel gözüküyor bence tek sıkıntısı dediğiniz gibi çok fazla böyle oyun var ama şahsi fikrimce ok tuşları png resim tarzı olursa daha hoş olabilir gibi duruyor böyle sanki piksellenme varmış gibi geldi bana nedense. Ayrıca sorduğunuz soruya da gelirsek bence grafik kalitesinden çok oynanabilirlik ve boyut önemli. Öyle oyunlar var ki açmak için 2 saat bekliyorsun hevesin kalmıyor ama sizin oyunda zaten öyle bir sıkıntınız olmaz gibi. Oyununuzda başarılar umarım playde yakın zamanda görürüz
  • mertcb kullanıcısına yanıt
    Yapıcı yorum için çok teşekkürler :) Tuşları tamamen bile kaldırabilirim şuanda bende test ediyorum, haklısınız kalitede bir düşüklük var not aldım olmadı png de ayarlayabilirim. 2. resimdeki ortam güzel durduğu kadar maalesef benim beceriksizliğimden kaynaklı sorunlu ve oynanışı çok ham. Bir türlü optimize edemediğim için kısa süreliğine rafa kaldırdım o bölümleri. Grafik yerine daha çok zorlayıcı, eğlenceli ve reflex gerektiren levellar yapmaya çalışıyorum. İlk projem olmasından kaynaklı çok hatalarım var baya bir karışık gittim, umarım en azından belli bir kalitenin üstünde yapabilirim. İnşallah sorun olmazsa 1 aya yayınlamayı planlıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.