Şimdi Ara

Android.social.phonebook sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dünden beri kendiliğinden arama yapacağım zaman ve rehbere gireceğim zaman hata veriyor.

    üzgünüz kayıtlar uygulaması(com.sonyericsson.android.socialphonebook işlemi)beklenmedik biçimde durdu.lütfen yeniden deneyin. uyarısı cıkıyor.kapatıp açıyorum yine aynı.



  • bende de aynı problem bugun oldu. acil yardım
  • belki durum farklıdır sizler de ama ben kendi telefonumda sorunun kaynağını buldum. Whatsapp kuruluyken bende rehbere erişemiyorum. Whatsapp'ı kaldırınca düzeliyor.. İlginç bi durum
  • Aynısı oldu usta yaa kişileri yedekleyip fabrika ayarlarına dönmeyi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben denedim ayarlarını sıfırladm olmadı.Benim de bugün oldu.hala geçmedi deli oldum ya.Telefonu kapatıp tekrar açıyorum olmuyo bide ilk açılınca telefon saati ve tarihi 10yıl önceye gidiyor kendim düzeltiyorum.normalde otomatik seçili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrika ayarlarına dönmek bi fayda sağlamıyor. ben sorunla karşılaştıktan sonra fabrika ayarlarına geri döndüm. Ancak whatsapp uygulamasını kurup açtığımda veya facebookta oturum açtığımda (telefonda) rehbere erişemedim. Aynı hatayı aldım. whatsapp ı kaldırdım ve facebook oturumunu kapattım. Şuan sorunu aşmış durumdayım. Tabiki kalıcı bir çözüm değil bu. Yarın sony'nin çağrı merkeziyle iletişime geçecem. sağlıklı bir bilgi alırsam paylaşırım tekrardan.
  • Bugun ben aradim sony servisine hic faydali bilgi alamadim.birsey bilmiyorlar ya.isin garp tarafi telefon pc ye de baglanmiyor artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhnckmk

    fabrika ayarlarına dönmek bi fayda sağlamıyor. ben sorunla karşılaştıktan sonra fabrika ayarlarına geri döndüm. Ancak whatsapp uygulamasını kurup açtığımda veya facebookta oturum açtığımda (telefonda) rehbere erişemedim. Aynı hatayı aldım. whatsapp ı kaldırdım ve facebook oturumunu kapattım. Şuan sorunu aşmış durumdayım. Tabiki kalıcı bir çözüm değil bu. Yarın sony'nin çağrı merkeziyle iletişime geçecem. sağlıklı bir bilgi alırsam paylaşırım tekrardan.


    aynen kardeşim bende yaptım senın dediğin gibi düzeldi.facebook a baglanınca skıntı yok ama whatsaap ı tekrar yukleyınce aynı sorun oluyor.whatsap 'ın guncellemesı gelmısdı dun yüklemıstm yukledıkden sonra boyle oldu yenı guncellemesı telefonda sıkıntı yaratıyor.çözümü ne sımdı bunun kararsız kaldım :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_1905_1905 -- 9 Mayıs 2014; 2:25:41 >




  • Haklısınız beyler sıfırladım yine olmadı.

    Sıfırladıkta hemen sonra açtım sorun çıkmadı fakat whatsapp yükledikten sonra sorun çıkarmaya devam etti.

    Şuan whatsapp sildim normale döndü. Telefonu satıcam artık öyle sinir oldum yani bu saçma iştir arkadaş.
  • Sony servisine aradım şimdi. Whatsap ile sıkıntı var suan da cihazlarımizda diyor. Kaldırın ddi. Ben kendi isteğime göre uygulamaları kullanamicaksmm ne yapayım böyle telefonu ya.Whatsap la görüşün diyor. Nasıl görüşelim müşteri hizmetlerimi var türkiyede. Sıkıntı ya bak böyle saçmalık görmedimm ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu durumdan iyice sıkılmaya başladım.Ciddi şekilde zor oluyor. Numara bile yazamıyorumg rehber erişimi de yok.başka şekilde düzelme yolu yokmu.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar.Yada bilgi sahibi olanlar.böyle nereye kadar devam edecek ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇÖZDÜM! İngilizce sitelerde araştırdım. " uninstall all your GOOGLE PLUS and GOOGLE PLAY SERVICES" Google plus'ı kullanmıyordum, yoktu, play kalmış , onuda sildim. Normale döndü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crimean

    ÇÖZDÜM! İngilizce sitelerde araştırdım. " uninstall all your GOOGLE PLUS and GOOGLE PLAY SERVICES" Google plus'ı kullanmıyordum, yoktu, play kalmış , onuda sildim. Normale döndü.

    Nasıl yani daha detaylı olarak anlatır misin neyi kaldırmamz gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle, uygulamalar kısmında "Google plus" ve "Google Play" uygulamalarını kaldırın diye yazıyordu. Bende "Google Play" vardı, uygulamayı kaldırdım, kontroll etmeden açıp kapattım. Düzeldi! bende bu kadar basit düzelmesine şaşırdım. Bir deneyin. Benim telefon Xperia Sola, hala ilk android yüklü, güncellemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crimean

    Şöyle, uygulamalar kısmında "Google plus" ve "Google Play" uygulamalarını kaldırın diye yazıyordu. Bende "Google Play" vardı, uygulamayı kaldırdım, kontroll etmeden açıp kapattım. Düzeldi! bende bu kadar basit düzelmesine şaşırdım. Bir deneyin. Benim telefon Xperia Sola, hala ilk android yüklü, güncellemedim.

    Bende yok ya. Google play store var onu zaten izin vermiyor. Store ile ilgili bi kaç tane daha lar onları da izin vermiyor.uygulamalar tümüne girince baktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru Google Play store silinmiyor. Aşağıda resimlerini yükledim. " Google play services" tam adı. Bu ikisi yoksa başka google hizmetleri var mı? google genelde kendi programlarını eklemeye meraklıdır, güncelleme vs adı altında ekliyor. Özellikle silmemişsen olmaları lazım.
     Android.social.phonebook sorunu Android.social.phonebook sorunu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crimean

    Doğru Google Play store silinmiyor. Aşağıda resimlerini yükledim. " Google play services" tam adı. Bu ikisi yoksa başka google hizmetleri var mı? google genelde kendi programlarını eklemeye meraklıdır, güncelleme vs adı altında ekliyor. Özellikle silmemişsen olmaları lazım.
     Android.social.phonebook sorunu Android.social.phonebook sorunu

    Bende google play hizmetleri var. Google + zaten kalkmıyor. Hizmetler de kaldırma var ama o güncellemeler için yardımcı oluyor.sıkıntı yaratır bu kaldırınca.tabi doğru yoldaysam :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben kaldırınca sorun çözüldü :) Sonucu merak ettim, sizin telefonda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crimean

    Ben kaldırınca sorun çözüldü :) Sonucu merak ettim, sizin telefonda

    Bu arada google play hizmetlerini kaldırdım. düzeliyo evet ama telefon google play e bağlı olan programları çalıştırmadi hata veriyor.İlla ki indirmelisin diye önüme bildiri geliyor. Benim cihaz da xperia u 2,3,7 yüklü bende de :-/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediği yoldan çözüldü arkadaşlar uygulamalarda bi sıkıntı çıkmıyo sanki.

    Ayarlar >uygulamalar >uygulamaları yönet

    Tümü sekmesinden yaptım ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.