Şimdi Ara

Android Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar son çıkan android oyunları kasmadan oynayabileceğim ve maksimum 800 Tl gibi bi fiyata alacağım sıfır veya 2.el android cihaz arıyorum.
    Xperia Play i çok beğendim fakat fiyatı yüksek ve fazla kullanıcısı olmadığı için yorum alamadım.O yüzden ona bi yorum getiremicem fakat youtubedan izlediğim videolarda Call Of Duty 6'yı online oynayanı gördüm ve telefon o anda ilgimi çekti fakat dediğim gibi yorum göremediğim için bişey diyemiyorum.

    Sizlerden şu noktada yardım istiyorum.Bi kaç telefon arasında kararsız kaldım.

    Google Nexus One
    HTC Desire
    Xperia X10

    bu telefonlar son çıkan oyunları kaldırabilecek bi güce sahip mi yoksa orta seviye mi ? Önerebileceğiniz bi telefon var mı ?
    Yardımlarınızı bekliyorum...



  • Bu telefonların 3'ünün de gpu'su adreno 200.Yani günümüzde geride kalmış bir gpu.Xperia Play hakkında fazla bilgim yok ama Neo,Arc,Ray,Play bunların donanımları hep aynı zaten.Vatanda indirim olunca Neo 800 lira civarına düşüyor.Oradan Neo alabilirsiniz donanımı çift çekirdeklileri bir kenara bırakırsak gayet iyi sayılır.
  • sony ericson un ozellikleri ney peki son oyunlari calistirabilecek bi yapiya sahip midir ? ayricaalsam ne kadar kullanabilirim ?
  • yazdıkların eski telefonlar.

    oyun için xperia Play alabilirsin.

    gerek yok diyosan Neo.
  • @aboxzux'un da dediği gibi vatan bilgisayar ve teknosa bu aralar sık sık indirim yapıyor. eğer bu indirimleri takip edersen xperia neo ve optimus black gibi android işletim sistemli smartphone'lara bir göz atmanı tavsiye ederim. neo'nun fiyatı 850, optimus black'in fiyatı 800 liraya kadar düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.