Şimdi Ara

Android Tv Uygulama Kaldırma Sorunu ? Philips 50pus7304

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • philips android tv var. 50pus7304. uygulama yüklüyorum. ana menüde görünmüyor bazıları. misal kesintisiz tv uygulaması. sideload luncher uygulamasnda görüyorum kullanabiliyorum. buraya kadar sorun yok.

    fakat bu dediğim uygulamayı tv den kaldıramıyorum. tv nin kendi uygulamalar alanında olmadığı için kaldırda yok. sideload luncher uygulamasında ok a uzun basıncada bişey olmuyor. nasıl kaldırabilriz. bu şekilde kaldıramadığım bir kaç uygulama var.


    bir konuda bi arkadaş philips 65pus modeli için şunları yazmış


    Programı kurmuş olsak ta Android TV kendi store'undan indirilen programları kurulu olsa bile ana ekranda göstermiyor. Bunun için de imdadımıza Sideload Launcher programı yetişiyor. Playstore'dan bu programı indiriyoruz. Ana ekranda göremediğimiz uygulamaları bu programa girer girmez görüyor, çalıştırabiliyor ya da üzerindeyken OK tuşuna uzun basarak kaldırma işlemini gerçekleştirebiliyoruz.''''


    bu konuda bilgisi olan varmı. bu uygulamaları nasıl kaldırırız???








  • Uygulamaları yönet sekmesini en aşağılara baktınız mı
  • uygulamaları yönet diye bi sekme yok benim tv de. uygulamalar sekmesinde girince yüklü uygulamalar menusunde ikonları var ordan hem giriş yapılıyor uygulamaya hemde ok tuşuna uzun basınca favorilere ekle taşı uygulamayı kaldır gibi seçenekler geliyor. işte uygulamalar menusunde gözükmeyen uygulamaları sideload luncer içinden görebiliyorum. ama akaldırma olayı yok orda

  • Merhabalar @kesoka

    bu tv bendede var 50PUS7304/62 ve Play Storeden TV marketinde görünüyor "X-plore File Manager" i kurdum ve bu program ile sonradan APK olarak kurduğun tüm programları istediğin gibi kaldırabilirsin.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir, saygılar..

  • evet işe yaradı artık kaldırabiliyorum. ayrıca çokda güzel bir uygulamaymış. kullandığım diğer dosya yöneticilerini kaldırdım :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.