Şimdi Ara

Ani Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekran kartına baya yük düşen oyunlarda ani donma sorunu yaşıyorum. Ve araştırdığım kadarıyla diğer sorunu yaşayanlarda 1-2 saniye içinde tekrar düzeliyor fakat bende donuyor ve bir daha düzelmiyor. Isı artışı sorunum da yok. Sadece ctrl+alt+del çalışıyor ve ne oradan ne de "win+d" tuşuyla masaüstüne dönemiyorum ve bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Oyunda test ettiğim fps değeri ortalama 60. Benim için sıkıntı olan donması değil 10 saniye de beklerim fakat her seferinde oyunu yeniden başlatmak zorunda kalmak kötü, oyunları kayıt edemiyorum bu şekilde.

    Ekran kartı modelim gigabyte amd r7 360

    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.



  • bu durumda yalnızca ekran kartından şüphelenme. bunu harddiskte yapar , dosyaları bozulmuş bi frameworkte yapar. format atarak işe başla. mümkünse farklı bi işletim sistemi kur. tüm parçaları tek tek denemen gerekecek. yolun uzun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oKsyqeN

    bu durumda yalnızca ekran kartından şüphelenme. bunu harddiskte yapar , dosyaları bozulmuş bi frameworkte yapar. format atarak işe başla. mümkünse farklı bi işletim sistemi kur. tüm parçaları tek tek denemen gerekecek. yolun uzun.

    windowsu 1-2 aylık periyotlarla sıfırlıyorum. Net framework'u da onunla birlikte tekrar indiriyorum her seferinde. Hard diskim zaten 1 haftalık. Ondan önceki hard diskimde de aynı sorun vardı. Monitörüm eski tip bir monitör. dönüştürücü ile monitöre bağlıyorum. Ondan olabilir mi bilmiyorum. Onun haricindeki tüm donanımlar sıfır halde takılı. Aklınıza gelen başka bir şey olursa paylaşın lütfen.
  • Diski defalarca biçimlendirmek, disk sağlığı için iyi değil haberiniz olsun. Konuya dönünce PSU'nuz eskimiş olabilir mi? Ramlerinizi Memtest yapabilir misiniz? Bios'u güncellemeyi unutmayın. Her şeyden önce overclock varsa overclocksuz deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

    Diski defalarca biçimlendirmek, disk sağlığı için iyi değil haberiniz olsun. Konuya dönünce PSU'nuz eskimiş olabilir mi? Ramlerinizi Memtest yapabilir misiniz? Bios'u güncellemeyi unutmayın. Her şeyden önce overclock varsa overclocksuz deneyin.

    vx-500 psu'm var. 1 yıl falan olmuştur alalı. Eski değil fakat yetersiz kaldığında da böyle bir sıkıntı olabilir mi? fx8300 işlemci, r7360 ekran kartım var. Standardın haricinde pek donanımım da yok hesapladığımda fazlasıyla yetiyordu 500watt psu. Memtesti yapacağım. Bios'um güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.