Şimdi Ara

Ani Windows 10 güncellemeleri kullanıcıların tepkisini çekiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Placeholder nerede kaldı ey Windows.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bu konuda pek bir bilgim yok azıcık bilgisayar konusunda teknoloji özürlüyüm.Çileden çıkmama engel olamadı bir süre.Windows 10 kurulu bende de ve aylık değişen periyotlarda kendini 30 dk kadar güncellemeye alıyor meret.Bu 30 dk güncelleme işlemini 5 ayda iki kez kadar yaptı.Hadi sorun değil yapsın beklerim ama benim sıkıntım bilgisayarın güncelleme işlemi bitip açıldığında yüklü olan ders dvd lerimi açmıyor olması.Dvdlerim lisanslı olduklarından dolayı bilgisayarın kendi playerı ile çalışmıyor.Dvd kurulum yapmak gerekiyor.Kurulumun pleyerı ile çalışıyor.Pc ye takıp çıkarmakla uğraşmamak için öncesinde bilgisayarıma kopyaladığım dvdler 30 dk güncellemeden sonra açılmadı özetle.Öncesinde yine açmadı programı yeniden kurdum ve dvd satıcısına uzun bir ıd yollayıp lisans almakla uğraştım tekrar.İkincisinde de aynı sorunla karşılaştım.Güncelleme olunca dvdleri açmak için lisans gönderilmesini bekledim yine.Dvd kurulum silinince mecburen dvd yi çalıştırmak için tekrar kurup lisans almam gerekiyor.Sorun şu ki 2 yıl kadar dvd satıcısı teknik destek vermekte.2 yılın sonunda dvdlerim silindiğinde veya pc ye format attığım takdirde tekrar lisans alıp çalıştıramam çünkü teknik destek süresi bitiyor.Ve dvdleri satın almam gerekiyor 2 yılın sonunda silinirse bir şey olursa işte cart curt.Şimdi alabildim süre var daha.Ama sürekli de her güncelleştirmeden sonra bu işlerle uğraşmak yorucu oluyor.Mail at da mesajı görür mü de lisansı kısa sürede yollar mı derdine düş vs. derken vallahi yoruldum.Dersten geri bırakması da cabası.Ben bu 30 dk lık güncellemelerden nasıl kurtulurum? Windows uptade yi devre dışı bıraktım araştıra araştıra öğrendim.Merak ettiğim ise bu işi mi görür mü?





  • Oyun oynarken sormadan etmeden kendi başına güncelleme yapmaya başladı. Ping yüzünden oyundan düştüm. Peki güzel kardeşim sormadan yapıyorsun bunu anladık oyun ortasında neden yapıyorsun? Peki ben turnuvada falansam ne olacak halim? Adamlar eşkiya gibi resmen. İstediğimiz zaman yaparız sana mı soracağız der gibiler. Bilgisayar benim değil mi birader ister yaparım ister yapmam. Sistemin parasını verdik mi verdik ne her şeye burnunu sokuyorsun. Alternatif de yok ki geçelim.

  • Win 10 yükseltmeden önce Allah'tan biraz hakkında okuyup bilgi sahibi olmuştum. Bu yüzden ilk ayarım update olmuştu. Allah'a şükür ne zaman update yapsa, o akşamınan bilgisayarı kapattığımda bana güncelleştirdim kuruyum da öyle kapa seçeneği sunuyor. Bende eyvallah sen daha iyisin bilirsin yiğen seçeneğini seçiyorum. Sıfır sıkıntı.

    Açık konuşmak gerekirse Win 10 ne kadar iyi olursa olsun sandığımdan çok daha yüksek bir kullanıcı deneyimi istiyor. Günümüzde milletin mobil platformlarla yatıp kaktığı düşünülürse bizim gibi yıllanmış Windows kurtlarını zor günler bekliyor gibi.

    Hayır densiz bi de kalkmış Androidi övüyor. Töbe yarabbim. Mumla ararsınız diyeceğim ama günümüz nesli çok afadersiniz marka ve model bağımlısı olduğundan pek içeriği önemsemiyor zaten. Andro olsunda varsın ne olursa olsun.

    Gül gibi Os'nin elbette dikenleri de olur. Tutmasını bilicen, bilmiyorsanda, acıdığında -bu ne ya böyle gül olmaz olsun, demeyeceksin. Giideceksin aşkı sevdayı başka çiçeklerde arayacaksın.




  • Arkadaş zaten bulunduğum yerde fiber altyapı neyin yok devamlı bir update çabası var çözemedim. Bir işletim sistemi neden bir ay içinde 3 defa update yapar ki? pc yi açmaya çekiniyorum artık. Online oyun hayatımı bitirecek neredeyse bunun updateleri. Sürekli bir lag sürekli bir ping. Durduramıyorsun da update yapmasını. Keşke şu DX12 Windows 7 de olsaydı, hiç bulaşmazdım şu windows 10 denen şeye.

  • Windows 10 a yeni geçtim sürekli güncelleme indiriyor yahu oyun indiremiyorum. İnternet hızı da düşük yeni sistem topladık bş halta yaramadı. Arkadaşlar sizce windows 8.1 e geçmem mantıklı mı?
  • Macbook a geçtim kafa rahat
  • Ayarlardan Windows update altında güncelleştirmelerin ne zaman denetlenip ne zaman kurulacağına, yeniden başlatma zamanlarından yeniden başlatma uyarısına. ve son olarak bir 35 gün kadar güncelleştirme erteleme seçenekleri bulunmakta.

    Windows sıfır kurulumsa yapacak bir şey yok. Fakat en son 1703 güncelleştirmesinden sonra çok nadir güncelleştirme almaya başladı.
  • Linuxta apt-get update ile güncellemenin zamanını kendiniz belirleyebiliyorsunuz ve aynı zamanda bilgisayarı yeniden başlatmadan devam edebiliyorsunuz. Windows 10'un bazen saatler süren güncellemeleri ise bıktırıyor.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.