Şimdi Ara

Anımasyon yapmak için hangı programlar gereklıdırar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben arkadaşlarla kendı aramızda bir film çekeceğiz elimizde amatör bi kameramız var fılmlerın arasında anımasyon felan ekleyeceğiz ve görüntüleri iyileştirmek için ve muzık felan eklemek için program arayasındayız lutfen bize yardım edin anımasyon programları muzık eklemek için programlar felan bulmak istiyoruz(Muzığımızı kendımız yapacağız ,fşilmlerde olan kucuk ses efeklerı ieklemek istiyoruz) ACİL YARDIM EDİN!!!!!!!!



  • ne filmiymiş bu az bi açıkla da yardım edelim hayırlı bir şeyse...
  • dostum film derken daha 13 yaşındayız oyle kendı aramızda aksıyonlu bir film çekeceğiz
  • Kullanacağınız video edit yazılımının transform araçları ve efekt paketleri bu derece bir animasyon düzeyi için yeterli olur diye düşünüyorum. Söz gelimi premiere, ulead, final cut, edius vb
  • Profesyonel olarak After Effects, onun dışında sadece ses falan ekleyecekseniz ulead video studio iyidir..
  • Tam çözüm olarak lightworks öneririm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony vegasa da bakın derim.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever Kıng -- 21 Kasım 2013; 15:15:48 >
  • Arkadaşlar ben giriyorum indirmelere ama hep bir sorunla karşılaşıyorum programlar üyelik falan istiyo, bi de yabancı dil olduğu için çoğu şey anlaşılmıyor yardımcı olurmusunuz, filmimiz aksiyonlu mesela silahlı aksiyonlar var fakat silahtan kurşun çıkmasını animasyon programı sayesinde sağlamak istiyorum. bu konuda yardım edermisiniz
  • Animasyon derken, çizgi film türü birşey yapacaksanız CrazyTalk Animator'ü, video montaj benzeri bir çalışma için de Corel VideoStudio'yu öneririm ikisi de kullanıcı dosta ama ücretli yazılımlardır. Her ikisinin de kullanımını burada bulabilirsinizhttp://www.egiticininegitimi.net/2011/09/11/%E2%80%9Ccizgi-film%E2%80%9D-uretiyoruz-crazytalk-animator/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunebu -- 2 Aralık 2013; 21:35:02 >
  • Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim, biz videoya montaj yapacağız. Bi de birşey sorcaktım, benim bilgisayarda adobe download assistant diye bir program var, indirmek için birsürü programlar var diyoki ''muhteşem filmler yapmak için eksiksiz çözüm,Adobe Premiere Elements 12'' diyo ve program türkçe, fakat indirmek için hesap açmak gerekiyomuş sizce güvenli midir ve program nasıldır?
  • Adobe meşhur Photoshop'un üreticisidir ve tabi ki güvenlidir. O konuda sorun olmaz.
  • Forever Kıng kullanıcısına yanıt
    - Adobe Premiere Pro ile video montajı yapabilirsin ister amatör ister profesyonel işlerine çözüm olacaktır.Ek olarak bu programın kendine ait ek paketleri var bunları edinerek videolarına hızlı bir şekilde düzenleyebilirsin.

    - VFX yani "Görsel efektler" eklemek istiyorsan After Effects yada daha basit olan Combustion edinmelisin. Bu programların arayüzünü öğrenmek adına türkçe kullanmamanı tavsiye ederim. Sebebi ise Video derslerin ve tutorial videolarının ingilizce arayüzde anlatılması.

    Kolay gelsin
  • ben 10'lu yaşlardayken nero'nun programı vardı onu kullanırdım gayet iyiydi şimdi nasıldır bilmiyorum ama bu programlardan hiç anlamayan birisi için çok kullanışlıdır, üstelik Türkçe.
    Eğer ki profesyonel programlardan anlıyorsanız, animasyonlar için after effects'i kullanın derim, sonra da premiere pro ile müzikleri ekler ve render alarak filminizi tamamlayabilirsiniz.
    İsterseniz teknik bilgilerde yardımcı da olabilirim.
  • Peki arkadaşlar mesela normal bir görüntü çektik, örnek veriyorum: araba duruyor, onu gidiyormuş gibi gözükmesini sağlamak istiyoruz, başka örnek: silahımızın ucundan kıvılcım ateş gibi birşey çıkmış gibi gözükmesini sağlamak istiyoruz. bunları bu söylediğiniz programlarla yapmak mümkün mü? ayrıca cevaplar için herkese teşekkür ederim
  • arkadaşlar ben adobe'ye üye olucam üye olursam herhangi bir sorun yaşamam değil mi?
  • arkadaşlar şimdi kesin bir cevap istiyorum:
    adobe premiere pro mu?
    lıghtworks mü?
    sony vegas mı?
    after effects mi?

    bunlardan birini bilgisayarcıdan yükletcem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Forever Kıng

    arkadaşlar şimdi kesin bir cevap istiyorum:
    adobe premiere pro mu?
    lıghtworks mü?
    sony vegas mı?
    after effects mi?

    bunlardan birini bilgisayarcıdan yükletcem

    Kişisel tercihim Adobe After Effects olur ama kullanması zordur, videoyu istediğin hale getirmen için önce programı öğrenmen gerekir.

    Benim sana tavsiyem, yukarıda adı yazan programlarla ilgili internetten eğitim videoları, dersler bulup izlemen. Hangisinin kullanımı sana daha kolay gelir ve çabuk çözeceğine inanırsan bence git onu yüklet.
  • yazdıklarından daha yolun çok başında olduğun belli.

    ilk önçe o silah efectleri adam gibi yapmak için en azından after bilmen lazım ki kolay değildir.
    int de videoları var . güçlü bir pc ye ihitiyacın var .

    sadece filmi cekip montaj ve müzik ve ses koyacaksan sony vegas hepsini karşılar.
  • arkadaşlar ben internetten çok izledim en iyi after effect gibi görünüyor ama biraz zor. yolun başındayım ama film konusunda bilgiliyim sadece program eksikliğim var , movie makerden birkaç film yaptım güzel oldu ama inandırıcı olmadı. bu yüzden daha gelişmiş program istiyorum, bilgisayarım da güçlü 4 gb rami var yeter herhalde. peki after effect türkçe midir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.