Şimdi Ara

[Anime tanıtım]-Shigatsu wa Kimi no Uso (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maybe4you

    Sensei çok yavaş izliyorsunuz. Ben bu animeyi bir oturuşta bitirmiştim. Övünülecek bir şey değil elbette ama bu anime dram ve müzik türü ile öne çıkıyor. Daha ilk bölümlerde olsan da bir şeyler fark etmişsindir. Bölüm analizi yapılacak kadar derin bir anime değil yani. Ama yine de her anime severin izlemesi gereken efsanevi animelerden olduğunu düşünüyorum. Tamamen kişisel düşüncem.
    İyi seyirler.
    Yavaş izleyince daha iyi analizi yapılıyor şahsen.Algılar belli bir süreden sonra kapanıyor,izleme moduna geçiyorsun
  • Bölüm 05 & 06:
    Serideki ilk 3 bölüümün anlatımına geri dönen bir bölüm oldu açıkçası. Hani katılır mısınız bilmiyorum, ben bu seriyi konusunu bile okumadığım halde en baştan yanlış beklentilerle mi izlemeye başladım onu da bilmiyorum ama seri bir Anime'de en antipati hissettiğim şeyi yapıyor ve o serideki bütün olayları ana karakter üzerinden kurgulamaya çalışıyor. Seride yer yer su yüzüne çıkan dramatik bir subplot var, onun da farkındayım ama bu güldürmeyen espriler ve konuyu zaten başka yöne çeken sahnelerle o kadar sık kesiliyor ki bir noktadan sonra serinin travma geçirmekte olan bir gencin dramı'ndan çok onu elde etmek isteyen iki zorba kızın günlük hayatları'na dönüyor. Tsubaki'nin Arima'nın evine koltuk fırlattığı sahnede Anime'nin benim için inandırıcılığı YouTube'deki chopper fight videosu seviyesine inmişti bile. Bölümü kapatmak için Arima'yı çekemeyen ve onu geçmek isteyen bir rival'ı olduğuna ilişkin bir sahneyle kapattılar da ne alaka, bu çocuk zaten piyanistliğe ara vermiş olsa da odası zaten kupalarla dolu, küçük yaşında bile yeteneğini zaten ispatlamış, sen bu satten sonra neyin derdinsesin be kezban diye düşünmeden edemedim.

    İnsanların elbette bu seriyi yüksek puanlı görünce eşe dosta dayayıp önerme isteği duymalarını da bir noktada anlayabiliyorum. Neticede bu gözler Kimi Ga Nozomu Eien, School Days yada Elfen Lied gibi çöplerin bile puanlamalı listelerde ilk 5'e girrdiği zamanları da gördü. Bu anlamda beni daha fazla şaşırtabilecek bir yapım değil. Öte yandan A1'in bile gerek teknik gerekse anlatım yönünden bu seriden çok daha iyi yapımları varken dikensiz gül bahçesi gibi önerilmesini anlamıyorum. Seri Anime film yada KDrama filan olsa eminim bu kadar rahatsız olmazdım ama bu Anime cidden 22 bölümü kaldıracak ne çapa ne derinliğe sahip değil gibi geliyor bana.




  • Bu animeyi seven arkadaşlara Kimi no Suizou wo Tabetai'yi izlemelerini öneririm. Büyük ihtimal bu anime filmi de beğeneceksiniz.
  • Sangatsu no lion, clannad, angel beats gibi slice of life, okul, romantik konulu animeler izlememe rağmen bu animeye başlamayı bir türlü düşünmüyorum. Sıkılacağımı düşünüyorum. Garip bir suni duygusallık hissettiğim animelerden uzak duruyorum, sanırım bu ano hanayı izledikten sonra olmaya başladı.
  • uchiha69 kullanıcısına yanıt
    Ano hana da evet öyle bir suni duygusallık mevcut. Ama bu animede ben o hisse kapılmadım. Drama, klâsik müzik sevenlerin mest olacağı bir anime bu. Bir de klasik müzik dışında anime içinde kullanılan müzikler olarak bu kalitede olan başka anime bulmak cidden zor. Bu müzikleri tek sezonluk bir animede uğraşıp da yapmak büyük başarı. 13 bölümü tek ost ile bitiren animeleri gördükten sonra farkını anlıyorsunuz zaten. Eksikleri illa ki var ama artı yönleri cidden çok iyi ve bunlara tutunabilirseniz zaten severek izleyip bitirirsiniz. Ama tutunamadığınızda da bu muymuş bu kadar övülen anime deme ihtimaliniz yüksek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Temmuz 2020; 23:18:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başladığım bir anime şuan 7.bölümdeyim genel itibari ile konusu standart ama güzel. Ailenin baskısının çocukları ne denli etkilediğini bizzat görüyoruz ve hissediyoruz. Sırf kendi istiyo ve klasik müziği seviyor diye öz oğluna çocukluğu zehir eden bir anne. Anime müzikleri gayet güzel klasik müzik seven birisiyseniz sırf müzikleri için bile izlenebilir. Genel olarak animeyi beğendiğimi söyleyebilirim bakalım ilerleyen bölümlerde bu fikrim değişebilir.


    edit: bugün animeyi bitirdim . Tek kelimeyle çok güzel. Kimi sonu başından belli demiş ben farklı bir son bekliyodum. İlk 7 bölümü izlediyseniz animeyi hızlıca bitirmek istiyosunuz ben yavaş yavaş tat alarak bitirmek istedim. Tekrar söylüyorum anime seslendirmesi, çizimleri, konusu ve müzikleriyle ÇOK GÜZEL.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 21 Haziran 2021; 0:8:17 >
  • Bu animenin hangi bölüm olduğunu bilmediğim bir bölümünü sadece bir animatör yapmış Aynı animatör AOT'nin S4 P2 opening'ini de yapmış.

    Edit: Takashi Kojima



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 18 Ocak 2022; 0:51:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.