Şimdi Ara

ANKA Futbol Makinası (FIFA 18 Pro Club)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun kurucu olmadığın halde, elini pas isteme tuşundan çekemiyorsan,
    Yanındaki arkadaşın boş kaleye atmak için beklerken sağ analogla saçmalayıp attığın tesadüfi gol için seni kutlamamızı bekliyorsan,
    Maç takımın için kötü giderken kontrolünü kaybedip, santradan itibaren rakip takımın 11 oyuncusunu, yedeklerini ve malzemecisini çalımlayacakmış gibi zırvalamaya başlama eğilimin yüksekse,
    "Kimsenin hatası için depar mepar atma, enerjin tükeniyor, daha gol atman lazım" diye omzundan sana fısıldayan küçük, görünmez ve bencil arkadaşını dinlemeye meğilli isen,

    Yazının gerisini okuma. Sana göre değiliz. Ancak böyle biri değilsen; alttaki satırlara davetlisin:

    Merhaba. Ben FIFA Pro Club'ı ilk çıktığı yıldan beri oynayan, dünya sıralamalarına bir ortasaha oyuncusu olarak girmiş olan, bu takımın kaptanı, teknik direktörü, 8 numarası, oyun lideriyim. Sadece bir futbol takımı değil, bir futbol makinası için yetenekli, iyi kalpli, ahlaklı ve ait olduğu bütüne sadık parçalara ihtiyacımız var. -Eğer katılmak istiyorsan- Lütfen aşağıdaki oyun topluluğu kurallarımızı oku, oyun sistemimizi incele ve bana ulaş.

    VE KURALLAR;

    - İnsanlara ve tüm değerlere saygı kesin şartımızdır.

    - Siyaset ve fanatizm istemiyoruz. Tek koşulumuz bu güzel vatana, insanlarına, ay-yıldızlı bayrağına ve değerlerine sadakat. Bunun haricinde hangi fikirden olduğunuz, hangi takımı tuttuğunuz bizi ilgilendirmiyor. Burası, insanların sanal ortamda biraz eğlenip rahatlamak için katıldıkları, "oyun dünyasında" birşeyler başarmanın keyfini yaşamak üzere bir araya geldikleri bir oyun ve oyun topluluğu, fazlası değil. Bu yüzden ideolojik tartışmaları geride bırakamayacaksanız lütfen gelmeyin.

    - Galiz küfür ve dedikodu yasaktır. ANKA ve oyuncularını ilgilendirmediği sürece genel sohbetlerde başka oyuncuların ve guildlerin arkasından söz söylenmesini istemiyoruz. Mümkün olduğu kadar oyunseveri dost olarak biriktirmek hedefimiz. Kısır çekişmelerle, sahte tavırlarla, gereksiz rekabetlerle ilgilenmiyoruz. Takım olarak oyunda hangi noktada olursak olalım, hangi turnuvaya katılırsak katılalım, yalnızca kendimizle yarışacağız.

    - Maç günlerine, antrenman maçlarına ve belirlenen kurallara uyum ve sadakat talep ediyor olacağımızın bilinmesini isteriz.

    - Oyun topluluğumuzun; içerisinde çeşitli oyunlara dair sohbet ve FIFA Serisi Pro Club'a ait özel alanlar bulabileceğiniz kendine ait bir discord sunucusu bulunmaktadır. Oyuncularımızın Discord sunucumuza kayıt olması gerekmektedir. Sunucumuzdaki yazılı ve (özellikle) sesli chat, temel iletişim kanallarımızdır. Maçlarda sesli iletişim zorunludur. Katılımınızın ardından discord sunucumuz hakkında bilgilendirileceksiniz.

    - Başlarda sisteme uyum sağlayamazsanız yollarımızın ayrılması, zaman zaman performansa göre yedek kalma, zaman zaman eleştirilme, zaman zaman saha görseli üzerinde uzun taktik toplantılar ve antrenman maçları bizim sistemimizin bir parçası. Bunu bilerek gelin lütfen.

    VE SİSTEM;

    Oyun sistemimiz ile ilgili, dizilişten bağımsız detaylar verelim:

    - Kesinlikle 8 numara takımıyız. Birinin şapkadan çıkaracağı tavşanlara bakan, varyete veya şov takımı değiliz. Oyun kurucumuz 8 numaramız, yani benim.

    - Pas, pas ve pas. Kısa paslarla, sakin, gerektiğinde geriye ve yana da 2-3 kez oynayıp oyunu açan, fırsat bulunca da dikine oynayan bir oyun istiyoruz. Kanatların iyi kullanıldığı, mevki karmaşası olmayan bir yapı.

    - Ortasahanın ortasında 2 player'dan daha fazla (8 numara ve 6 numara pozisyonları) oyuncu olmayacaktır. gerektiği koşullarda 2 player + 1 bot'a dönebiliriz.

    - Üstteki maddeye ithafen, dolayısıyla; topla sürekli oynayabilmek için habire ortasahaya gelerek top paylaşımını zorlaştıran ve gereksiz düğümlenmeye sebep olan değil, topla yay çevresinde buluşmayı hedefleyen, kanatlara deplase olan, ikinci bir forvet gibi oynayan, net, arkasındaki 8 ve 6 numaralarla iyi anlaşan, skorer, gole dönük bir 10 numara istiyoruz.

    - Sırf çabuk olabilmek için bit kadar oluşturulmuş forvetler istemiyoruz. Top saklayabilen, kafa vurabilen santraforlar arıyoruz.

    - Kaleci ve Stoper konusunda titiziz. Elbette takım arkadaşımıza sabır gösteririz, hem de zevkle; lakin burası futbol okulu değil, mevki denemeleri ile diğer oyuncuların mağduriyeti söz konusu değil.

    - Kanatlara çalım serbestimiz, adam geçme çabası için töleransımız var; ANCAK sahanın doğru yerinde ve doğru zamanda olmak şartıyla!

    Evet, anlattık da anlattık. Takımımız oturduktan sonra sahada otomatikleşme dönemimiz ve sonrasında da katılmayı planladığımız turnuvalarda bizimle olmak istersen, "ben burayı sevdim yahu" diyorsan; bana buradan veya aynı isimle Origin'den ulaşabilirsin. Herkese şimdiden keyili FIFA 18 günleri diliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 24 Eylül 2017; 21:51:27 >







  • VE Siz hangi platformda oynuyorsunuz?
  • PC Platformundayız.
  • FVPA Türkiye liginde oynamayı planlıyor musunuz?
  • Önce takımı kurmalı ve belirli bir oyun kalitesine ulaşmalıyız. Geldiğimiz seviyeye göre turnuvalara iştirak edebiliriz.
  • 8 numarada 8 numara sayende 8 numaradan soğuduk sağol..
  • Katılım için başvurular almaya devam ediyoruz, takım için oyuncularla temaslar sürüyor. Şu anda net şekilde tüm mevkilerde alım devam ediyor.

    Tekrar örnekle ifade edeyim; ortasahada diğer oyunculara yapışıp bizi düğümlemeyecek, karmaşa yaratmayacak, yay çevresini iyi oynayan, Alex, Talisca tarzı skorer 10 numara arıyoruz, Diego'lar Oğuzhan'lar gelmesin :)

    Ayrıca kanat oyuncuları için beceri hareketlerine ve beceri hareketleri yapma isteğine hakim olmak da aradığımız bir diğer özellik :)

    Oyun sistemimiz de şu şekilde:

    ANKA Futbol Makinası (FIFA 18 Pro Club)

    NOT: Lütfen buradan pm atmayın, Origin'den ulaşabilirsiniz.

    Herkese keyifli oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 2 Ekim 2017; 1:5:10 >




  • Mesaj düzeltildi, ANKA'nın kontağını kapatmaktan vazgeçtik. Sabır ve sebatla, doğru düzgün FIFA 18 Pro Club oynanan yerlere hasret doğru düzgün oyuncuları bir araya getireceğiz. Bu sırada, güzel mesajları ile destek veren dostlarıma da teşekkürler. Hayırlı olur umarım, KONU ve PRO CLUB takımımız yola devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 1 Ekim 2017; 22:38:35 >
  • Takıma yeni katıldım. Mustafa abi sistemli bir şekilde oynayan ve pasın futboldaki önemini bilen ve uygulayan bir takım oluşturmak için çabalıyor. Herkese iyi oyunlar.
  • Ve kulüp logomuz:

    ANKA Futbol Makinası (FIFA 18 Pro Club)


    Hayırlı olsun. Katılım için bana aynı isimle originden ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 6 Ekim 2017; 19:46:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Totomushen

    Ve kulüp logomuz:

    ANKA Futbol Makinası (FIFA 18 Pro Club)

    FVPA Kulüp evi linkimiz:

    http://fvpa-esport.com/club/4316#home

    Hayırlı olsun. Katılım için bana aynı isimle originden ulaşabilirsiniz.

    Oranın TR ligi yok dostum. Tek başınıza mı mücadele edeceksiniz? Zaten asıl FVPA farklı yer. Adamlara dava açılmış durumda.




  • Açıkçası organizasyonlar arası ne tür bir anlaşmazlık, rekabet, vesaire olduğu konusunda bir fikrim yok. Hiçbiri de gözüme yeterince profesyonelce hazırlanmış da gelmiyor. Kulübü organizasyonlar için kurmadık, hangi organizasyonun aslı cismi neyse gider orada oynarız. Bizim ilk amacımız güzel futbol oynayan bir takım bulmak, o futbolu nerelerde oynayacağımız işin en kolayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 2 Ekim 2017; 14:19:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Totomushen

    Açıkçası organizasyonlar arası ne tür bir anlaşmazlık, rekabet, vesaire olduğu konusunda bir fikrim yok. Hiçbiri de gözüme yeterince profesyonelce hazırlanmış da gelmiyor. Kulübü organizasyonlar için kurmadık, hangi organizasyonun aslı cismi neyse gider orada oynarız. Bizim ilk amacımız güzel futbol oynayan bir takım bulmak, o futbolu nerelerde oynayacağımız işin en kolayı.

    FVPA kulüp evi diyerek link atarsan eğer ben de ona göre gerekli cevabı verme hakkına sahibim. Buraya kendin için atmıyorsun sonuçta. Herhangi bir oluşumun destekcisi değilim ama verdiğin linkte tek başına mücadele edeceksen, sen bilirsin. Buradan kuracağın kişiler orayı görüp gelebilir sonuçta. FVPA organizasyonu ise 50 civarı ülkede yer alıp bazı ülkelerde VFO adı altı ile gerçek kulüplerin gerçek esports takımları mücadele veriyor. VFO Spain, Mexico gibi ülkelere bakarak bilgi sahibi olabilirsin. Türkiye Ligi ise şuan FVPA Türkiye olarak yer alıyor. Azıcık araştır.




  • Yahu sen bize ne anlatıyorsun heyecanlı heyecanlı:) bir kez daha altını çizeyim; Bilmiyorum kim nedir, kimin taklitçisidir, bilmek de istemiyorum, organizasyonların rekabeti umrumda değil, hiçbirini desteklemiyorum. Seni de tanımıyorum, hakkında hiçbir fikrim yok, sana söylenmiş bir sözüm de yok ki senin "cevap verme haklarından" bahsedelim :)

    Takımımla aslı astarı olan, cismi belli olan turnuvalara girmeye çalışacağız, tek bir yere saplanacak değiliz, araştırıyoruz, baktık organizasyonlar kötü, yamuk; gerekirse de hiçbirine girmeyiz, oyunun içindeki resmi ligi oynar bakarız keyfimize. Sakin ol :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Totomushen

    Yahu sen bize ne anlatıyorsun heyecanlı heyecanlı:) bir kez daha altını çizeyim; Bilmiyorum kim nedir, kimin taklitçisidir, bilmek de istemiyorum, organizasyonların rekabeti umrumda değil, hiçbirini desteklemiyorum. Seni de tanımıyorum, hakkında hiçbir fikrim yok, sana söylenmiş bir sözüm de yok ki senin "cevap verme haklarından" bahsedelim :)

    Takımımla aslı astarı olan, cismi belli olan turnuvalara girmeye çalışacağız, tek bir yere saplanacak değiliz, araştırıyoruz, baktık organizasyonlar kötü, yamuk; gerekirse de hiçbirine girmeyiz, oyunun içindeki resmi ligi oynar bakarız keyfimize. Sakin ol :)

    Bi bit yeniği vaar bu işte ama hadi hayırlısı. Salak ayağına da yatma.
  • kardeşim anladığım kadarıyla 8 numara sensin.
  • Sistemimiz yukarıda gözüktüğü gibidir. FVPA Türkiye 'ye de kaydımızı yaptırdık, oradan da ulaşabilirsiniz. Konuyu sabah kuşağı programlarına çevirmeyecek mesajlarla katkıda bulunup buradan da Origin ID bırakabilirsiniz.

    NOT: Maçtayken yazan FIFA 18 oyuncularına bazen cevap gecikiyor, kusurumuza bakmasınlar lütfen.
  • Takımınızda Forvet olarak yer almak isterim, sevgili eski dostum :)
    ID: Evakury
  • 8 numara pozisyonunda kim oynuyormus ben tam anlamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.