Şimdi Ara

Anka global

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankagi ye yatırım yapan yada bilgisi olan varmı?
    www.ankagi.com



  • quote:

    Orijinalden alıntı: YAVUZHA

    Ankagi ye yatırım yapan yada bilgisi olan varmı?
    www.ankagi.com


    ben 8 aydır üyeyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllshn -- 12 Haziran 2015; 21:34:34 >
  • Sizin diğer mesajlarınızıda okudum.
    Sanırım burada sizden başka yatırım yapan yok :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YAVUZHA

    Sizin diğer mesajlarınızıda okudum.
    Sanırım burada sizden başka yatırım yapan yok :(







    bu sektör fazla bilinmiyor. bilenlerde bu tür forumlarda yok pek malesef bende ilk başladığımda çok araştırdım ama hep kendim buldum kendim öğrendim kısacası.. merkezi mersin silifkede gidip görebilirsiniz. ben memnunum çevremde 10 civarı kişi daha var yatırım yapan. insanlarda güven sorunu var. güven sorunundan kastım malesef öyle bir paranoyaklamşa olmuş ki güvenilecek olanada güvenmede çekimserlik korku önyargı ve çemkirme geliştirmişler.. evet ciddi araştırılıp güven sorgulanmalı bu zamanda ama herşeye güvensizlik önyargı ve bilgisiz fikir sahibi olma yanlış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YAVUZHA

    Sizin diğer mesajlarınızıda okudum.
    Sanırım burada sizden başka yatırım yapan yok :(







    şunuda ekleyeyim, gidin merkez ofisine şirketin ekibin başıdanki adam tek tek göstersin size yüzlerce müşterinin hesabını arayın sorun hatta o kişilere gidin tanışın.. çok fazla laf kalabalığınada gerek yok aslında.
  • Merkez mersinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllshn -- 23 Haziran 2015; 16:22:09 >
  • ben tanışalı bi 4 5 ay oldu yaklaşık 3 ay öncede yatırım yaptım mersin/silifkede ofiste bi arkadaşım yönelndirmişti mustafa beyle görüştük. 3 aylık prgrama yatırım yaptım temmuz ortasında bitecek inş. gün sayıyorum ((: insan zor güveniyor şu çağda beklemek çok zor bilsende adamı paran başkasındayekn ama inş hayırlı olur başka yol bulamadık çünkü para değerlendircek elimizdeki meblağda enflasyonla erisinde istemedik. alternatif fikirlerede açığım arkadaşlar. ben mersinde yaşıyorum hiçbiryerde olumsuz bir şeye rastlamadım ne bu site ile ilgili nede şirket ve şahısla ilgili ama bilen varsa yazsın konunun takipçisiyim. hepimiz müşteriyiz sonuçta,birbirimize destek olalım bu piyasada. Bu sektör/piyasa ile ilgili araştırdım biraz ama pek birşeye ulaşamadım yani etraftan duyuyordum %7 verenler %10 %15 bile duydum gidipkonuşmadım istanbulda vs hatta yakınımdada bu şirket olunca buraya karar verdim. Yinede insan belli bir müddet tedirgin oluyor. Başka firma olsun olumlu olumsuz bildikelrinizi paylaşırsanız iyi olur. bol kazançlar.




  • Sitenin alexa verisi henüz yok...Sitede 2 olumlu yorum var,birini burdan bi arkadaş yazmış.... Sanırım FX yatırımı .....Batmaya hazır olum.....


    Y.T.D. yazmak adettir...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: expertadvisor

    Sitenin alexa verisi henüz yok...Sitede 2 olumlu yorum var,birini burdan bi arkadaş yazmış.... Sanırım FX yatırımı .....Batmaya hazır olum.....


    Y.T.D. yazmak adettir...





    şu forumlardan temizlense bilgisiz fikirli insanlar ne güzel olurdu..

    cevaben; git mersine adresi vereyim görüş şirketle müşterileriyle. 4 yıllık şirketi alexa verisi yok diyerek batırdın ya, git orada şu bilgisiz fikirliliğini yerin dibine batır, arın gel.. Ş.T.E ( Şiddetle Tavsiye Edilir )






  • Niye kızdınızki.....Ne güzel bulmuşsunuz güzel yatırımınızı....Verdikleri kadar alın......Sonrasını hep beraber göreceğiz....Ben yine burda olurumda sizi bilmem....


    Y.T.D. yazmak usuldendir.....


  • quote:

    Orijinalden alıntı: expertadvisor



    Niye kızdınızki.....Ne güzel bulmuşsunuz güzel yatırımınızı....Verdikleri kadar alın......Sonrasını hep beraber göreceğiz....Ben yine burda olurumda sizi bilmem....


    Y.T.D. yazmak usuldendir.....




    kızdığımı nerden çıkardın ? kızan çok sanırım hayatı öyle algılamaya başlamışsın demekki şiddetle tavsiye ettiğim bu durumunu değiştirmen gerektiği senin için yeni değilmiş.

    Taahhut ettiklerini alıyoruz onlarda bizde kazanıyoruz çok şükür. evini arabasını alan var nasipse benimde hedeflerim var 8 ay oldu. Ben burdayım Allah takdir ettiğince, sen kendi adına burdayım demişsin tabi yine herşeyi bildiğin için herşeyi bilerek konuşmuşsun ben yinede inşAllah burada olursun diyeyim hayırlıysa hakkında..

    Bilgisiz fikirlilik yaparak, çamurlar atılarak insanlar yanlış yönlendiriliyor benim değinmek istediğim husus bu. hatta doğrudan saptırılarak yanlış yerlere yatırım yapıp müthiş paralar batırılıyor malesef, ve ya birikimlerle para öldürülüyor zaten zorla kıdım kıdım yapılan birikim enflasyondan her yıl %15 civarı eriyor yanlış yönlendirip insanların parayı elde tutmasına neden olunuyor vs. şimdilik senin pek anlayabileceğin şeyler değil ama ben yinede vazifemi yapayım. Allah anlamak nasip etsin. Tabi emeksiz yemekte olmaz. Bol kazançlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.