Şimdi Ara

ankara 100. yıl kaza haberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • belki bilenler vardır 100. yılda üçgen çarşıyı. oranın tam önünde bi kaza oldu. bi bayanın kullandığı honda jazz yaşlı bi amcaya vurdu. bayan frene basacağına gaza basmış. amcayı altına alıp sürüklemiş. ortadaki refüje çıkıp durabilmiş. amca kör noktadan ( fiat ducato önünden) yola atlamış kadın görmüş ancak panikleyip frene basmamış. yerde fren de izi yoktu frene basmadığı kesin ancak gaza basıp basmadığı kesin değil. ben kazayı görmedim tahmini kazadan 5 dk sonra ordaydım. anlattıklarım bakkalın bana anlattıklarıdır. yaşlı amcanın kaşı açılmış biraz sersemlemiş hayati tehlikesi olacağını sanmıyorum. ucuz atlatıldı denebilir. aynı noktada benimde önüme bi kadın atladı zor durdum. o anda bi kaza olduğunu fark ettim. kadın bide pişkin pişkin bakıyodu neyse konu bu değil.bu bölgede cidden çok fazla kör nokta var. benim söylemek istediğim 100. yıldan geçerken özellikle arı kolejinden yukarıya doğru ( migrosa ) çıkarken ekstra dikkat gösterin. çok fazla kör nokta ve dolmuş durağı var. aslında durak demeye bin şahit ister dolmuşlar orada duruyor. dolmuşların orda beklemesi bile kaza sebebi aslında. sadece bu sene içinde en az 7-8 tane kaza oldu burada. evim tam bu kavşağa bakıyor.

    hatırladığım kazaları sayayım sayayım;

    1. taksicinin ( accent ) gazı sıkıştı ford focusa arkadan vurdu.
    2. ego yola atladı dolmuşçu egoya yandan vurdu.
    3. kuryeye bi araç vurdu. tam dolmuşun beklediği yerde. (baya ciddi bi kazaydı)
    4. dolmuş sinyal vermeden yola atladı bi araç dolmuşa vurdu.
    5. bi araç duramadı dolmuşa arkadan vurdu.
    6. mart ayı gibi bi dolu yağmıştı o zaman bi araç (fiesta ) kayıp yanda park halindeki bi araca vurdu sonra refüjde ters döndü.


    en sonda bu anlattığım olay. bu anlattıklarım son 1- 1.5 senede oldu. bu kadar kaza olmasının temel sebebide çok fazla kör nokta olması yayaların dikkatsiz davranışları. özellikle bahar ve ya aylarında ağaçlar görüşü 0'a indiriyor. kimin bölgesiyse artık belediye karayolları bilmiyorum önlem alayım diye hiçbir gayret yok. artık bölge insanları o kadar kanıksamış ki gene kaza olmuş deyip yollarına devam ediyolar. biraz uzun oldu kusura bakmayın. sinir oldum bu günkü olaya.

    not: fotograf çekmedim. zaten çekseydim de sitede yayınlanacak şekilde olmazdı. inanmayan olursa gelip üçgen çarşıdaki bakkalın birine sorabilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.