Şimdi Ara

Ankara Biometrik Fotoğraf 10 TL (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
102
Favori
131.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüketici dostu tekelleşmeye karşı ayakta durabilen adam gibi adam ( bu arada sağlam rocker )

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bizim sitede bir fotoğrafçı var. bundan altı ay önce vesikalık çektirmiştik kaç para hatırlamıyorum şimdi de, kardeşime tekrar vesikalık lazım oldu, daha önce çektirdiğimiz için arkadaş mevcut fotoyu tabi sakladığından, direk gidelim de bize oradan çıktı alıp versin bi daha fotoğraf çektirmeyelim dedik; sağolsun çıktı alıp verdi ama 12 vesikalık için 25 lira aldı. ücreti ödedikten sonra çıkmadan ayrıca sordum, peki usb ile evden fotoğraf getirseydim ne kadara çıkartırdın diye, tanesi 75 kuruş dedi. e peki 12 tane vesikalığı sen 3 tane kağıda sığdırarak çıktı aldın, bunun neresi 25 lira diyemedim tabi. esnafın da ahlaklısı lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    bizim sitede bir fotoğrafçı var. bundan altı ay önce vesikalık çektirmiştik kaç para hatırlamıyorum şimdi de, kardeşime tekrar vesikalık lazım oldu, daha önce çektirdiğimiz için arkadaş mevcut fotoyu tabi sakladığından, direk gidelim de bize oradan çıktı alıp versin bi daha fotoğraf çektirmeyelim dedik; sağolsun çıktı alıp verdi ama 12 vesikalık için 25 lira aldı. ücreti ödedikten sonra çıkmadan ayrıca sordum, peki usb ile evden fotoğraf getirseydim ne kadara çıkartırdın diye, tanesi 75 kuruş dedi. e peki 12 tane vesikalığı sen 3 tane kağıda sığdırarak çıktı aldın, bunun neresi 25 lira diyemedim tabi. esnafın da ahlaklısı lazım.
    Parantez içinde belirtelim, buradaki verilen rakam forum için geçerli, normal şartlar altında şu anda 4 vesikalık ya da biometrik fotoğrafa normal şartlar altında 15 lira alıyoruz.İşletmemizin bir kaç km çapındaki verilen rakamlar ise 4 fotoğraf 20 lira biçimindedir.Normal fiyat politikası çok değişken.Bu yüzden çok farklı fiyatlandırması mevcut.




  • 1984FilmFotoğrafSanat kullanıcısına yanıt
    hocam yerinize gelsek kac dk icinde verebbiliyorsunuz fotolari? hem vize hem de biometrik icin? haftasonu acik misiniz? sanirim artik kizilaya hic gelmiyorsunuz.
  • Dijital olarak da biometrik fotoyu verebiliyor musunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voodoo child

    hocam yerinize gelsek kac dk icinde verebbiliyorsunuz fotolari? hem vize hem de biometrik icin? haftasonu acik misiniz? sanirim artik kizilaya hic gelmiyorsunuz.
    Hafta sonu saat 3 e kadar açığız,tek kişi için 10-15 dakika kadar sürüyor en fazla.Forumdan gelen müşterimizden acele baskı parası almıyoruz.Kızılay'da çekimlere devam ediyoruz, sadece talep ve randevu durumuna göre oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Dijital olarak da biometrik fotoyu verebiliyor musunuz?
    5 lira karşılığında dijital fotoğrafı da teslim edebiliyoruz.
  • 1984FilmFotoğrafSanat kullanıcısına yanıt
    tamam hocam, cevap icin tesekkurler. bu haftasonu geliyorum o halde ( bir sorun cikmazsa ). yarin ararim sizi.
  • Hocam merhaba yarın dükkanda mısınız acaba? Askerlik şubesine gideceğim işim erken biterse dönüşte uğramayı düşünüyorum.
  • 1 ay önce çektirmiştim yeni yazma şansı buluyorum, hoşsohbet ve işinin ehli insanlar tavsiye ederim.. ✌🏻 Yakın zaman da fırsat bulursam bir daha çektireceğim 👍🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilkentli06

    Hocam merhaba yarın dükkanda mısınız acaba? Askerlik şubesine gideceğim işim erken biterse dönüşte uğramayı düşünüyorum.
    Tabi ki bekleriz, iyi günler...
  • 1984FilmFotoğrafSanat kullanıcısına yanıt
    Hocam hazır biometrik fotoğrafları mail ile atsak çoğaltıp posta ile gönderme şansınız olur mu



    Toplam 48 adet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10x15 ve diğer ölçülerde fotoğraflar bastırmam lazım siz yapıyor musunuz bu konuda kime nerde yaptırabileceğim hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuI

    Hocam hazır biometrik fotoğrafları mail ile atsak çoğaltıp posta ile gönderme şansınız olur mu



    Toplam 48 adet
    İstanbul'a bu şekilde çoğaltım yapıp ptt kargo ile göndermiştik.Yardımcı olabiliriz.İyi günler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadbul

    10x15 ve diğer ölçülerde fotoğraflar bastırmam lazım siz yapıyor musunuz bu konuda kime nerde yaptırabileceğim hakkında bilginiz var mı?
    10x15 - 13x18 - 15x21 - 210x297 , özel tasarımlı fotoğraf ölçüleri, kanvas tablo üretimi vs gibi konularda da yardımcı olabiliriz.Kaç adet fotoğraf bastırmak istiyorsunuz?
  • hocam yarın mamaktaki dükkanınıza uğramak istiyorum. Elimde ham dijital biometrik fotografım var. Bunu biometrige göre boyutlandırıp ne kadara kaç tane çoğaltırsınız? İyi akşamlar
  • hocam kolay gelsin... 3 aylik bebege amerika vizesi icin 5x5 foto cektirmemiz gerekiyor ücret ayni mi yoksa degisiyor mu? tesekkürler..
  • Arkadaşlar, cep telefonu ile pc arasında yazılanlarda fark var, biz mail kontrollerini bilgisayar üzerinden yapıyoruz, bu sebeple sorusu yanıtlanmayan var ise aranızda bilgisayardan tekrar yazabilirler, iyi akşamlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1984FilmFotoğrafSanat

    Arkadaşlar, cep telefonu ile pc arasında yazılanlarda fark var, biz mail kontrollerini bilgisayar üzerinden yapıyoruz, bu sebeple sorusu yanıtlanmayan var ise aranızda bilgisayardan tekrar yazabilirler, iyi akşamlar...
    hocam kolay gelsin... 3 aylik bebege amerika vizesi icin 5x5 foto cektirmemiz gerekiyor ücret ayni mi yoksa degisiyor mu? tesekkürler..
  • onurforever53 O kullanıcısına yanıt
    hocam ciddi mi? bebek içinde foto isteniyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.