Şimdi Ara

Ankara / Çankaya 'da Telekom Mobil Çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk telefonlar çıktığı zaman hatırlıyorum, belirli mahallelerde çekerdi, yada kapalı mekanlarda hiç çekmezdi. Sene olmuş 2017 aynı durumu tekrar yaşıyoruz, evde telefon çekmiyor bazen 1 yada 2 çubuk, zar zor birini arıyorum yarıda kesiliyor, biri beni arıyor ulaşılamıyor diyor. 12 defa müşteri hizmetlerini aradım yarıda kesildi, sonuncuda da sinirden ben kapattım. Kızılayda, tunalıda, bahçelide istisnasız ne zaman gitsem internet çekmiyor, ekranda full gösteriyor ama ne bir uygulama nede browser açılmıyor.

    Bunla ilgili en az 30 defa görüştüm, tek söyledikleri bölgenizde iyileştirme planlaması yapılıyor.



  • hocam sebeke gecislerinde cekmemezlik yasaniyor. tt mobil telegonunda sebekeyi sadece 3g ye sabitlersen daha iyi sonuclar alabilirsin. ha bu sekilde de hala cekmiyosa kalan 2 operatorden birinde sana uygun tarife vardir mutlaka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı 4.5g de değil, sadece internet olarak söylemıyorum, bazen şebeke göstergesi üzerinde çarpı çıkıyor yani hiç çekmiyor, bazen beni aradıklarında ulaşılamıyor diyor vs.. şuan tek isteğim telekomdan kurtulmak ama taahhüt var maalesef. Şikayet kaydı oluşturdum gelen cevap "bölgenizde baz istasyonu eksikliği bulunmakta" tamam diyorum sizde kabul ediyorsunuz eksiklik olduğunu o yüzden hattımı taşımak istiyorum deyince de taahhüt iptal cezası istiyorlar. Sistem böyleymiş !
  • maxim kullanıcısına yanıt
    hocam taahut sureniz eger 3. ayi gecmedi ise taahutu bozun. bu sekilde verimsiz kullanmaktansa 3 aylik ceza bedeli odeyip farkli operatore gecmek daha iyi olur senin icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ankarada 3gyı 900mhz den veriyorlar teşefonda kartta yada ayarlarında sıkıntı vardır.kartı kestınmı hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kampanya dahilinde 3 ay cayma hakkım vardı, bu süreçte beni arıza var ekipleri yönlendirdik, arıza giderilecek, teknik birimler ilgileniyor dediler ama hiç bir değişiklik olmadı, yeni kayıt açtılar vs derken 3 ay sürem doldu ve bana baz istasyonu eksik dediler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ejke E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kart yada cihaz ile ilgili bir problem yok, bunu şebeke sinyal seviyesi gösteren yazılımlar ile de test ettim. Kart orijinal zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat avea mi ptt falan mı benim ptt de çankayada çekmiyor bazen hepten gidiyor evdeki diğer tt hatlarda problem yok.

    Cihaz lenovo K5 note

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    normal telekom hattı, 5-6 ay önce 4.5 g için değiştirmiştim. Sincanda çekiyor çankayada çekmiyor, özellikle tunalı kızılay bahceli tarzı kalabalık yerlerde.
  • Kızılayda geçtiğimiz yaz bulundum 90mb hızı göruyodu gundüz şimdi nedır bilemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.